Cursuri Apache NiFi

Cursuri Apache NiFi

Cursurile de instruire live Apache NiFi, instruite live, demonstrează prin practica interactivă a handshake-ului fundamentele programării în flux și cum se pot dezvolta extensii, componente și procesoare folosind Apache NiFi Cursul de formare Apache NiFi este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Apache NiFi (Hortonworks DataFlow) este o logistică integrată a datelor integrate în timp real și o platformă de procesare simplă a evenimentelor, care permite mișcarea, urmărirea și automatizarea datelor între sisteme Acesta este scris folosind programarea în flux și oferă o interfață de utilizator bazată pe web pentru a gestiona fluxurile de date în timp real În acest training instruit, participanții vor învăța cum să implementeze și să gestioneze Apache NiFi într-un mediu de laborator live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Apachi NiFi Sursă, transformă și gestionează datele din surse de date disparate, distribuite, inclusiv baze de date și lacuri de date mari Automatiza fluxurile de date Activați analizele de streaming Aplicați diverse abordări pentru ingerarea datelor Transformați datele mari și aflați-le în detaliu Public Administratorii de sistem Ingineri de date Dezvoltatori DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Apache NiFi (Hortonworks DataFlow) este o logistică de date integrată în timp real și o platformă simplă de procesare a evenimentelor, care permite mutarea, urmărirea și automatizarea datelor între sisteme. Acesta este scris folosind flux pe bază de programare și oferă o interfață web-based de utilizator pentru a gestiona fluxuri în timp real.

în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța fundamentele de flux pe bază de programare, deoarece acestea dezvolta o serie de extensii demo, componente și procesoare folosind Apache NiFi.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- intelege arhitectura NiFi & #39; s si concepte Dataflow.
- dezvoltă extensii folosind NiFi și API-uri terțe.
- Custom dezvolta propriul lor Apache nifi procesor.
- ingest și procesul de date în timp real de la disparate și mai puțin frecvente formate de fișiere și surse de date.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Apache NiFi Cursuri, Seara Apache NiFi Training, Apache NiFi Camp, Apache NiFi Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache NiFi Training, Seara Apache NiFi Cursuri, Apache NiFi Coaching, Apache NiFi Instructor, Apache NiFi Trainer, Apache NiFi Cursuri, Apache NiFi Clase, Apache NiFi Pe pagina, Apache NiFi curs privat, Apache NiFi one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!