Cursuri Accredited PeopleCert

Cursuri Accredited PeopleCert

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează, prin practici interactive, cum se utilizează pentru ___.

Cursurile de formare ___ sunt disponibile ca "cursuri de formare live online" sau "cursuri de formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop la distanță interactiv. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului din România sau în centrele de instruire corporative NobleProg din România.

este cunoscut și sub numele de .

NobleProg - Furnizorul dumneavoastră local de formare profesională

Machine Translated

Accredited PeopleCert Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Calificarea PeopleCert Scrum Master I se adresează oricărui profesionist care dorește să devină un membru eficient al unui mediu Scrum. Aceasta presupune ca candidații să dezvolte și să demonstreze o cunoaștere și o înțelegere solidă a termenilor, principiilor, instrumentelor și practicilor Scrum, precum și să își demonstreze capacitatea de a utiliza instrumentele în mod eficient și eficace.  Un nivel mai avansat de competențe și cunoștințe este acoperit în următoarele 2 niveluri ale schemei de calificare PeopleCert Scrum (PeopleCert Scrum Master II și PeopleCert Scrum Product Owner).   Exemple de titluri tipice de locuri de muncă:
  Inginer software Manager de produs Lider de echipă Business Analist
Examenul este obligatoriu: Test cu o singură alegere, compus din 40 de întrebări Durata examenului: 60 de minute (încă 15 minute pentru candidații care nu au limba maternă ) Pentru a promova examenul, este necesar să se obțină minimum 28 de puncte din 40 (70%)  

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Accredited PeopleCert Cursuri, Seara Accredited PeopleCert Training, Accredited PeopleCert Camp, Accredited PeopleCert Cu instructor, Sfarsit de saptamana Accredited PeopleCert Training, Seara Accredited PeopleCert Cursuri, Accredited PeopleCert Coaching, Accredited PeopleCert Instructor, Accredited PeopleCert Trainer, Accredited PeopleCert Cursuri, Accredited PeopleCert Clase, Accredited PeopleCert Pe pagina, Accredited PeopleCert curs privat, Accredited PeopleCert one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions