Cursuri Graph Computing

Cursuri Graph Computing

Local, instructor-led live Graph Computing training courses demonstrate through hands-on practice the various technology offerings and implementations for processing graph data, with the aim to identify real-world objects, their characteristics and relationships, then model these relationships and process them as data using graph computing approaches.

Graph Computing training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Graph Computing trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
smtwebintSemantic Web Overview7 oreWebul Semantic este o mișcare de colaborare condusă de Consorțiul World Wide Web (W3C) care promovează formate comune pentru datele de pe World Wide Web. Webul Semantic oferă un cadru comun care permite partajarea și reutilizarea datelor în cadrul granițelor aplicațiilor, întreprinderii și comunității.
graphcomputingIntroduction to Graph Computing28 oreUn număr mare de probleme ale lumii reale pot fi descrise în termeni de grafice De exemplu, graficul Web, graficul rețelei sociale, graficul rețelei de tren și graficul de limbă Aceste grafice tind să fie extrem de mari; prelucrarea acestora necesită un set specializat de instrumente și procese, aceste instrumente și procese pot fi denumite Graph Computing (cunoscut și sub numele de Graph Analytics) În acest training instruit, participanții vor învăța despre ofertele de tehnologie și abordările de implementare pentru prelucrarea datelor grafice Scopul este de a identifica obiectele din lumea reală, de caracteristicile și relațiile lor, apoi de a modela aceste relații și de a le procesa ca date folosind o abordare grafică de calcul Începem cu o privire de ansamblu largă și se restrânge instrumentele specifice pe măsură ce trecem printr-o serie de studii de caz, exerciții de manevră și implementări live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care datele grafice persistă și traversează Selectați cel mai bun cadru pentru o anumită sarcină (de la baze de date grafice la cadre de procesare în bloc) Implementați Hadoop, Spark, GraphX ​​și Pregel pentru a efectua calcul grafic în mai multe mașini în paralel Vizualizați problemele mari de date realworld din punct de vedere al graficelor, proceselor și traverselor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
apachejenaApache Jena: Creating a Semantic Web Application21 oreApache Jena este un framework open source Java pentru construirea de aplicații de tip Semantic Web și Linked Data În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Apache Jena pentru a construi și a implementa o aplicație Web Semantică Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Apache Jena Conversia și stocarea datelor în format RDF Solicitați date RDF utilizând SPARQL Testați și implementați o aplicație web semantică Public Dezvoltatori Ingineri de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
blazegraphBlazegraph: Creating a Graph Database Application21 oreBlazegraph este o bază de date bazată pe grafice bazate pe Java, bazată pe Java, pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe Acesta acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 11 În această instruire live, participanții vor învăța cum să folosească datele complexe de captare Blazegraph în format grafic pentru a fi preluate dintr-un număr de aplicații eșantion Toate exercițiile vor fi efectuate în mediul livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Blazegraph în modul standalone, în modul grupat (opțional) sau în modul încorporat (opțional) Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru a interoga date complexe într-un magazin de date Blazegraph Înțelegeți modul de utilizare a GPU (unitatea de procesare grafică) pentru a accelera calculele Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
mwsemintroIntroduction to Semantic MediaWiki7 oreMediaWiki este un software wiki gratuit și open source. Acest curs de o zi oferă participanților o introducere la MediaWiki Semantic.

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Apache Jena: Creating a Semantic Web Application - Brasov, Strada Calea BucurestiMie, 2019-03-27 09:304500EUR / 5300EUR
Apache Jena: Creating a Semantic Web Application - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMar, 2019-04-02 09:304500EUR / 5300EUR
Apache Jena: Creating a Semantic Web Application - Constanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-04-09 09:304500EUR / 5300EUR
Apache Jena: Creating a Semantic Web Application - Bucuresti, Centru NordMie, 2019-04-17 09:304500EUR / 5300EUR
Apache Jena: Creating a Semantic Web Application - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMie, 2019-04-17 09:304500EUR / 5300EUR
Sfarsit de saptamana Graph Computing Cursuri, Seara Graph Computing Training, Graph Computing Camp, Graph Computing Cu instructor, Sfarsit de saptamana Graph Computing Training, Seara Graph Computing Cursuri, Graph Computing Coaching, Graph Computing Instructor, Graph Computing Trainer, Graph Computing Cursuri, Graph Computing Clase, Graph Computing Pe pagina, Graph Computing curs privat, Graph Computing one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!