Cursuri LPI

Cursuri LPI

Local, instructor-led live LPI training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the knowledge and strategies needed to prepare for the LPI certification 101 Exam.

LPI training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live LPI training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 101 Examen Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple .
14 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI 102 Examen. Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.
14 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple .
14 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru cineva care se pregătește pentru certificarea LPI. Se desfășoară ca o serie de prelegeri interconectate cu exerciții simple.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana LPI Cursuri, Seara LPI Training, LPI Camp, LPI Cu instructor, Sfarsit de saptamana LPI Training, Seara LPI Cursuri, LPI Coaching, LPI Instructor, LPI Trainer, LPI Cursuri, LPI Clase, LPI Pe pagina, LPI curs privat, LPI one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!