Cursuri 5G

Cursuri 5G

Cursurile de formare 5G online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează, prin practici practice interactive, componentele arhitecturale care alcătuiesc 5G și modul de implementare a soluțiilor pe această nouă și interesantă rețea mobilă.

Cursurile de formare 5G sunt disponibile ca "cursuri de formare live online" sau "cursuri de formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

5G Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
POARTĂScopul cursului este de a explica ce este rețeaua 5G și ce impact are asupra tehnologiilor inteligente. Vreau să vă arăt atât avantajele, cât și dezavantajele acestor relații tehnologice (5G / IoT) și să vă arăt direcțiile de dezvoltare ale rețelei, care – de la bun început – a fost dedicată lumii inteligente.Pe parcursul instruirii, vom explica toate conceptele necesare legate de rețele 5G - ce ar trebui să știți pentru a vă deplasa liber în acest mediu - și vom discuta despre arhitectura 5G în sine (mai ales din perspectiva internetului obiectelor) .Vă vom arăta potențialul și beneficiile 5G și Smart, astfel încât să puteți dobândi abilitățile unei alegeri conștiente a celor mai bune soluții cu noi.Vom analiza exemple reale și împreună vom lua în considerare câte probleme trebuie rezolvate pentru a implementa soluții inteligente eficiente.Instruirea va fi deosebit de utilă:
  pentru arhitecți de rețea, ingineri, specialiști în telefonie mobilă, ingineri de telecomunicații care doresc să înțeleagă mai bine arhitectura 5G și Internetul obiectelor, pentru persoanele care doresc să-și consolideze cunoștințele în domeniul tehnologiilor moderne, pentru managerii care plănuiesc să implementeze 5G ] / Tehnologia IoT în compania lor, dar nu știu de unde să înceapă și dacă este profitabilă, pentru persoanele care au nevoie de detalii: cum funcționează tehnologia, care sunt avantajele și dezavantajele ei, cât pot câștiga cu ea, cât sunt costuri, pentru ca factorii de decizie să fie conștienți de ce și cum să vorbească cu vânzătorii / proprietarii de telecomunicații despre 5G / IoT,
DISTINȚII DE ANTRENARE
  Cunoștințe practice dobândite în proiecte de anvergură Analiza cazurilor de utilizare existente Perspectivă tehnică și de afaceri Capcane comune și cele mai bune practici
7 hours
5G este cea mai recentă tehnologie de rețea mobilă concepută pentru a conecta miliarde de dispozitive pentru a rula realitatea virtuală (VR), IoT și Artificial Intelligence (AI). 5G se așteaptă să aibă un impact imens asupra vieții și afacerilor oamenilor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată managerilor de afaceri care doresc să învețe numai informațiile critice necesare pentru a lua decizii importante cu privire la adoptarea 5G. Acest curs nu este un curs tehnic, ci mai degrabă un curs de gândire strategică necesar pentru a se pregăti pentru sosirea 5G. Acoperirea tehnică și acoperirea industriei vor fi adaptate publicului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Identificați oportunitățile 5G care aduc organizației. Identificați riscurile care 5G prezintă pentru afaceri și industrie. Înțelegeți și distingeți diferitele tehnologii și standardele de bază 5G. Înțelegeți rolul care 5G va juca în dezvoltarea ulterioară a AI și IoT. Dezvoltați 5G inițiative care duc la îmbunătățiri în serviciul clienților și eficiența operațională. Inițierea unei strategii de adoptare a produselor și serviciilor în cadrul organizației, precum și în cadrul organizațiilor partenere externe.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
5G este cea de a cincea generație a rețelelor mobile și standardul mondial wireless care urmează rețelele 1G, 2G, 3G și 4G. 5G este conceput pentru a conecta oameni, mașini, obiecte și dispozitive. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să înțeleagă componentele arhitecturale care formează 5G astfel încât să înceapă implementarea propriilor lor soluții pe partea de sus a acestei noi rețele de bază. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
5G este cea mai recentă tehnologie de rețea mobilă concepută pentru a conecta miliarde de dispozitive pentru a rula VR (Realitate Virtuală), IoT (Internetul Lucrurilor) și AI (Inteligență Artificială). 5G se așteaptă să aibă un impact semnificativ asupra lanțurilor de aprovizionare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată profesioniștilor din lanțul de aprovizionare care doresc să învețe informațiile critice necesare pentru a lua decizii importante cu privire la adoptarea 5G. Acest curs nu este un curs tehnic, ci mai degrabă un curs privind gândirea strategică necesară pentru a se pregăti pentru impactul viitor al 5G asupra lanțului de aprovizionare. Acoperirea tehnică și acoperirea industriei vor fi adaptate publicului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Identificați oportunitățile care 5G vor aduce la managementul lanțului de aprovizionare. Identificați riscurile care 5G prezintă lanțurilor de aprovizionare. Înțelegeți și distingeți diferitele tehnologii și standardele de bază 5G. Înțelegeți rolul pe care 5G îl va juca în îmbunătățirea monitorizării, monitorizării și automatizării produselor. Dezvoltați inițiativele 5G care duc la îmbunătățiri în serviciul clienților și eficiența operațională în lanțurile de aprovizionare. Inițierea unei strategii pentru adoptarea 5G a produselor și serviciilor în cadrul lanțului de aprovizionare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
O-RAN-Software Community (O-RAN-SC) este un efort colaborativ de a crea o strată de aplicații software open-source pentru a interacționa cu dispozitivele de pe marginea 5G RAN (Radio Access Network). Acest software va servi ca o platformă de infrastructură pentru a rula 5G soluții RAN. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze standardele și orientările arhitecturale O-RAN-SC pentru a dezvolta 5G soluții RAN. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana 5G Cursuri, Seara 5G Training, 5G Camp, 5G Cu instructor, Sfarsit de saptamana 5G Training, Seara 5G Cursuri, 5G Coaching, 5G Instructor, 5G Trainer, 5G Cursuri, 5G Clase, 5G Pe pagina, 5G curs privat, 5G one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions