Cursuri Financial Markets

Cursuri Financial Markets

Local, instructor-led live Financial Markets training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals and advanced topics of Financial Markets.

Financial Markets training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Financial Markets trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
În această instruire instruită, participanții vor învăța trăsăturile cheie ale piețelor financiare și modul în care se desfășoară tranzacționarea pe aceste piețe Începem cu o prezentare generală a piețelor financiare și a terminologiilor, a lingo-ului de tranzacționare și a convențiilor utilizate pentru a descrie activitățile acestora Apoi ne uităm de ce și cum să investim în diferite tipuri de instrumente financiare Unele dintre subiectele specifice includ strategii de tranzacționare, managementul riscurilor și studii de caz din lumea întreagă pentru a examina persoanele, instituțiile și strategiile care stau la baza investițiilor pe piețele financiare Public Directori de afaceri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale și exerciții de manevră .
14 hours
Overview
Acest curs introductiv va oferi participanților o cunoaștere de primă clasă și detaliată a principalelor piețe financiare, scopul, funcția, principalele activități și reglementarea acestora Se intenționează să fie o reînnoire parțială, o componentă educațională și o parte provocatoare, astfel încât toți delegații să obțină un beneficiu maxim din partea acesteia Feedback-ul și discuțiile vor fi încurajate în mod activ pe parcursul sesiunilor, care sunt intenționate a fi interactive, nu doar reactive și concrete Funcția principală este să se asigure că, până la finalizare, toți delegații cursului vor fi mult mai bine pregătiți să se ocupe de clienți și nevoile lor continue și să pună în context serviciile și piețele în care tranzacționează și participă .
14 hours
Overview
Cursul de introducere a cursului cu venit fix este o prezentare generală a titlurilor cu venit fix, destinate oricui caută o înțelegere solidă a titlurilor cu venit fix și a piețelor financiare .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Financial Markets Cursuri, Seara Financial Markets Training, Financial Markets Camp, Financial Markets Cu instructor, Sfarsit de saptamana Financial Markets Training, Seara Financial Markets Cursuri, Financial Markets Coaching, Financial Markets Instructor, Financial Markets Trainer, Financial Markets Cursuri, Financial Markets Clase, Financial Markets Pe pagina, Financial Markets curs privat, Financial Markets one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!