Cursuri 389 Directory Server

Cursuri 389 Directory Server

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, pentru 389 Directory Server demonstrează, prin practici interactive, cum să utilizați 389 Directory Server pentru a configura și gestiona serviciile de autentificare bazate pe LDAP.

Cursurile de instruire 389 Directory Server sunt disponibile ca "instruire live online" sau "instruire live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

389 Directory Server este cunoscut anterior sub numele de Fedora Directory Server.

NobleProg -- Furnizorul dumneavoastră local de formare

Machine Translated

389 Directory Server Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
FreeIPA este un sistem de gestionare a identității de sursă deschisă pentru Linux/UNIX. Acesta poate fi considerat ca versiunea Linux a Windows' Active Directory. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze FreeIPA pentru a centralizeze informațiile de autentificare, autorizare și cont pentru utilizatorii, grupurile și mașinile organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați FreeIPA. Gestionați Linux utilizatorii și clienții dintr-o singură locație centrală. Utilizați FreeIPA interfața CLI, Web UI și RPC pentru a configura și gestiona permisiunile. Permite autentificarea Single Sign On în toate sistemele, serviciile și aplicațiile. Integrarea FreeIPA cu Windows Active Directory. Copiați, replicați și migrați un server FreeIPA.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
389 Directory Server (anterior Fedora Directory Server) este un server cu sursă deschisă Linux bazat pe LDAP pentru stocarea identității, a grupurilor și a datelor organizaționale. De asemenea, este cunoscut sub numele de 389 DS, 389 DS și 389 DS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată sysadminilor care doresc să utilizeze 389 Directory Server pentru a configura și a gestiona autentificarea și autorizarea bazată pe LDAP. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalare şi configurare 389 Directory Server. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura lui 389 Directory Server. Aflați cum să configurați serverul directoriei folosind consola web și CLI. Instalați și monitorizați replicarea pentru disponibilitate ridicată și echilibrare a sarcinii. Gestionați LDAP autentificarea folosind SSSD pentru performanță mai rapidă. Integraţi 389 Directory Server cu Microsoft Active Directory.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana 389 Directory Server Cursuri, Seara 389 Directory Server Training, 389 Directory Server Camp, 389 Directory Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana 389 Directory Server Training, Seara 389 Directory Server Cursuri, 389 Directory Server Coaching, 389 Directory Server Instructor, 389 Directory Server Trainer, 389 Directory Server Cursuri, 389 Directory Server Clase, 389 Directory Server Pe pagina, 389 Directory Server curs privat, 389 Directory Server one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions