Cursuri Jenkins

Cursuri Jenkins

Cursurile de instruire Jenkins live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum să configurați un sistem de integrare continuă Jenkins (numit și versiuni continue, lansare continuă, testare continuă etc.). Antrenamentul Jenkins este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Cursurile de instruire Jenkins acoperă integrarea continuă Jenkins pentru testarea Agile folosind Java, .Net, Javascript și alte limbaje. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Sunt discutate cazuri din lumea reală și probleme și întrebări specifice sunt abordate și rezolvate în clasă. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Jenkins Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
This course provides training for handling testing projects using Selenium test suite and continuous testing with Jenkins. Intended Audience:
 • Software test engineers
 • Software developers involved in agile development
 • Release managers
 • QA engineers
At the end of Selenium training the delegates will be able to:
 • Use Selenium test suite effectively in real projects
 • Use Selenium for cross browser testing
 • Distribute the tests using Selenium Grid
 • Run regression Selenium tests in Jenkins
 • Prepare test reports and periodict reports using Jenkins
21 hours
Acest curs se concentrează pe implementarea practică și instrumentarea. Aceasta presupune cunoașterea bună a principiilor teoretice (vezi cursul DEVOPS), deoarece se concentrează pe cele mai noi instrumente și metode de implementare a principiilor DevOps .
14 hours
Jenkins este un open-source de integrare continuă instrument scris în Java. Este un server bazat pe sistem care ruleaza intr-un recipient servlet, ar fi Apache Tomcat. Jenkins suportă un număr de instrumente software configuration management (SCM), inclusiv CVS, Subversion, git, Perforce și Clearcase, printre altele. Acesta este foarte scriptable și provides cină pentru Apache Ant, Apache Maven, raft scripts, și ferestre batch comenzi. acest instructor-condus, de formare Live   acoperă conceptele, instrumentele și tehnicile necesare pentru a efectua integrarea continuă a proiectelor software-ul într-un mediu agile. Participanții desfășoară o serie de exerciții hands-on pe parcursul cursului pentru a-și aplica cunoștințele în situații reale. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Cazuri din lumea reală sunt discutate și probleme specifice și întrebări sunt abordate și rezolvate în clasă.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
21 hours
Jenkins este un instrument de integrare continuă open source (CI) scris în Java . Maven este un instrument de automatizare pentru proiecte Java . Împreună, ele pot fi folosite pentru a declanșa compilări continue care includ, de exemplu: executarea testelor JUnit ori de câte ori este angajat un nou cod, implementarea acestor versiuni la producție și programarea acestor sarcini la orele strategice ale zilei, de exemplu la miezul nopții. Aceste instrumente și procese alcătuiesc o abordare DevOps pentru dezvoltarea și desfășurarea software-ului și sunt populare în dezvoltarea Agile . În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor începe cu o introducere la DevOps , controlul versiunilor și scripturi de automatizare, apoi vor trece la practica practică, învățând cum să instalați, configurați și implementați Jenkins și Maven într-un mediu de laborator live. . Public
 • Dezvoltatori
 • Administratori de sistem
 • Ingineri DevOps
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Continuous Integration (CI) este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii combină modificările codului lor cât mai des posibil pentru a detecta și localiza erorile rapid. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța elementele de bază ale integrării continue pentru scriptul Java timp ce pășesc prin configurarea unui proces de integrare continuă pentru un proiect Java Script. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele integrării continue
 • Construiți propriul sistem de integrare continuă pentru proiectele lor de scripturi Java
Public
 • Dezvoltatori
 • Profesioniști IT
 • Ingineri DevOps
 • Managerii de Business
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Când dezvoltatorii termină să scrie o bucată de cod, adesea își integrează codul într-o aplicație, copiează aplicația într-o folderă, rulează instalatorul aplicației, apoi inițiază aplicația pentru a verifica dacă funcționează așa cum se așteaptă. Această abordare manuală nu scalează foarte bine, este plictisitoare, foarte eronată și nu oferă nici un mecanism pentru a urmări schimbările în timpul procesului. O abordare mai bună ar fi automatizarea procesului folosind Integrarea Continuă. Integrarea continuă se referă la procesele, instrumentele și infrastructura necesare pentru a automatiza construirea, implementarea și testarea aplicațiilor software. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să transformeze o abordare tradițională, manuală (sau semi-manuală) la implementarea software-ului într-o integrare agilă, continuă (CI) folosind Jenkins. Participanții efectuează o serie de exerciții hands-on, live-lab pe tot parcursul cursului, aplicând noile lor cunoștințe la diferite probleme de dezvoltare a software-ului și de implementare la fiecare pas de drum. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Cazurile din lumea reală sunt discutate și problemele și problemele specifice sunt abordate și rezolvate pe parcursul cursului de formare. Programul se concentrează în special pe dezvoltarea aplicațiilor.net. •   La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea Jenkins pentru dezvoltarea aplicațiilor.Net Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de verificare a codului de sursă.NET într-un repository de cod Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de descărcare, compilare și implementare a unei aplicații pe un server de lansare Integrarea Jenkins cu alte instrumente de dezvoltare a software-ului, cum ar fi urmărirea problemelor și
Audienţă
  Dezvoltatorii.net Construiți ingineri Inginerul QA Manageri de proiect Răscumpărarea managerilor [ 0 ] Inginerie
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Jenkins este un server de automatizare open source pentru integrare continuă și livrare continuă (CI / CD). Docker este o platformă de servicii pentru livrarea de software în containere. Jenkins și Docker optimizează împreună simplifică procesul CI / CD, permițând implementarea mai fiabilă și a mediilor de testare. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor DevOp care doresc să optimizeze și să simplifice procesul CI / CD cu Docker și Jenkins . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Automatizarea livrării de coduri și implementarea conductelor cu Jenkins .
 • Construiți o aplicație folosind Docker și Docker File.
 • Configurați opțiunile de autentificare pentru a consolida securitatea.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Jenkins este un server de automatizare cu surse deschise pentru integrare continuă și livrare continuă (CI/CD). OpenShift este o platformă de containerizare pentru gestionarea infrastructurii pe cloud sau on-premise. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor DevOps care doresc să utilizeze OpenShift și Jenkins pentru a construi, a deplasa și a gestiona aplicații bazate pe container. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Se construieşte un pârghie în pârghie. Automatizarea managementului ciclului de viață pentru aplicații containerizate și infrastructuri de cluster. Organizați desfășurarea tuburilor CI/CD.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Jenkins X este o colecție de instrumente pentru crearea și implementarea automată a tuburilor de integrare și livrare continuă (CI/CD) într-un cluster Kubernetes. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Jenkins X pentru a crea tuburi automatizate, pregătite pentru cloud CI/CD pe Kubernetes. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Jenkins X. Pipe de cod rezistente CI/CD folosind un DSL versatil (Limbă specifică pentru domeniu). Creați tuburi CI/CD care utilizează tehnologii populare, cum ar fi GitHub, Kubernetes și Docker containere. Combina Jenkins X cu alte instrumente populare, cum ar fi Helm, Prow și Skaffold. Dezvoltați aplicațiile în orice mediu, fie în cloud, fie în spațiu.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Jenkins 2 este un server de automatizare cu noi caracteristici pentru construirea de tuburi de fin-to-end CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery). Ea se extinde Jenkins dincolo de integrarea continuă (CI). Jenkins 2 prezintă capacitatea de a face livrare continuă (CD). Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Jenkins 2 pentru a construi pipeline care automatizează procesul de a muta o aplicație de la dezvoltare la producție. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Jenkins 2. Adoptați o abordare declarativă a scriptului pentru a defini fiecare pas al procesului de construire și de implementare a software-ului. Generarea automată a aplicațiilor se realizează atunci când software-ul este verificat într-un sistem de control al versiunii. Începeți automat compilarea, testarea și ambalajul unei aplicații software. Răspundeți rapid la notificări și rapoarte atunci când lucrurile merg greșit. Instalați plugin-uri suplimentare pentru extindere Jenkins.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalare şi configurare Maven. Testare automată folosind Selenium Întâlnire GIT Integrarea continuă
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Jenkins Cursuri, Seara Jenkins Training, Jenkins Camp, Jenkins Cu instructor, Sfarsit de saptamana Jenkins Training, Seara Jenkins Cursuri, Jenkins Coaching, Jenkins Instructor, Jenkins Trainer, Jenkins Cursuri, Jenkins Clase, Jenkins Pe pagina, Jenkins curs privat, Jenkins one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions