Cursuri Excel

Cursuri Excel

Cursurile de formare excelente la nivel local, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră cum să utilizați Excel pentru calcule financiare, analize de date și multe altele Exercițiul Excel este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons
14 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor putea să efectueze eficient o varietate de calcule într-un mod transparent pentru a-și organiza și prezenta rezultatele, folosind mai multe mecanisme pentru a facilita și accelera crearea de foi de calcul în Excel .
21 hours
Sinoptic
Este o introducere în programarea procedurală în VBA . Formarea vă permite să obțineți o bază solidă pentru învățarea ulterioară și mediul VBA .

După curs puteți:

- Înregistrați și editați macro-ul după cum este necesar,
- Procedurile de scriere utilizează date din foaie,
- Creați propriile funcții
- Manipulați evenimentul (actualizarea celulei din foaia de lucru etc.) cu ajutorul dispozitivului de manipulare,
- Creați un formular
21 hours
Sinoptic
Obiectivul cursului este de a permite participanților să dobândească o stăpânire a fundamentelor și uzanțelor VBA pentru Access & Excel .
14 hours
Sinoptic
Python este un limbaj de programare de nivel înalt renumit pentru sintaxa clară și lizibilitatea codului Excel este o aplicație de calcul tabelar dezvoltată de Microsoft, care este utilizată pe scară largă în multe industrii Adăugarea Python în Excel îl face un instrument puternic pentru analiza datelor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine capabilitățile Python și Excel Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați pachetele pentru integrarea Python și Excel Citiți, scrieți și manipulați fișiere Excel folosind Python Apelați funcțiile Python din Excel Public Dezvoltatori Programatorii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
Subiectele cursului acoperă automatizarea maximă. Elevul va învăța cum să folosească VBA mod eficient, cum să folosească numele de celule pentru a fi copiate, care sunt proprietăți utile ale obiectelor disponibile doar în codul VBA Excel și cum să creezi propria ta bibliotecă de control. În cele din urmă, participanții vor învăța cum să creeze o aplicație completă și cum să o securizeze.
14 hours
Sinoptic
Public

Analiști, cercetători, oameni de știință, absolvenți și studenți și oricine este interesat să învețe cum să faciliteze analiza statistică în Microsoft Excel .

Obiectivele cursului

Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți familiaritatea cu Excel și statistici și, ca urmare, creșteți eficacitatea și eficiența muncii sau a cercetării.

Acest curs descrie modul de utilizare a Instrumentului de analiză în Microsoft Excel , funcțiile statistice și modul de efectuare a procedurilor statistice de bază. Vă va explica care sunt limitările Excel și cum să le depășiți.
14 hours
Sinoptic
În timpul instruirii, va prezenta problemele de analiză financiară folosind caracteristicile avansate ale programului Excel .

Acest curs este destinat analiștilor financiari, contabililor și tuturor celor care doresc să-și extindă tabelul de aptitudini cu probleme de analiză financiară.
14 hours
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Public

Analiști financiari sau de piață, manageri, contabili

Obiectivele cursului

Facilitați și automatizați toate tipurile de analize financiare cu Microsoft Excel
21 hours
Sinoptic
Participants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
7 hours
Sinoptic
În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească Excel pentru a optimiza procesul de raportare pentru situațiile financiare.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Optimizați procesul de creare a raportului
- Pregătiți date pentru tabele pivot și rapoarte bazate pe formulă
- Importați date din diverse surse de date utilizând conectivitate de Database deschisă (ODBC) și procesare analitică online (OLAP)
- Folosiți tabele și tabele pivot pentru a crea rapoarte și analize financiare
- Automatizarea proceselor implicate în raportare
- Construiți structuri de validare în rapoarte cu foi de calcul
- Comenzile rapide de Excel pentru formatarea rapoartelor financiare
- Implementați șabloane Excel pentru a îmbunătăți productivitatea
- Reduceți erorile, simplificați procesele de raportare și îmbunătățiți calitatea rapoartelor

Public

- Utilizator Excel experimentat
- Profesioniști în contabilitate
- Profesioniști financiari

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Acest curs poate fi predat folosind diferite versiuni de excel ( Excel 2007, Excel 2010 etc.). Pentru a solicita o versiune specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
14 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor putea să utilizeze în mod eficient instrumente de analiză a datelor, cum ar fi scenarii și tabele pivot, să utilizeze funcțiile pentru a efectua calcule pe date și funcții de procesare a textului și să creeze și să se adapteze nevoilor macrocomenzilor pentru a automatiza lucrul cu foi de calcul.
28 hours
Sinoptic
Please answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
21 hours
Sinoptic
The course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
14 hours
Sinoptic
Training for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
21 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor învăța cum să creeze un document estetic profesionist într-un procesor de text Microsoft Word . Participanții la curs vor putea să efectueze eficient o varietate de calcule într-un mod transparent pentru a-și organiza și prezenta rezultatele, folosind mai multe mecanisme pentru a facilita și accelera crearea de foi de calcul în Excel .
14 hours
Sinoptic
Course is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
14 hours
Sinoptic
Cursul dezvăluie secretele aplicațiilor avansate de scriere avansată în aplicația VBA Ms Excel .

După curs puteți:

- Scrieți o aplicație avansată orientată pe obiecte
- Conversia fișierelor text
- Utilizarea surselor de date externe
- Utilizați biblioteci externe

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Excel Cursuri, Seara Excel Training, MS Excel Camp, Microsoft Excel Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft Excel Training, Seara Microsoft Excel Cursuri, MS Excel Coaching, Microsoft Excel Instructor, Microsoft Excel Trainer, Excel Cursuri, MS Excel Clase, Microsoft Excel Pe pagina, Microsoft Excel curs privat, Excel one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!