Cursuri Xamarin

Cursuri Xamarin

Cursurile de instruire Xamarin, organizate de instructori locali, cu instructori, demonstrează prin practica interactivă aspectele cheie ale Xamarin ca participanți la dezvoltarea propriului set de aplicații mobile pentru Android, iOS și Windows. Instruirea Xamarin este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Xamarin Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Xamarin este un open-source, bazat pe C# set de instrumente pentru scrierea Android, iOS și aplicații Windows cu interfețe de utilizator nativ și o bază de cod partajat pe toate platformele. permite dezvoltatorilor să utilizeze același IDE, limbă și API-uri peste tot--orice poate fi făcut în obiectiv-C, SWIFT, sau Java se poate face în C# cu Xamarin. Xamarin a fost cumparat de Microsoft in 2016 si este inclus in Visual Studio.

în acest instructor-condus, Live de formare, participanții să învețe aspecte cheie ale Xamarin ca acestea să ia cu privire la dezvoltarea propriului set de aplicatii mobile pentru Android, iOS și Windows.

format al cursului

- Prezentare generală a caracteristicilor și capacităților Xamarin & #39; s împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații mobile (pentru iOS, Android și Windows).
Sfarsit de saptamana Xamarin Cursuri, Seara Xamarin Training, Xamarin Camp, Xamarin Cu instructor, Sfarsit de saptamana Xamarin Training, Seara Xamarin Cursuri, Xamarin Coaching, Xamarin Instructor, Xamarin Trainer, Xamarin Cursuri, Xamarin Clase, Xamarin Pe pagina, Xamarin curs privat, Xamarin one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!