Cursuri Graph Computing

Cursuri Graph Computing

Cursurile de formare live online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin practică practică diferitele oferte de tehnologie și implementări pentru procesarea datelor grafice, cu scopul de a identifica obiectele din lumea reală, caracteristicile și relațiile lor, apoi modelează aceste relații și procesează. acestea ca date folosind abordări de calcul grafic. Instruirea Graph Computing este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Graph Computing Subcategories

Graph Computing Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Un număr mare de probleme ale lumii reale pot fi descrise în termeni de grafice De exemplu, graficul Web, graficul rețelei sociale, graficul rețelei de tren și graficul de limbă Aceste grafice tind să fie extrem de mari; prelucrarea acestora necesită un set specializat de instrumente și procese, aceste instrumente și procese pot fi denumite Graph Computing (cunoscut și sub numele de Graph Analytics) În acest training instruit, participanții vor învăța despre ofertele de tehnologie și abordările de implementare pentru prelucrarea datelor grafice Scopul este de a identifica obiectele din lumea reală, de caracteristicile și relațiile lor, apoi de a modela aceste relații și de a le procesa ca date folosind o abordare grafică de calcul Începem cu o privire de ansamblu largă și se restrânge instrumentele specifice pe măsură ce trecem printr-o serie de studii de caz, exerciții de manevră și implementări live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care datele grafice persistă și traversează Selectați cel mai bun cadru pentru o anumită sarcină (de la baze de date grafice la cadre de procesare în bloc) Implementați Hadoop, Spark, GraphX ​​și Pregel pentru a efectua calcul grafic în mai multe mașini în paralel Vizualizați problemele mari de date realworld din punct de vedere al graficelor, proceselor și traverselor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Semantic Web este o mișcare de colaborare condusă de Consorțiul World Wide Web (W3C) care promovează formatele comune pentru datele de pe World Wide Web. Semantic Web oferă un cadru comun care permite partajarea și reutilizarea datelor în cadrul granițelor dintre aplicații, întreprinderi și comunități.
21 hours
Apache Jena este un cadru Java open source pentru construirea aplicațiilor Semantic Web și date conexe. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să folosească Apache Jena pentru a construi și a implementa o aplicație Semantic Web . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Apache Jena
 • Conversia și stocarea datelor în format RDF
 • Interogati datele RDF folosind SPARQL
 • Testați și implementați o aplicație web semantică
Public
 • Dezvoltatori
 • Ingineri de date
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Blazegraph este o bază de date grafice RDF bazată pe Java , pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe. Acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 1.1. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Blazegraph pentru a capta date complexe în format grafic pentru a fi recuperate dintr-o serie de aplicații de probă. Toate exercițiile vor fi efectuate manual într-un mediu de laborator viu. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Blazegraph în regim autonom, modul în Blazegraph (opțional) sau în mod încorporat (opțional)
 • Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru interogarea datelor complexe într-un Blazegraph date Blazegraph
 • Înțelegeți cum să folosiți GPU (unitate de procesare grafică) pentru a accelera calculele
Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
SPARQL este un limbaj de interogare pentru datele de interogare RDF (cadru de descriere a resurselor). Este similar cu SQL pentru datele relative din bazele de date. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să solicite RDF date stocate într-o bază de date Semantic Web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți diferența dintre datele web semantice și datele relaționale. Căutați seturi de date publice bazate pe Semantic Web standarde. Modelul de date pentru interogare cu SPARQL. Tranziția datelor unui site web la datele semantice legate de web. Încearcă SPARQL întrebări din interiorul unei aplicații existente.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
MediaWiki este un software wiki gratuit și open source. Acest curs de o zi oferă participanților o introducere la MediaWiki Semantic.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Graph Computing Cursuri, Seara Graph Computing Training, Graph Computing Camp, Graph Computing Cu instructor, Sfarsit de saptamana Graph Computing Training, Seara Graph Computing Cursuri, Graph Computing Coaching, Graph Computing Instructor, Graph Computing Trainer, Graph Computing Cursuri, Graph Computing Clase, Graph Computing Pe pagina, Graph Computing curs privat, Graph Computing one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions