Cursuri VoIP

Cursuri VoIP

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează prin discuții interactive și exersare practică elementele fundamentale ale VoIP și cum să configurați un sistem VoIP. Instruirea VoIP este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

VoIP Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Cursul practic de 3 zile acoperă mesajele și fluxurile de apeluri ale Protocolului de inițiere a sesiunii (SIP) și utilizarea acestuia în rețelele de voce. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosindu-se urme de analizoare de protocol, unde este cazul pentru explicații și depanare) cu configurarea practică a VoIP configurată prin intermediul telefoanelor IP, softphone-urilor, routerelor Cisco voce și SIP IP PBX (de exemplu, Trixbox). Public: Planificatori de rețea, proiectanți și ingineri care necesită o înțelegere a SIP. Cursul este de aproximativ 40% practic.
21 hours
Cursul este format din două părți complementare - una teoretică și una practică. Primul este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filozofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modurile în care acesta este utilizat pentru implementarea serviciilor de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP . Cea de-a doua parte de două zile permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurării componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivelul secvenței mesajelor, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor ajută la înțelegerea problemelor tipice și la depanarea problemelor, inclusiv aspectele privind securitatea și telecomunicațiile. Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud. Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și servere softphone și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch). Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări. Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la încheiere ca supliment la training pentru a răspunde nevoilor urgente actuale ale clienților. Instruirea este adresată participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP.
35 hours
VoIP (Voice over Internet Protocol) este o tehnologie care face posibilă utilizatorilor să efectueze apeluri vocale printr-o conexiune la Internet în loc de o linie telefonică obișnuită. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze un sistem VoIP folosind Cisco CallManager Express . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți conceptele fundamentale de VoIP
 • Aflați cum puteți utiliza echipamentele VoIP
 • Configurați routerele CISCO pentru VoIP
 • Implementați VoIP și CallManager Express în rețeaua lor
 • Configurați funcțiile CME pentru telefoane SIP, SCCP și soft
 • Lucrați cu setări avansate de configurare și caracteristici ale CME
Public
 • Managerii
 • Administratori de sistem
 • Dezvoltatori de software și sisteme de asistență
 • tehnicieni
 • Ingineri de rețea
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Cursul practic de 3 zile acoperă fundamentele diferitelor protocoale vocale utilizate pentru a transporta voce (și video) într-o rețea cu comutare de pachete. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosind Wireshark unde este cazul pentru explicații și depanare), cu configurarea practică a VoIP prin intermediul telefoanelor IP, softphone-urilor și routerelor Cisco voce. Acesta este în primul rând un curs generic " VoIP " - dar utilizează echipamentele Cisco pentru a furniza o coloană vertebrală IP și gateway-uri de voce. De asemenea, putem oferi cursuri de formare vocală specifice Cisco . Cursul acoperă, de asemenea, configurarea apelurilor între rețelele cu comutare de circuite și pachete cu comutare de pachete. Cursul este de aproximativ 40% practic.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana VoIP Cursuri, Seara VoIP Training, VoIP Camp, VoIP Cu instructor, Sfarsit de saptamana VoIP Training, Seara VoIP Cursuri, VoIP Coaching, VoIP Instructor, VoIP Trainer, VoIP Cursuri, VoIP Clase, VoIP Pe pagina, VoIP curs privat, VoIP one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions