Cursuri Version Control Systems

Cursuri Version Control Systems

Cursuri de instruire la nivel local instruite în sistem Live Control Systems în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
svnusrSubversion for Users7 oreAcest curs a fost creat pentru persoanele care au nevoie să lucreze în mod cooperativ. Cursul explică conceptele de fuziuni, conflicte, sucursale, revizii și fișiere de tip diff. Participanții vor învăța cum să folosească instrumentele de linie de comandă, precum și GUI-urile precum Tortoise.
subvadminSubversion for Administrators7 oreAcest curs este destinat administratorilor de sistem care au nevoie să instaleze și să mențină software-ul Subversion și depozitul Subversion.

Scopul acestui curs este de a extinde abilitățile administratorilor de sistem, astfel încât aceștia să poată administra serverele repozitorilor Subversion și să ofere cel mai bun sfat al practicilor Subversion.

Acest curs oferă o mulțime de exerciții de laborator pe mașinile virtuale Linux.
gitusersGit for Users7 oreAcest curs a fost creat pentru toți cei care vor folosi depozitul Git.

Dezvoltatori de software, manageri de proiect, arhitecți de software și arhitecți de soluții, manageri de lansare, etc ...
gitvicsubvGit for Victims of Subversion7 oreAcest curs arată utilizatorilor Subversion cum se utilizează Git. Ajută la migrarea perfectă a obiceiurilor de la SVN la Git și pentru a evita greșelile obișnuite.
rmddvcsRelease Management and Deployment with Distributed Version Control System7 oreAcest curs a fost creat pentru manageri de proiect, manageri de lansare, manageri de produs, proprietari de produse, Scrum Masters, arhitecți de software și toți cei care sunt responsabili pentru planificarea lansărilor și implementarea software-ului.

Acesta arată cum se pot muta modificările de la cerințe, prin dezvoltarea și testele la mediul de producție folosind sistemul de control al versiunilor distribuite (în special GIT, dar și utilizatorii care utilizează alte SCM distribuite pot beneficia și de acest curs).
subvadvSubversion for Advanced Users14 oreAcest curs este destinat utilizatorilor avansați de subversiune, cum ar fi manageri de lansare, lideri de proiect sau oricine dorește ca depozitul SVN să se afle într-un lanț de producție simplificat, care sunt implicați puternic în managementul ramificațiilor, construirea / compilarea automată și testarea automată, și actualizarea Elevii ar beneficia de acest curs care lucrează mai îndeaproape cu echipa de dezvoltare și echipa de implementare, în special pentru companiile de dimensiuni mari sau cele cu sucursale distribuite geografic Acest curs oferă o mulțime de exerciții pe mașinile virtuale CentOS 5 .
gitcompComprehensive Git21 oreAcesta este un curs cuprinzător pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu niciun alt sistem de control al versiunilor distribuite. Începe cu exerciții simple pentru a lucra într-un depozit local și se termină cu practica de lucru într-o echipă.

Acest curs se concentrează pe exerciții.
bitbucketBitbucket14 oreBitbucket este un serviciu de găzduire pe bază de web pentru codul sursă și proiectele de dezvoltare care utilizează sisteme de control al reviziilor Mercurial sau Git În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Bitbucket ca sistem de control al versiunii într-un mediu de dezvoltare software Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea conceptelor de control al versiunilor, cum ar fi fluxurile de lucru, ramificarea și îmbinarea Utilizați Bitbucket și Git pentru a gestiona dezvoltarea de software și versiunea Integrați Bitbucket cu alte software-uri Atlassian cum ar fi Jira, HipChat, Confluence și Bamboo Public Dezvoltatori DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Dacă doriți să configurați un server BitBucket prestabilit, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza opțiuni de instruire .
gitlabGitlab and Gitlab CI14 oreGitLab este o aplicatie software pentru gestionarea ciclului de viață de dezvoltare software. Principalele sale caracteristici includ managementul de proiect, managementul codului sursă, integrare continuă/livrare continuă (CI/CD), monitorizare și securitate.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să înfiinte și de a folosi Gitlab pentru controlul versiunilor și integrarea continuă.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- instalați și configurați Gitlab.
- înțelege să pună în aplicare o alternativă la GitHub.
- Utilizați Gitlab pentru a gestiona un ciclu de viață DevOps.
- utilizarea Gitlab pentru integrare continuă/livrare continuă.
- eficient dezvolta, elibera și testa software-ul folosind Gitlab.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre Gitlab, vă rugăm să vizitați: https://about.gitlab.com/

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Bitbucket - Cluj-Napoca, Strada PiteștiJoi, 2019-03-21 09:303000EUR / 3600EUR
Bitbucket - Bucuresti, Centru NordMar, 2019-03-26 09:303000EUR / 3600EUR
Bitbucket - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaJoi, 2019-03-28 09:303000EUR / 3600EUR
Bitbucket - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-04-02 09:303000EUR / 3600EUR
Bitbucket - Constanta, Str. Mircea cel BatranLun, 2019-04-15 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Version Control Systems Cursuri, Seara Version Control Systems Training, Version Control Systems Camp, Version Control Systems Cu instructor, Sfarsit de saptamana Version Control Systems Training, Seara Version Control Systems Cursuri, Version Control Systems Coaching, Version Control Systems Instructor, Version Control Systems Trainer, Version Control Systems Cursuri, Version Control Systems Clase, Version Control Systems Pe pagina, Version Control Systems curs privat, Version Control Systems one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!