Cursuri GitHub

Cursuri GitHub

Local instructor-led live GitHub training courses in România.

GitHub Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Github Copilot este un programator de perechi AI care oferă utilizatorilor sugestii de stil de autocorecție bazate pe contextul proiectului.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de nivel începător până la mediu care doresc să învețe cum să utilizeze capacitățile lui Github Copilot în orice mediu de dezvoltare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți capacitățile și beneficiile Github Copilot. Configurați și integrați Copilot într-un flux de lucru de dezvoltare. Înțelegeți funcțiile avansate Copilot și aflați cele mai bune practici în utilizarea eficientă a Copilot.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Git este primul sistem de control al versiunilor pentru dezvoltarea colaborativă a programatorilor. Acesta permite utilizatorilor să urmeze în mod eficient modificările în orice set sau tip de fișiere, menținând în același timp integritatea datelor. GitHub este o platformă web bazată de Microsoft care utilizează Git și ajută echipele să monitorizeze toate etapele de dezvoltare a software-ului lor. Cu ajutorul Git și GitHub, documentarea generată și revizuirea codului sursă iterată sunt făcute mai ușoare. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și ingineri software care sunt noi la platforma GitHub's și doresc să utilizeze caracteristicile sale împreună cu Git pentru o mai bună versiune și gestionare a codului sursă al unei aplicații corporative. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea unui cont pentru a accesa GitHub's web-based platform. Înțelegeți cum funcționează sistemul Git's și înțelegeți conceptele fundamentale pentru GitHub. Creați și gestionați repositorii GitHub în timp ce implementați fluxurile de lucru Git. Executați modificările codului sursă în interiorul GitHub și sincronizați revizuirile care au fost efectuate în afara platformei. Funcționează Pull Requests, Tags, Releases și alte componente fundamentale GitHub. Realizează funcțiile de control al versiunii bazate pe Git și utilizează mediul bash GitHub's. Creați ramuri de depozitare pentru rezolvarea defectelor proiectului împreună cu echipa. Grasp și familiarizați-vă cu Git și cu structura GitHub's pentru o mai bună practică de programare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana GitHub Cursuri, Seara GitHub Training, GitHub Camp, GitHub Cu instructor, Sfarsit de saptamana GitHub Training, Seara GitHub Cursuri, GitHub Coaching, GitHub Instructor, GitHub Trainer, GitHub Cursuri, GitHub Clase, GitHub Pe pagina, GitHub curs privat, GitHub one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions