Cursuri IBM QRadar

Cursuri IBM QRadar

Cursurile de instruire IBM QRadar live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să obțineți informații, să identificați amenințările și să automatizați informațiile de securitate cu IBM QRadar. Instruirea IBM QRadar este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

IBM QRadar Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
IBM Qradar SIEM este o suite de analiză a securității pentru a obține o perspectivă asupra amenințărilor critice. Cu ajutorul IBM Qradar SIEM, utilizatorii pot dobândi înțelegeri, identifica amenințări și automatiza inteligența de securitate. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor de securitate care doresc să utilizeze IBM Qradar SIEM pentru a aborda cazurile de utilizare a securității. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Obțineți vizibilitate în datele corporative în mediile on-premise și cloud. Inteligența de securitate automată pentru a vâna amenințări și pentru a conține riscuri. Detectarea, identificarea și prioritizarea amenințărilor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana IBM QRadar Cursuri, Seara IBM QRadar Training, IBM QRadar Camp, IBM QRadar Cu instructor, Sfarsit de saptamana IBM QRadar Training, Seara IBM QRadar Cursuri, IBM QRadar Coaching, IBM QRadar Instructor, IBM QRadar Trainer, IBM QRadar Cursuri, IBM QRadar Clase, IBM QRadar Pe pagina, IBM QRadar curs privat, IBM QRadar one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions