Cursuri Microsoft Office

Cursuri Microsoft Office

Cursurile de instruire live, instruite live Microsoft Office demonstrează, prin discuții interactive și practică de managerială, fundamentele și aplicațiile Microsoft Office Instruirea Microsoft Office este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "training live live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons
14 hours
Sinoptic
The course participants will be able to efficiently use primarily data analysis tools such as scenarios and pivot tables, use the features to perform calculations on dates and text-processing functions, and create and adapt to the needs of macros to automate work with spreadsheets.
21 hours
Sinoptic
Este o introducere în programarea procedurală în VBA. Formarea vă permite să obțineți o bază solidă pentru învățarea ulterioară și mediul VBA.

După curs puteți:

- Înregistrați și editați macro-ul după cum este necesar,
- Procedurile de scriere utilizează date din foaie,
- Creați propriile funcții
- Manevrați evenimentul (actualizarea celulei din foaia de lucru etc.) cu ajutorul dispozitivului de manipulare,
- Creați un formular
21 hours
Sinoptic
Obiectivul cursului este de a permite participanților să dobândească o stăpânire a fundamentelor și uzanțelor VBA pentru Access & Excel .
14 hours
Sinoptic
Python este un limbaj de programare de nivel înalt renumit pentru sintaxa clară și lizibilitatea codului Excel este o aplicație de calcul tabelar dezvoltată de Microsoft, care este utilizată pe scară largă în multe industrii Adăugarea Python în Excel îl face un instrument puternic pentru analiza datelor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine capabilitățile Python și Excel Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați pachetele pentru integrarea Python și Excel Citiți, scrieți și manipulați fișiere Excel folosind Python Apelați funcțiile Python din Excel Public Dezvoltatori Programatorii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Acest curs vă va oferi cunoștințele despre cum să prezentați informațiile financiare (numere) în PowerPoint și nu doar abilitățile de prezentare în sine Veți putea prezenta informațiile financiare într-un mod mai profesionist .
7 hours
Sinoptic
Această sesiune de instruire de o zi este concepută pentru persoanele care utilizează SharePoint ca utilizatori și doresc să înțeleagă unele dintre caracteristicile avansate ale instrumentului Delegații trebuie să participe la acest curs dacă trebuie să înțeleagă funcții precum: colaborarea în echipă, gestionarea documentelor și caracteristicile sociale ale Microsoft SharePoint 2013 Acest curs este destinat pentru Proprietarii și utilizatorii site-ului SharePoint Obiectivele cursului: Gestionați site-urile și colecțiile de site-uri Adăugați utilizatori și grupuri și gestionați securitatea site-ului, a listei, a dosarelor și a elementelor Adăugați și configurați părți web Configurați opțiunile site-ului, inclusiv tema, titlul, descrierea și pictograma .
7 hours
Sinoptic
Această sesiune de instruire de o zi este concepută pentru persoanele care utilizează SharePoint ca utilizatori de putere care îndeplinesc funcția de proprietar al site-ului SharePoint și / sau administratorii Collection Colecții Obiectivele cursului: Configurați navigarea pe site Vizualizați rapoartele privind activitatea site-ului Personalizați listele și bibliotecile Lucrul cu coloanele site-ului și tipurile de conținut site-uri Configurați Check / In, aprobarea conținutului și versiunea Creați și modificați pagini și pagini web .
21 hours
Sinoptic
Tematica cursului acoperă automatizarea maximă. Studentul va învăța cum să utilizați în mod eficient VBA, cum să utilizați numele de celule care urmează să fie copiate, care sunt proprietăți utile ale obiectelor disponibile numai în codul Excel VBA și cum să creați propria bibliotecă de control. În sfârșit, participanții vor învăța cum să creeze o aplicație completă și cum să o securizezi.
14 hours
Sinoptic
Public Analiști, cercetători, oameni de știință, absolvenți și studenți și oricine este interesat să învețe cum să faciliteze analiza statistică în Microsoft Excel Obiectivele cursului Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți familiaritatea cu programul Excel și cu statisticile și, prin urmare, să măriți eficiența și eficiența muncii sau a cercetării Acest curs descrie modul de utilizare a Instrumentului de analiză în Microsoft Excel, funcțiile statistice și modul de efectuare a procedurilor statistice de bază Acesta va explica ce limitare Excel sunt și cum să le depășească .
14 hours
Sinoptic
În timpul formării vor fi prezentate problemele analizei financiare utilizând funcțiile avansate ale Excel.

Acest curs este destinat analiștilor financiari, contabili și tuturor celor care doresc să-și extindă foaia de calcul a competențelor pe probleme de analiză financiară.
14 hours
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor putea să efectueze eficient o varietate de calcule într-un mod transparent pentru a-și organiza și prezenta rezultatele, folosind mai multe mecanisme pentru a facilita și accelera crearea de foi de calcul în Excel .
14 hours
Sinoptic
Public Analiști financiari sau de piață, manageri, contabili Obiectivele cursului Facilitați și automatizați toate tipurile de analize financiare cu Microsoft Excel .
7 hours
Sinoptic
În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să utilizeze Excel pentru a optimiza procesul de raportare a situațiilor financiare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Optimizați procesul de creare a rapoartelor Pregătiți datele pentru tabelele Pivot și rapoartele bazate pe formulare Importați date din diverse surse de date utilizând Open Database Connectivity (ODBC) și Procesarea analitică online (OLAP) Utilizați tabelele și pivoturile pentru a crea rapoarte financiare și analize Automatizați procesele implicate în raportare Construiți structuri de validare în rapoarte de foi de calcul Comenzile rapide Master Excel pentru formatarea rapoartelor financiare Implementați șabloane Excel pentru a îmbunătăți productivitatea Reduceți erorile, simplificați procesele de raportare și îmbunătățiți calitatea rapoartelor Public Utilizator experimentat Excel Specialiști în contabilitate Finanțatori profesioniști Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs poate fi predat folosind diferite versiuni ale programului Excel (Excel 2007, Excel 2010, etc) Pentru a solicita o versiune specifică, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
42 hours
Sinoptic
Analiza datelor este un instrument esențial în afacerile de astăzi Ne vom concentra pe dezvoltarea abilităților pentru analiza datelor Scopul este de a ajuta delegații să ofere răspunsuri bazate pe dovezi la întrebări: Ce s-a întâmplat? prelucrarea și analizarea datelor producerea de vizualizări de date informative Ce se va intampla? prognozarea performanțelor viitoare evaluarea previziunilor Ce ar trebui să se întâmple? transformarea datelor în deciziile de afaceri bazate pe dovezi optimizarea proceselor Cursul în sine poate fi livrat fie ca curs de clasă de 6 zile, fie la distanță de-a lungul unei perioade de săptămâni dacă este preferat Putem lucra împreună cu dvs pentru a livra cursul pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs .
21 hours
Sinoptic
Participants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
14 hours
Sinoptic
Obiectiv: Îmbunătățirea abilității de a pregăti o prezentare atractivă utilizând Powerpoint și alte instrumente Destinatari: Reprezentanți de vânzări, consultanți, cadre didactice, cadre didactice, cadre didactice, angajați corporativi, IMM-uri și instituții publice, pentru care provocarea este de a sta în fața unui grup de oameni, spunându-le, .
7 hours
Sinoptic
Cursul este dedicat echipelor de vânzări Se concentrează pe utilizarea funcțiilor PowerPoint care ajută la procesul de vânzări, adică cum să arătați datele în mod eficient, cum să nu suprapuneți diapozitivele și ce să vă concentrați într-un pachet de vânzări .
7 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat oricui dorește să lucreze mai eficient în PowerPoint atunci când creează diapozitive și să învețe elementele de bază ale prezentării acestora .
7 hours
Sinoptic
Acest curs vizează îmbunătățirea abilităților PowerPoint ale cursanților prin exerciții practice susținute de teoria relevantă. Este destinat tuturor, în special designerilor de prezentare, dar și vorbitorilor de conferințe și prezentatorilor de întâlniri de echipă.
14 hours
Sinoptic
Microsoft Access is a pseudo-relational database engine from Microsoft.
28 hours
Sinoptic
Please answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
21 hours
Sinoptic
The course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
14 hours
Sinoptic
Training for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
21 hours
Sinoptic
Course participants will learn how to create a aesthetic professional-looking documents in a word processor Microsoft Word. The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to organize and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets in Excel.
14 hours
Sinoptic
Course is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
14 hours
Sinoptic
The course is designed for persons with pre-information databases using SQL queries or queries.
14 hours
Sinoptic
Course participants will learn how to automate the work to create complex documents, retrieve data from the database and prepare forms.
14 hours
Sinoptic
Course participants will learn how to create a clean, professional-looking documents (including official correspondence of all kinds - official and official), as well as make full use of the basic mechanisms enabling the transparent flow of information in both the shorter and longer documents.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Microsoft Office Cursuri, Seara Microsoft Office Training, Microsoft Office Camp, Microsoft Office Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft Office Training, Seara Microsoft Office Cursuri, Microsoft Office Coaching, Microsoft Office Instructor, Microsoft Office Trainer, Microsoft Office Cursuri, Microsoft Office Clase, Microsoft Office Pe pagina, Microsoft Office curs privat, Microsoft Office one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!