Cursuri Financial Markets

Cursuri Financial Markets

Cursurile de instruire locală, instruite în cadrul Piețelor Financiare demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna de bază fundamentele și subiectele avansate ale Piețelor Financiare Finanțarea piețelor financiare este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Financial Markets Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
În această instruire instruită, participanții vor învăța trăsăturile cheie ale piețelor financiare și modul în care se desfășoară tranzacționarea pe aceste piețe Începem cu o prezentare generală a piețelor financiare și a terminologiilor, a lingo-ului de tranzacționare și a convențiilor utilizate pentru a descrie activitățile acestora Apoi ne uităm de ce și cum să investim în diferite tipuri de instrumente financiare Unele dintre subiectele specifice includ strategii de tranzacționare, managementul riscurilor și studii de caz din lumea întreagă pentru a examina persoanele, instituțiile și strategiile care stau la baza investițiilor pe piețele financiare Public Directori de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale și exerciții de manevră .
14 hours
Sinoptic
Acest curs introductiv va oferi participanților o cunoaștere de primă clasă și detaliată a piețelor financiare cheie, scopul, funcția, principalele activități și reglementarea acestora. Se intenționează să fie parte reîmprospătare, parte educațională și o parte provocatoare, astfel încât toți delegații să obțină beneficiul maxim din aceasta. Feedback-ul și discuțiile vor fi încurajate în mod activ pe parcursul sesiunilor, care sunt intenționate să fie interactive nu numai reactive și concrete.

Funcția principală este să se asigure că, până la finalizare, toți delegații cursului vor fi mult mai bine pregătiți pentru a face față clienților și nevoilor lor permanente și pentru a pune în context serviciile și piețele în care tranzacționează și participă.
14 hours
Sinoptic
Cursul de introducere a cursului cu Fixed Income este o prezentare generală a titlurilor cu venit fix, concepute pentru oricine dorește o înțelegere solidă a valorilor mobiliare cu venit fix și a piețelor financiare.
Sfarsit de saptamana Financial Markets Cursuri, Seara Financial Markets Training, Financial Markets Camp, Financial Markets Cu instructor, Sfarsit de saptamana Financial Markets Training, Seara Financial Markets Cursuri, Financial Markets Coaching, Financial Markets Instructor, Financial Markets Trainer, Financial Markets Cursuri, Financial Markets Clase, Financial Markets Pe pagina, Financial Markets curs privat, Financial Markets one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions