Cursuri Word

Cursuri Word

Programele de instruire la nivel local, cu instructori în direct, demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele și caracteristicile avansate ale Word. Cursurile de formare în limbi străine sunt disponibile ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor învăța cum să creeze un document curat, profesionist (inclusiv corespondența oficială de toate tipurile - oficial și oficial), precum și să utilizeze pe deplin mecanismele de bază care permit fluxul transparent de informații atât în documentele mai scurte, cât și în cele mai lungi .
14 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor învăța cum să automatizeze lucrarea pentru a crea documente complexe, pentru a prelua date din baza de date și a pregăti formulare.
21 hours
Sinoptic
Participanții la curs vor învăța cum să creeze un document estetic profesionist într-un procesor de text Microsoft Word . Participanții la curs vor putea să efectueze eficient o varietate de calcule într-un mod transparent pentru a-și organiza și prezenta rezultatele, folosind mai multe mecanisme pentru a facilita și accelera crearea de foi de calcul în Excel .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Word Cursuri, Seara Word Training, MS Word Camp, Microsoft Word Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft Word Training, Seara Microsoft Word Cursuri, MS Word Coaching, Microsoft Word Instructor, Microsoft Word Trainer, Word Cursuri, MS Word Clase, Microsoft Word Pe pagina, Microsoft Word curs privat, Word one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!