Cursuri Authorized Systems Engineering

A autorizat Linux cursuri din categoria Ingineria sistemelor de bază.

Machine Translated

Authorized Systems Engineering Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Automatizarea este esențială pentru a funcționa eficient Linux în întreprindere. Automatizarea vă permite să minimizați costurile prin reducerea operațiunilor manuale, ajută la asigurarea conformității în centrul de date, standardizează infrastructura de software și accelerează implementările pentru infrastructurile dvs. de metal și cloud. Acest curs vă va învăța cum să utilizați automatizarea pentru a obține aceste rezultate. Ce vei învăța? În acest curs, veți învăța cum să participați la deciziile arhitecturale care implică automatizarea centrului de date și să înțelegeți concepte și tehnici avansate de administrare a sistemelor care țin seama de scalabilitate, reproducabilitate și eficiență. Cursul cuprinde, de asemenea, modul de a furniza gaze fizice (bare-metal) și virtuale într-un mod coerent și scalabil, de a deplasa instrumente de gestionare a configurării într-un mediu heterogen Linux, de a elibera software-ul de pachet pe atât sistemele bazate pe RPM și DPKG, de a planifica, de a construi și de a personaliza OS-urile în mediul dvs. și multe altele. Ce vei câștiga? Acest curs vă pregătește cu tot ce trebuie să știți pentru a implementa Linux instrumente de automatizare într-un mediu de afaceri.
28 hours
Live Online (Virtual) sau Live (Clasă)  4 zile de timp de clasă condus de instructor  Hands-on Labs & atribuții  Rezursuri & Manual de cursuri Certificat de completare    Bajă digitală Virtualizarea cu sursă deschisă ia o scufundare profundă în KVM (Machina virtuală bazată pe kernel) și Xen, cele mai populare tehnologii de virtualizare hipervisor în ecosistemul cu sursă deschisă, precum și în implementarea și utilizarea containerelor. Construit de experți în domeniul virtualizării, acest curs oferă fundalul tehnic pentru a înțelege componentele necesare pentru a construi și a gestiona o infrastructură IT virtuală modernă. Ce vei învăța? Acest curs oferă KVM de formare de la sol la sol cu un accent pe QEMU și libvirt, precum și Xen. Veți afla cum aceste și alte componente de sursă deschisă conexe pot fi colectate pentru a crea o infrastructură IT virtuală. Există un accent pe abilitățile practice de implementare, asigurarea infrastructurii virtuale și gestionarea soluțiilor, precum și materiale detaliate despre utilizarea containerelor. Exercițiile de laborator se concentrează pe imagini virtuale și snapshots, implementarea, crearea și întreținerea VM, integrarea cu infrastructura de rețea, trecerea prin dispozitiv și multe altele. Ce vei câștiga? Acest curs vă va pregăti cu abilitățile necesare pentru a înțelege rolul care joacă KVM și Xen în ecosistemul de virtualizare și pentru a combina KVM și alte componente într-o infrastructură IT virtuală robustă și eficientă.
28 hours
Live Online (Virtual) sau Live (Clasă) 4 zile de timp de clasă condus de instructor Hands-on Labs & atribuții Sursă & Manual de cursuri Certificat de completare Badge digitală Necesitatea sysadminilor cu abilități avansate de administrare și de rețea nu a fost niciodată mai mare, iar concurența pentru persoanele cu experiență este fierbinte. Indiferent dacă sunteți în căutarea pentru pregătirea testului de experți pentru certificarea Linux Foundation Certified Engineer (LFCE), aveți nevoie de formare pentru a ajuta la tranziția la Linux de la alte platforme, sau sunteți pur și simplu curge pe aceste abilități vitale de administrare și de rețea, acest curs ghidat de instructor vă va învăța ceea ce trebuie să știți. Ce vei învăța? În acest curs veți învăța abilități avansate Linux de administrare, inclusiv cum să proiectați, să deplasați și să mențineți o rețea care funcționează sub Linux, cum să administrați serviciile de rețea, abilitățile de a crea și de a opera o rețea în orice distribuție majoră Linux, cum să configurați în condiții de siguranță interfețele de rețea și cum să deplasați și să configurați fișiere, web, e-mail și servere de nume. Ce vei câștiga? Acest curs vă va învăța tot ce trebuie să știți pentru a fi un administrator de sisteme avansate și pentru a vă pregăti pentru certificarea LFCE.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Authorized Systems Engineering Cursuri, Seara Authorized Systems Engineering Training, Authorized Systems Engineering Camp, Authorized Systems Engineering Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Systems Engineering Training, Seara Authorized Systems Engineering Cursuri, Authorized Systems Engineering Coaching, Authorized Systems Engineering Instructor, Authorized Systems Engineering Trainer, Authorized Systems Engineering Cursuri, Authorized Systems Engineering Clase, Authorized Systems Engineering Pe pagina, Authorized Systems Engineering curs privat, Authorized Systems Engineering one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions