Cursuri Apache Druid

Cursuri Apache Druid

Local instructor-led live Apache Druid training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
druid este un open-source, coloana-orientate, distribuite magazin de date scris în Java. Acesta a fost conceput pentru a ingera rapid cantități masive de date de eveniment și executa interogări OLAP cu latență scăzută pe aceste date. Druid este frecvent utilizat în aplicații de Business Intelligence pentru a analiza volume mari de date în timp real și istorice. De asemenea, este bine adaptate pentru alimentarea rapid, interactive, tablouri de bord analitice pentru utilizatorii finali. Druid este folosit de companii, ar fi Alibaba, Airbnb, Cisco, eBay, Netflix, PayPal, și Yahoo.

în acest instructor-condus, Live curs vom explora unele dintre limitările de date Warehouse soluții și discuta despre modul în care druid poate compliment aceste tehnologii pentru a forma un flexibil și scalabile de streaming de analiză stivă. Am mers prin multe exemple, oferind participanților șansa de a implementa și testa soluțiile bazate pe druid într-un mediu de laborator.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică, teste ocazionale pentru a evalua înțelegerea
Sfarsit de saptamana Apache Druid Cursuri, Seara Apache Druid Training, Apache Druid Camp, Apache Druid Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Druid Training, Seara Apache Druid Cursuri, Apache Druid Coaching, Apache Druid Instructor, Apache Druid Trainer, Apache Druid Cursuri, Apache Druid Clase, Apache Druid Pe pagina, Apache Druid curs privat, Apache Druid one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!