Cursuri Subversion (SVN)

Cursuri Subversion (SVN)

Programele de instruire locală, instruite live Apache Subversion (SVN) demonstrează, prin discuții interactive și practică de manevră, fundamentele Subversion Instruirea subversiune este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subversion Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Acest curs arată utilizatorilor Subversion cum se utilizează Git. El ajută la migrarea perfectă a obiceiurilor de la SVN la Git și pentru a evita greșelile obișnuite.
7 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat administratorilor de sistem care au nevoie să instaleze și să mențină software-ul Subversion și depozitul Subversion.

Scopul acestui curs este de a extinde abilitățile administratorilor de sistem, astfel încât aceștia să poată administra serverele repozitorilor Subversion și să ofere cel mai bun sfat al practicilor Subversion.

Acest curs oferă o mulțime de exerciții de laborator pe mașinile virtuale Linux.
14 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat utilizatorilor avansați de subversiune, cum ar fi manageri de lansare, lideri de proiect sau oricine dorește ca depozitul SVN să se afle într-un lanț de producție simplificat, care sunt implicați puternic în managementul ramificațiilor, construirea automată / compilație și testare, și actualizarea.

Elevii vor beneficia de acest curs care lucrează mai îndeaproape cu echipa de dezvoltare și echipa de implementare, în special pentru companiile mari sau pentru cele cu sucursale distribuite geografic.

Acest curs oferă o mulțime de exerciții pe mașinile virtuale CentOS 5.
7 hours
Sinoptic
Acest curs a fost creat pentru persoanele care au nevoie să lucreze în mod cooperativ. Cursul explică conceptele de fuziuni, conflicte, sucursale, revizii și fișiere de tip diff. Participanții vor învăța cum să folosească instrumentele de linie de comandă, precum și GUI-urile precum Tortoise.
Sfarsit de saptamana SVN Cursuri, Seara SVN Training, SVN Camp, Subversion (SVN) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Subversion (SVN) Training, Seara Subversion Cursuri, SVN Coaching, Subversion (SVN) Instructor, SVN (Subversion) Trainer, Subversion Cursuri, SVN (Subversion) Clase, SVN (Subversion) Pe pagina, Subversion (SVN) curs privat, SVN one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!