Cursuri Linux Kernel

Cursuri Linux Kernel

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire Linux Kernel conduse de instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să folosești mecanica de bază a sistemelor de operare Linux cu Linux Kernel. Instruirea Linux Kernel este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Linux Kernel Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Linux Kernel este un sistem de operare open source, monolitic care se află în centrul familiei Linux de sisteme de operare. Folosind Linux kernel, utilizatorii pot gestiona și gestiona sistemul de fișiere Linux, pot efectua întreținerea serverului și multe altele. Această instruire condusă de instructor, formare live (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să mastereze administrarea sistemului pentru Linux kernel. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți mecanica de bază a sistemelor de operare Linux ca administrator de sistem. Gestionarea încărcătorilor de pornire, inițializarea sistemului și înregistrarea sistemului. Gestionarea erorilor de instalare prin lansarea la obiectivele de urgență.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Linux Kernel Cursuri, Seara Linux Kernel Training, Linux Kernel Camp, Linux Kernel Cu instructor, Sfarsit de saptamana Linux Kernel Training, Seara Linux Kernel Cursuri, Linux Kernel Coaching, Linux Kernel Instructor, Linux Kernel Trainer, Linux Kernel Cursuri, Linux Kernel Clase, Linux Kernel Pe pagina, Linux Kernel curs privat, Linux Kernel one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions