Cursuri VoIP

Cursuri VoIP

Programele de formare locală, instruite live VoIP (Voice over Internet Protocol) demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna de bază fundamentele VoIP și modul de configurare a unui sistem VoIP Formarea VoIP este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Cursul practic de 3 zile acoperă mesajele și fluxurile de apeluri ale Protocolului de inițiere a sesiunii (SIP) și utilizarea acestuia în rețelele de voce. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosind trasee de analizor de protocol, unde este cazul pentru explicații și depanare) cu VoIP practică configurată folosind telefoane IP, softphones, routere Cisco cu voce și SIP IP PBX, de exemplu Trixbox.

Public:

Planificatori de rețea, proiectanți și ingineri care necesită o înțelegere a SIP.

Cursul este în jur de 40% practic.
21 hours
Sinoptic
Cursul este alcătuit din două părți complementare - una teoretică și una practică Prima este o introducere într-o zi care acoperă motivația, filosofia, principiile și regulile de funcționare a protocolului SIP și modalitățile prin care acesta este utilizat pentru a implementa servicii de telecomunicații cu accent pe telefonia IP și VoIP Cea de-a doua parte a douăzeci de secunde permite participanților să învețe aspecte practice ale funcționării serviciului într-un cadru de exerciții de laborator, oferind o perspectivă detaliată asupra configurației componentelor arhitecturii de telefonie SIP, semnalizarea SIP atât la nivel de secvență de mesaje, cât și la nivelul structurii interne a mesajelor probleme tipice și depanare, inclusiv aspecte privind securitatea și fraudarea telecomunicațiilor Formatorii vor împărtăși experiența lor în lansarea, operarea și gestionarea telefoniei SIP care să acopere și soluțiile bazate pe virtualizare și cloud Partea practică este prezentată utilizând atât telefoane mobile SIP, cât și softphone-uri și servere de telefonie IP (Asterisk și Freeswitch) Participanții pot profita de faptul că formatorii au o bogată experiență tehnică și de afaceri în domeniul telefoniei IP și își prezintă propriile probleme și întrebări Acestea vor fi incluse pe ordinea de zi la înfășurare ca supliment la training pentru a satisface nevoile urgente actuale ale clienților Instruirea se adresează participanților cu cunoștințe și experiență de bază în domeniul serviciilor de telecomunicații - în special în rețelele VoIP și IP .
35 hours
Sinoptic
VoIP (Voice over Internet Protocol) este o tehnologie care permite utilizatorilor să efectueze apeluri vocale printr-o conexiune la Internet în loc de a utiliza o linie telefonică obișnuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze un sistem VoIP utilizând Cisco CallManager Express Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți conceptele fundamentale VoIP Aflați cum să utilizați echipamente VoIP Configurați routerele CISCO pentru VoIP Implementați VoIP și CallManager Express în rețeaua lor Configurați caracteristicile CME pentru SIP, SCCP și telefoane mobile Lucrați cu setările avansate de configurare și caracteristicile CME Public Managerii Administratorii de sistem Programe de dezvoltare de software si suport tehnicieni Inginerii de rețea Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Cursul practic de 3 zile acoperă fundamentele diferitelor protocoale vocale folosite pentru a transporta voce (și video) pe o rețea cu comutare de pachete. Acest curs este un amestec de teorie și practică (folosind Wireshark, unde este cazul pentru explicații și depanare), cu configurarea practică a VoIP prin intermediul telefoanelor IP, softphone-urilor și routerelor Cisco cu voce. Acesta este în primul rând un curs generic "VoIP" - dar utilizează echipamentele Cisco pentru a furniza o coloană vertebrală IP și gateway-uri de voce. De asemenea, putem oferi cursuri de formare vocală specifice Cisco. Cursul acoperă, de asemenea, configurarea apelurilor între rețelele cu comutare de circuite și pachete cu comutare de pachete.

Cursul este de aproximativ 40% practic.
Sfarsit de saptamana VoIP Cursuri, Seara VoIP Training, VoIP Camp, VoIP Cu instructor, Sfarsit de saptamana VoIP Training, Seara VoIP Cursuri, VoIP Coaching, VoIP Instructor, VoIP Trainer, VoIP Cursuri, VoIP Clase, VoIP Pe pagina, VoIP curs privat, VoIP one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!