Cursuri CCSK

Cursuri CCSK

Instrumentele de formare CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) de la nivel local, instruite de instructor demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele CCSK și ajută studenții să se pregătească pentru examenul de certificare CCSK. Antrenamentul CCSK este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Descriere:

Acest curs CCSK Plus de 2 zile include tot conținutul cursului Fundației CCSK și se extinde pe acesta cu laboratoare practice hands-on într-o a doua zi de antrenament. Elevii vor învăța să își aplice cunoștințele efectuând o serie de exerciții care implică un scenariu care aduce o organizație fictivă în siguranță în nor. După finalizarea acestui training, studenții vor fi bine pregătiți pentru examenul de certificare CCSK , sponsorizat de Cloud Security Alliance. Această a doua zi de instruire include cursuri suplimentare, deși studenții își vor petrece cea mai mare parte a timpului evaluând, construind și asigurând o infrastructură cloud în timpul exercițiilor.

Obiective:

Aceasta este o clasă de două zile care începe cu CCSK - Instruire de bază, urmată de o a doua zi de conținut suplimentar și activități practice.

Public țintă:

Această clasă este orientată către profesioniști în domeniul securității, dar este utilă și oricui dorește să-și extindă cunoștințele despre securitatea în cloud.
Sfarsit de saptamana Certificate of Cloud Security Knowledge Cursuri, Seara Certificate of Cloud Security Knowledge Training, Certificate of Cloud Security Knowledge Camp, CCSK Cu instructor, Sfarsit de saptamana CCSK Training, Seara Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) Cursuri, Certificate of Cloud Security Knowledge Coaching, CCSK Instructor, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) Trainer, Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) Cursuri, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) Clase, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) Pe pagina, CCSK curs privat, Certificate of Cloud Security Knowledge one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!