Cursuri PowerPoint

Cursuri PowerPoint

Cursuri locale de formare PowerPoint instruite live în România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Acest curs vizează îmbunătățirea abilităților PowerPoint ale cursanților prin exerciții practice susținute de teoria relevantă. Este proiectat pentru toată lumea, în special designeri de prezentare, dar și pentru vorbitori de conferințe și prezentatori de întâlniri de echipă.
7 hours
Sinoptic
Acest curs se adresează oricui dorește să lucreze mai eficient în PowerPoint atunci când creează diapozitive și să învețe elementele de bază ale prezentării acestora.
7 hours
Sinoptic
Cursul este dedicat echipelor de vânzări Se concentrează pe utilizarea funcțiilor PowerPoint care ajută la procesul de vânzări, adică cum să arătați datele în mod eficient, cum să nu suprapuneți diapozitivele și ce să vă concentrați într-un pachet de vânzări .
14 hours
Sinoptic
Obiectiv:

Îmbunătățirea capacității de a pregăti o prezentare atractivă folosind Powerpoint și alte instrumente

Destinatari:

Reprezentanții de vânzări, consultanți, personal de cercetare și predare, manageri, profesori, angajați corporativi, IMM-uri și instituții publice, pentru care provocarea este să stea în fața unui grup de oameni, spun ei, trezind interesul
7 hours
Sinoptic
Acest curs vă va oferi cunoștințe despre modul de prezentare a informațiilor financiare (numere) în PowerPoint și nu doar abilitățile de prezentare în sine. Veți putea prezenta informații financiare în mod mai profesional.
Sfarsit de saptamana PowerPoint Cursuri, Seara PowerPoint Training, MS PowerPoint Camp, Microsoft PowerPoint Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microsoft PowerPoint Training, Seara Microsoft PowerPoint Cursuri, MS PowerPoint Coaching, Microsoft PowerPoint Instructor, Microsoft PowerPoint Trainer, PowerPoint Cursuri, MS PowerPoint Clase, Microsoft PowerPoint Pe pagina, Microsoft PowerPoint curs privat, PowerPoint one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!