Cursuri Aerial Robotics

Cursuri Aerial Robotics

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează, prin practici practice interactive, cum să proiectezi, să dezvolți și să testezi vehicule aeriene prin explorarea diferitelor concepte și instrumente de robotică aeriană.

Cursurile de formare în robotică aeriană sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

Robotica aeriană este cunoscută și sub numele de drone, vehicule aeriene fără pilot (UAV) și quadrotoare.

NobleProg - Furnizorul dvs. local de formare profesională

Machine Translated

Aerial Robotics Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Aerial Robotics este tehnologia care se ocupă cu proiectarea și modelarea dronelor, cunoscute și sub numele de UAV-uri și cadrouri. Acesta rezolvă provocarea unui zbor autonom și inteligent pentru diverse aplicații industriale. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către ingineri și dezvoltatori care doresc să proiecteze, să dezvolte și să testeze vehiculele aeriene prin explorarea diferitelor concepte și instrumente de robotică aeriană. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți elementele de bază ale roboților aerieni. Modelarea și proiectarea UAV-urilor și quadrotorilor. Aflați despre elementele de bază ale controlului zborului și planificării mișcării. Aflați cum să utilizați diferite instrumente de simulare pentru robotică aeriană.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Dronurile (cunoscute și sub numele de vehicule aeriene fără pilot sau UAV-uri) sunt dispozitive fără pilot care zboară în mod autonom pentru a îndeplini diferite sarcini în multe domenii și industrii. Eficiența și capacitățile tehnice ale tehnologiei drone îl fac util în multe aplicații practice, cum ar fi misiunile de salvare și maparea terenului pentru agricultură. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată oricui dorește să înțeleagă elementele de bază ale UAS și să aplice tehnologia drone în planificarea, operațiunile, managementul și analiza pentru diferite industrii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Obțineți cunoștințe fundamentale despre UAV-uri și drone. Aflați despre clasificările și utilizările dronelor pentru a găsi UAV-uri potrivite care să răspundă nevoilor diferite. Evaluarea opțiunilor de livrare și a reglementărilor pentru funcționarea convenabilă a dronelor. Înțelegeți riscurile și etica utilizării tehnologiei drone. Explorați utilizările și capacitățile viitoare ale UAV-urilor, inclusiv integrarea cu alte tehnologii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Dronurile, sau vehiculele aeriene fără pilot (UAV-uri), devin dispozitive prominente pentru optimizarea metodelor agricole și agricole. Tehnologia Drone oferă soluții eficiente pentru nevoile agricole, cum ar fi scăderea timpului și a costurilor pentru obținerea datelor de cultură și îmbunătățirea sustenabilității. Această formare directă (online sau on-site) este destinată tehnicianilor agricoli, cercetătorilor și inginerilor care doresc să aplice robotica aeriană în optimizarea colectării și analizei datelor pentru agricultură. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți tehnologia dronului și regulamentele legate de acesta. Dezvoltați drone pentru a achiziționa, procesa și analiza datele de cultură pentru a îmbunătăți metodele agricole și agricole.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Aerial Robotics Cursuri, Seara Aerial Robotics Training, Aerial Robotics Camp, Aerial Robotics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Aerial Robotics Training, Seara Aerial Robotics Cursuri, Aerial Robotics Coaching, Aerial Robotics Instructor, Aerial Robotics Trainer, Aerial Robotics Cursuri, Aerial Robotics Clase, Aerial Robotics Pe pagina, Aerial Robotics curs privat, Aerial Robotics one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions