Cursuri Apache Ignite

Cursuri Apache Ignite

Cursurile de formare Apache Ignite online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă principiile care stau la baza stocării persistente și pure în memorie și cum se creează un proiect de calcul în memorie.

Cursurile de formare Apache Ignite sunt disponibile ca "cursuri de formare online live" sau "cursuri de formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Apache Ignite Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Apache Ignite este o platformă de calcul în memorie care se află între nivelul aplicațiilor și cel al datelor pentru a îmbunătăți viteza, extinderea și disponibilitatea. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe principiile care stau la baza stocării persistente și pure în memorie, pe măsură ce parcurg crearea unui exemplu de proiect de calcul în memorie. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați Ignite pentru persistența în memorie, pe disc, precum și pentru o bază de date pur distribuită în memorie. Obțineți persistență fără a sincroniza datele cu o bază de date relațională. Folosiți Ignite pentru a efectua îmbinări SQL și distribuite. Îmbunătățiți performanța prin mutarea datelor mai aproape de CPU, folosind memoria RAM ca stocare. Răspândiți seturile de date pe un cluster pentru a obține scalabilitate orizontală. Integrați Ignite cu RDBMS, NoSQL, Hadoop și procesoare de învățare automată.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Ignite Cursuri, Seara Ignite Training, Ignite Camp, Apache Ignite Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Ignite Training, Seara Apache Ignite Cursuri, Ignite Coaching, Apache Ignite Instructor, Ignite Trainer, Apache Ignite Cursuri, Ignite Clase, Ignite Pe pagina, Apache Ignite curs privat, Ignite one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions