Cursuri Linux

Cursuri Linux

Cursurile de formare Linux live, conduse de instructori, demonstrează prin practica practică cum să instalați, să gestionați, să securizați și să depanați un sistem Linux . Cursurile noastre Linux acoperă modul de a rula Linux pe serverele tradiționale, precum și în sistemele încorporate Pregătirea Linux este disponibilă ca „instruire live la fața locului” sau „instruire live la distanță”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din România sau în centrele de formare corporativă NobleProg din România . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Linux Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Cursul răspunde la întrebări:

- Cum să efectuați operații de bază pe sistem?
- Unde găsiți informații și cum puteți obține ajutor?
- Cum funcționează puterea?
- Care sunt tipurile de fișiere din sistem?
- Cât de simplu și rapid rezolvați problemele?
14 hours
Sinoptic
Kali Linux este o distribuție Linux creată pentru criminalistica digitală și testarea penetrării. Cu Python, utilizatorii pot dezvolta programe de testare de penetrare în Kali Linux.

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) are ca scop de penetrare testeri, ingineri de securitate, și de hackeri etice care doresc să pătrundă în rețelele de testare în Kali Linux folosind Python.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Creați Python programe pentru a căuta vulnerabilități de rețea.
- Exploreaza si de a folosi Kali web Shell și shellcode în exploits.
- Aplicați diverse instrumente Kali pentru testarea penetrării.
- Sisteme de exploit cu cod Python.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Acest curs se adresează dezvoltatorilor de software junior. După finalizarea cursului, cursanții vor putea înțelege arhitectura serverelor web cunoscute, precum Apache sau Nginx , și să implementeze propriile programe de rețea.

Cursul este de 67% prelegeri, 33% exerciții hands-on.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 101 Examen. Se desfășoară ca o serie de prelegeri intercalate cu exerciții simple.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 102 Examen. Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI . Se desfășoară ca o serie de prelegeri intercalate cu exerciții simple.
14 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI. Acesta este realizat ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.
21 hours
Sinoptic
The Lustre file system is an open-source, parallel file system aimed at High Performance Computing (HPC) simulation environments.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers who wish to administer and monitor a large-scale deployment of the Lustre parallel file system.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Lustre software.
- Select hardware for using Lustre.
- Administer and monitor Lustre.
- Benchmark Lustre's performance.
- Optimize Lustre for performance.
- Diagnosis and analysis issues with Lustre in production.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este destinată inginerilor care doresc să coleteze, să implementeze, să actualizeze și să controleze versiunea sistemelor Linux rapid și la scară.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați OSTree .
- Efectuați implementări binare și actualizări ale sistemelor de operare și containere.
- Utilizați OSTree ca sistem de control al versiunii pentru a gestiona mai mulți arbori de sistem de fișiere și bootloaders.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive
- O mulțime de exerciții și practică
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre OSTree , accesați: https://github.com/ostreedev/ostree
14 hours
Sinoptic
Acest curs practic conține subiecte adresate administratorilor de sistem, dezvoltatorilor, dezvoltatorilor încorporați și utilizatorilor obișnuiți pentru desktop (inclusiv managerilor) care ar dori să aibă o introducere în virtualizare în general. După acest curs, administratorii vor putea să creeze nori privați pentru a fi utilizați în producție, iar dezvoltatorii vor putea să-și testeze codul pe mai multe sisteme de operare, fără a avea nevoie de un al doilea PC sau de o placă non-x86.

Înțelegem că setul de subiecte prezentate în acest curs acoperă o gamă largă de subiecte care ar putea să nu fie aplicabile tuturor clienților. Atunci când rezervați acest curs, vă rugăm să precizați ce doriți să obțineți utilizând QEMU sau KVM și îl vom personaliza prin realocarea timpului de la subiecte mai puțin relevante la cele care ar fi importante pentru dvs.
14 hours
Sinoptic
Linux is an essential operating system for SDN (software-defined networking) tools. Setting up Linux services for networking enables features like automated network maintenance, configuring and testing servers, and more.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at network engineers who wish to use Linux for network engineering.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up Linux services for networking.
- Replace switches with Linux switches.
- Use Linux commands to manage processes.
- Configure an SDN to automate network maintenance.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Raspberry Pi este un calculator foarte mic, singleboard În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze și să programeze Raspberry Pi pentru a servi ca un sistem interactiv și puternic încorporat Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați un IDE (mediu integrat de dezvoltare) pentru o productivitate maximă a dezvoltării Programul Raspberry Pi pentru a controla dispozitive precum senzor de mișcare, alarme, servere web și imprimante Înțelegeți arhitectura lui Raspberry Pi, inclusiv intrările și conectorii pentru dispozitivele addon Înțelegeți diferitele opțiuni în limbile de programare și sistemele de operare Testați, depanați și deplasați Raspberry Pi pentru a rezolva problemele din lumea reală Public Dezvoltatori Tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile hobbyists Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Raspberry Pi susține diverse sisteme de operare și limbi de programare Acest curs va folosi sistemul Raspbian ca sistem de operare și Python ca limbaj de programare Pentru a solicita o configurație specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea hardware-ului și a componentelor Raspberry Pi .
21 hours
Sinoptic
Această instruire instruită live introduce programul software, hardware și pasul treptei necesare pentru a construi un sistem de recunoaștere facială de la zero Recunoașterea facială este cunoscută și ca Recunoașterea feței Hardware-ul folosit în acest laborator include Rasberry Pi, un modul de cameră, servo (opțional), etc Participanții sunt responsabili pentru achiziționarea acestor componente Software-ul folosit include OpenCV, Linux, Python, etc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați Linux, OpenCV și alte utilitare de software și biblioteci pe un Rasberry Pi Configurați OpenCV pentru captarea și detectarea imaginilor faciale Înțelegeți diferitele opțiuni pentru ambalarea unui sistem Rasberry Pi pentru utilizarea în medii reale Adaptați sistemul pentru o varietate de cazuri de utilizare, inclusiv supravegherea, verificarea identității etc Public Dezvoltatori Tehnicieni de hardware / software Persoane fizice din toate industriile hobbyists Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Alte opțiuni hardware și software includ: Arduino, OpenFace, Windows etc Dacă doriți să utilizați oricare dintre acestea, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
28 hours
Sinoptic
RHEL (Red Hat Enterprise Linux) is a Linux distribution targeted for the commercial market.
35 hours
Sinoptic
RHEL 8 Linux administration course
7 hours
Sinoptic
Snap este un Linux ambalare Linux open-source creat de Ubuntu pentru simplificarea instalării și întreținerii pachetului. Face acest lucru prin soluționarea conflictelor de dependență legate de versiune. Permițând dezvoltatorilor să pună tot ce depinde de software-ul lor într-un singur pachet, software-ul lor poate deveni independent și independent de sistemul pe care este instalat.

Această instruire oferă o introducere a caracteristicilor și a evidențiatului Snap și realizează comparații cu alte sisteme similare de ambalare Linux și software-ul container. Participanții au șansa de a configura, construi și elibera propriile pachete Snap.
7 hours
Sinoptic
This course has been created for managers, system architects, existing Unix or Windows administrators or anyone who wants to know what Ubuntu Server operating system has to offer. This course in most cases answers the question WHAT Ubuntu Server can do for you, rather than HOW to do things. If you are interested in the HOW question then please have a look at our Administration of Linux System training course.

This course always covers the newest release of Ubuntu.
14 hours
Sinoptic
Ubuntu is an open-source, Linux-based operating system (OS) built on the base of discretion-dependent access control. Its three leading editions, Ubuntu Core, Desktop, and Server OS are customizable for configuring administration firewall and general security of a network system.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at security engineers and system administrators who wish to integrate more security into their Ubuntu Linux distribution and protect their system from threats.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Ubuntu operating system.
- Reinforce the physical security of Ubuntu Linux distribution.
- Embed encrypted server features to protect the administration system.
- Secure device interactions within the Ubuntu System.
- Recognize general security threats to Ubuntu environment and execute the proper solutions.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Sinoptic
Acest curs de pregătire a Administrației Sistemului Linux este conceput pentru profesioniștii IT care doresc să învețe abilități fundamentale de administrare a sistemului Linux .

Folosind o combinație de demonstrații și exerciții practice, acest curs îi va ghida pe participanți prin comenzile, instrumentele și procesele relevante necesare pentru a deveni un administrator de succes al unui mediu Linux profesional.

Participanții vor învăța cum să

- Configurarea, întreținerea și depanarea unui sistem Linux
- Gestionați utilizatorii pe un sistem Linux
- Configurați și instalați software-ul serverului (server web, server ftp, server vnc etc.)
- Implementați și monitorizați un sistem de producție
- Implementați securitatea de bază a sistemului

Public

- Profesioniști IT pe calea de a deveni administrator de sistem Linux sau administrator de rețea
- Începători care doresc să învețe cum să gestioneze un sistem Linux .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive
- O mulțime de exerciții și practică
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live

Opțiuni de personalizare a cursului

- Linux este disponibil în diferite arome ( Debian / Ubuntu , CentOS / Fedora / Red Hat, Suse etc.).
- Acest antrenament poate fi personalizat pentru orice aromă. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
14 hours
Sinoptic
În timpul cursului, participanții vor învăța:

- Ce sunt atacurile de negare a serviciilor, Inundarea, Sniffing, MIM?
- Cum de a rupe de la rețea la server?
- Cum să vizionați pachetele în rețea (de asemenea, care rulează pe switch-uri)?
- Vedeți orice combinație a lumii?
- Cum se monitorizează rețeaua?
- Cum se configurează un paravan de protecție?
- Cum se utilizează conexiunile criptate?
- Cum de a crea tuneluri?
- Cum se înregistrează pachetele?
- Cum să scanați porturile?
- Cum de a reduce numărul de servicii inutile pe server?
7 hours
Sinoptic
Alpine Linux este o distribuție Linux orientată către securitate, ușoară (80 MB) bazată pe musl libc și BusyBox. Alpine Linux este produs de producătorii Docker și este unul dintre mai multe în proliferarea recentă a distro-urilor adaptate pentru virtualizare, containerizare și cloud. Alpine Linux înlocuiește Ubuntu ca imagine de bază oficială pentru containerele Docker .

Acest training introduce arhitectura Alpine Linux și parcurge participanții pas cu pas prin configurarea Alpine Linux într-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea cunoștințe și practici pentru a implementa Alpine Linux ca bază pentru rularea containerelor în medii de dezvoltare, testare și producție.

Public

- Ingineri DevOps
- Administratori de sistem
- Ingineri software

Formatul cursului

- Part de conferință, parte discuție, practică practică grea
35 hours
Sinoptic
Go (Golang) este un limbaj de programare open source dezvoltat la Google Una dintre cele mai populare cazuri de utilizare a lui Go este programarea sistemelor Linux și Unix În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele sistemelor de programare cu Go în timp ce parcurg exerciții de manevră explorând diferitele caracteristici ale Go Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării sistemelor Go Configurați mediul de dezvoltare Go Scrie programe în Go Utilizați atât funcțiile de bază, cât și cele avansate ale programului Go for Unix și Linux Înțelege și folosește Gorutinele Scrieți un cod rapid și ușor cu Go Scrieți codul de rețea de nivel inferior cu Go Public Programatorii Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Arch Linux este o distribuție GNU / Linux dezvoltată independent. Este adesea denumit Linux simplu, deoarece oferă un sistem de bază minim, permițând utilizatorilor să-l configureze pentru a adăuga ceea ce este necesar.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța elementele de bază ale Arch Linux deoarece practică tehnicile esențiale de administrare a sistemului și instrumentele necesare pentru a gestiona un sistem Arch Linux .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți principiile Arch Linux
- Instalați Arch Linux pe sistemele lor
- Implementați diferite sarcini de administrare a sistemului pe Arch Linux

Public

- Administratori de sistem
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Cursul răspunde la întrebări:

Cum funcționează cochilia?

Cum se scrie programe într-un shell?
14 hours
Sinoptic
Cumulus Linux este un sistem de operare Linux pentru industria de rețea standard. Folosind Cumulus Linux, utilizatorii pot automatiza, personaliza și scala rețelele de centre de date.

Acest instructor-a condus, live de formare (la fața locului sau de la distanță) se adresează inginerilor de rețea și administratorii de rețea care doresc să utilizeze Cumulus Linux să pună în aplicare soluții de rețea pentru centrele de date.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Construiți și operați rețele pentru întreprinderi de toate dimensiunile.
- Automatizați fluxurile de lucru CI/CD, ar fi proceseleDevOps netă.
- Personalizați și scalați fără probleme rețelele.
- Implementați caracteristici de securitate standard în industrie cu Cumulus Linux.

Formatul cursului

- Interactive prelegere și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a
35 hours
Sinoptic
Acesta este un curs cuprinzător de instruire pentru administrarea sistemului de operare Debian GNU / Linux Acesta este livrat întotdeauna pe versiunea curentă a Debian .
14 hours
Sinoptic
DNS (sistem de nume de domeniu) este "carte de telefon" de pe Internet, oferind un director de nume de computer și adresele lor IP. BIND este cea mai frecventă implementare Linux de DNS. Când deschideți un site web sau trimiteți și primiți un e-mail, un server DNS undeva este în liniște adresându-vă mesajul la destinatarul său intenționat.

în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța caracteristicile critice ale DNS în timp ce desfășoară exerciții în configurarea și configurarea unui server BIND DNS pe Linux. Cursul începe cu un perfecţionare pe principiile de rețea cheie, apoi sapă în hands-on practică cu configurare și configurare. În mod constant, discuția și practicile se îndreaptă către subiecte mai complexe, ar fi securitatea, disponibilitatea, depanarea și depanarea.

format al cursului

- parte prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică și de punere în aplicare, ocazional quizing pentru a măsura progresul
28 hours
Sinoptic
- Administratori și dezvoltatori Linux / Unix creat și interesați de implicarea în serverele LInux / Unix
- Chiar și începătorii, care dețin abilitățile și cunoștințele de bază pe Linux , pot fi la curent cu acest curs, doar dacă urmați în detaliu laboratorul și explicația instructorului.
- Acest curs este destinat să practice suficient de gestionat servere Linux și să demonstreze că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
- Acest curs va fi oferit publicului cu 40% prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q&A. Acest curs de cinci zile accentuează puternic activitățile bazate pe laborator.
- Veți afla cum să implementați și să gestionați cele mai mari 4 servere Linux care oferă servicii de rețea extrem de utile într-un mediu de întreprindere critic pentru misiuni.
- Poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate frecvent)
14 hours
Sinoptic
Flatpak este un utilitar pentru implementarea software, gestionarea pachetelor și virtualizarea aplicațiilor pentru mediile de computer desktop Linux . Oferă un mediu de tip sandbox în care utilizatorii pot rula aplicații izolat de restul sistemului.

Acest curs învață utilizarea de bază a Flatpak, utilă atât pentru dezvoltatori cât și pentru administratorii de sistem. Cursul include o mulțime de exerciții, iar participanții vor exersa în propriul mediu și își vor construi propriile imagini Flatpak.

Public

- Dezvoltatori
- sysadmini
- Managerii
21 hours
Sinoptic
Acest curs își propune să ofere participanților săi toate instrumentele necesare pentru a dobândi abilitățile intermediare despre Linux operare Linux , astfel încât să poată edita, gestiona și structura programul în modul cel mai convenabil pentru organizația lor, cu o cunoștință intermediară minuțioasă a funcționarea sistemului.

Upcoming Linux Courses

Sfarsit de saptamana Linux Cursuri, Seara Linux Training, Linux Camp, Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Linux Training, Seara Linux Cursuri, Linux Coaching, Linux Instructor, Linux Trainer, Linux Cursuri, Linux Clase, Linux Pe pagina, Linux curs privat, Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions