Cursuri Information Security Risk

Cursuri Information Security Risk

Local instructor-led live Information Security Risk training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Information Security Risk Subcategories

Information Security Risk Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Snyk este o platformă de securitate pentru dezvoltatori care oferă instrumente pentru scanarea, prioritizarea și remedierea vulnerabilităților de securitate în configurarea codurilor, imaginilor containerelor, dependențelor open-source și Infrastructure as a Code (IaC).Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să integreze Snyk în instrumentele lor de dezvoltare pentru a găsi și remedia problemele de securitate în codul lor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți caracteristicile și structura lui Snyk. Folosiți Snyk pentru a găsi și remedia problemele de securitate ale codului. Integrați Snyk într-un ciclu de viață de dezvoltare software.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
28 hours
Description: CISA® is the world-renowned and most popular certification for professionals working in the field of IS audit and IT risk consulting. Our CISA course is an intense, very competitive and exam focused training course. With experience of delivering more than 150+ CISA trainings in Europe and around the world and training more than 1200+ CISA delegates, the Net Security CISA training material has been developed in house with the top priority of ensuring CISA delegates pass the ISACA CISA® Exam. The training methodology focuses on understanding the CISA IS auditing concepts and practicing large number of ISACA released question banks from the last three years. Over a period, CISA holders have been in huge demand with renowned accountings firms, global banks, advisory, assurance, and internal audit departments. Delegates may have years of experience in IT auditing but perspective towards solving CISA questionnaires will solely depend on their understanding to globally accepted IT assurance practices. CISA exam is very challenging because the chance of a very tight clash between two possible answers exists and that is where ISACA tests you on your understanding in global IT auditing practices. To address these exam challenges, we always provide the best trainers who have extensive experience in delivering CISA training around the world. The Net Security CISA manual covers all exam-relevant concepts, case studies, Q&A's across CISA five domains. Further, the Trainer shares the key CISA supporting material like relevant CISA notes, question banks, CISA glossary, videos, revision documents, exam tips, and CISA mind maps during the course. Goal: The ultimate goal is to pass your CISA examination first time. Objectives:
 • Use the knowledge gained in a practical manner beneficial to your organisation
 • Provide audit services in accordance with IT audit standards
 • Provide assurance on leadership and organizational structure and processes
 • Provide assurance on acquisition/ development, testing and implementation of IT assets
 • Provide assurance on IT operations including service operations and third party
 • Provide assurance on organization’s security policies, standards, procedures, and controls to ensure confidentiality, integrity, and availability of information assets.
Target Audience: Finance/CPA professionals, I.T. professionals, Internal & External auditors, Information security, and risk consulting professionals.
35 hours
Descriere: Acesta este un curs de „Practician” și se bazează foarte mult pe exerciții practice menite să consolideze conceptele predate și să consolideze încrederea delegaților în implementarea managementului continuității afacerii. Cursul este, de asemenea, conceput pentru a încuraja dezbaterea și împărtășirea de cunoștințe și experiență între studenți.
Delegații vor beneficia de experiențele practice și vaste ale formatorilor noștri care practică managementul continuității afacerilor și specialiști ISO 22301: 2012. Delegații vor învăța cum să:
 • Explicați necesitatea gestionării continuității afacerii (BCM) în toate organizațiile
 • Definiți ciclul de viață al continuității afacerii
 • Managementul programului de continuitate a afacerii
 • Înțelegeți organizația lor suficient pentru a identifica zonele de impact critice pentru misiune
 • Determinați strategia de continuitate a activității organizației lor
 • Stabilirea unui răspuns de continuitate a afacerii
 • Exercițiu, întreținere și revizuirea planurilor
 • Încorporați continuitatea afacerii într-o organizație
 • Definiți termenii și definițiile adecvate continuității afacerii
Până la sfârșitul cursului, delegații vor înțelege în detaliu toate componentele cheie ale managementului continuității afacerii și vor putea reveni la activitatea lor, contribuind semnificativ la procesul de gestionare a continuității afacerii.
21 hours
Acest curs vă va oferi abilitățile de a construi securitatea informațiilor în conformitate cu ISO 27005, care este dedicat managementului riscului de securitate a informațiilor bazat pe ISO 27001.
14 hours
HiTrust (Health Information Trust) este o organizație compusă din reprezentanți din industria sănătății. HiTrust CSF (Cadrul comun de securitate) este un set de standarde care ajută organizațiile să îndeplinească cerințele de conformitate și reglementări de securitate. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să producă software și produse care sunt compatibile cu HiTRUST. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele-cheie ale HiTrust CSF (cadru comun de securitate). Identificați domeniile de control administrativ și de securitate ale HITRUST CSF. Aflați despre diferitele tipuri de evaluări și scoruri HiTrust. Înțelegeți procesul de certificare și cerințele pentru conformitatea cu HiTrust. Cunoaște cele mai bune practici și sfaturi pentru adoptarea abordării HiTrust.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Open Data este un concept care constă în punerea la dispoziția tuturor a datelor pentru a fi utilizate fără restricții. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se concentrează pe analiza riscurilor legate de Open Data, reducând în același timp vulnerabilitatea la dezastre sau pierderi de date. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea conceptelor și a beneficiilor Open Data. Identificați diferitele tipuri de date. Înțelegeți riscurile legate de datele deschise și cum să le reduceți. Învățați cum să gestionați riscurile Open Data și să creați un plan de urgență. Implementați strategii de atenuare a riscurilor legate de Open Data pentru a reduce riscul de dezastru.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Descriere: Această clasă este destinată pregătirii intensive și corecte a examenului pentru examenul ISACA Certified Information Systems Auditor (CRISC) Cele cinci domenii ale programelor ISACA CRISC vor fi acoperite cu un accent deosebit pe examinare Manualul de examinare oficial ISACA CIRSC și întrebarea, răspunsul și explicația (Q, A & E), suplimentele vor fi, de asemenea, furnizate la prezență Q, A & E este excepțională în a ajuta delegații să înțeleagă stilul de întrebări ISACA, tipul de răspunsuri pe care ISACA îl caută și ajută la asimilarea rapidă a materialului de memorie Abilitățile și practicile tehnice pe care ISACA le promovează și le evaluează în cadrul certificării CRISC sunt elementele de bază ale succesului în domeniu Deținerea certificării CRISC demonstrează abilitățile dumneavoastră în cadrul profesiei Cu o cerere crescândă pentru profesioniștii care dețin expertiză în domeniul riscurilor și al controlului, CRISC-ul ISACA sa poziționat pentru a fi programul de certificare preferat de către indivizi și întreprinderi din întreaga lume Certificarea CRISC înseamnă angajamentul de a desemna o distincție între o întreprindere și o profesie aleasă Obiective: Pentru a vă ajuta să treceți prima dată la examinarea CRISC care deține această certificare va semnifica angajamentul dumneavoastră de a servi o întreprindere cu distincție cererea crescândă de profesioniști cu abilități de control și risc va permite titularilor acestei certificări să comande mai bine poziții și salarii O sa inveti: Pentru a ajuta întreprinderile să realizeze obiectivele de afaceri prin conceperea, implementarea, monitorizarea și menținerea bazate pe risc, eficiente și eficiente de control al IS Competențele și practicile tehnice pe care CRISC le promovează, acestea sunt elementele de bază ale succesului în domeniu .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Information Security Risk Cursuri, Seara Information Security Risk Training, Information Security Risk Camp, Information Security Risk Cu instructor, Sfarsit de saptamana Information Security Risk Training, Seara Information Security Risk Cursuri, Information Security Risk Coaching, Information Security Risk Instructor, Information Security Risk Trainer, Information Security Risk Cursuri, Information Security Risk Clase, Information Security Risk Pe pagina, Information Security Risk curs privat, Information Security Risk one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions