Cursuri DevOps

Cursuri DevOps

Cursurile de instruire live DevOps, instruite live, demonstrează prin practica manuală cum să selectați, să implementați și să administrați instrumentele și procesele pentru optimizarea efortului de dezvoltare softwre Instruirea DevOps este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

DevOps Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Agile Software Testing este o serie de practici de testare care oferă compensări la problemele de calitate a software-ului în timp util și continuu, urmând principiile dezvoltării agile.

Continuous Integration (CI) se referă la toți dezvoltatorii dintr-o echipă care își unește activitatea de câteva ori pe zi.
14 hours
Sinoptic
Jenkins este un open-source de integrare continuă instrument scris în Java. Este un server bazat pe sistem care ruleaza intr-un recipient servlet, ar fi Apache Tomcat. Jenkins suportă un număr de instrumente software configuration management (SCM), inclusiv CVS, Subversion, git, Perforce și Clearcase, printre altele. Acesta este foarte scriptable și provides cină pentru Apache Ant, Apache Maven, raft scripts, și ferestre batch comenzi.

acest instructor-condus, de formare Live acoperă conceptele, instrumentele și tehnicile necesare pentru a efectua integrarea continuă a proiectelor software-ul într-un mediu agile. Participanții desfășoară o serie de exerciții hands-on pe parcursul cursului pentru a-și aplica cunoștințele în situații reale. Interacțiunea dintre instructor și participanți este încurajată. Cazuri din lumea reală sunt discutate și probleme specifice și întrebări sunt abordate și rezolvate în clasă.

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
21 hours
Sinoptic
Acest curs oferă instruire pentru manipularea proiectelor de testare utilizând suita de test Selenium și testarea continuă cu Jenkins Public-țintă: Ingineri de testare software Dezvoltatorii de software implicați în dezvoltarea agilă Managerii de lansare Ingineri QA La sfârșitul antrenamentului seleniului delegații vor putea: Utilizați suita de test Selenium eficient în proiecte reale Utilizați Selenium pentru testare încrucișată a browserului Distribuiți testele utilizând Selenium Grid Rulați testele de regresie cu seleniu în Jenkins Pregătiți rapoartele de testare și rapoartele periodice folosind Jenkins .
14 hours
Sinoptic
Instruirea este deschisă atât dezvoltatorilor, Scrum Masters, Product Owner, cât și unor aspecte ale departamentului de afaceri. Scopul instruirii este de a introduce subiecte Asigurarea calității și integrarea continuă și locul lor în proiecte derulate metodologii agile. Participanții vor câștiga o perspectivă largă asupra problemelor discutate, precum și cunoștințe practice despre instrumentele și procesele de dezvoltare a software-ului în conformitate cu QA / CI. Reprezentanții întreprinderii vor putea cunoaște avantajele implementării acestor instrumente și procese și se pot traduce atât în timp cât și în costul dezvoltării de software. Problemele prezentate se bazează pe PHP sau Java , în funcție de cerințele clienților.
14 hours
Sinoptic
O cursă practică DevOps de două zile .
7 hours
Sinoptic
IT Operations Analytics (ITOA) este o abordare pentru regăsirea, analizarea și raportarea datelor pentru operațiunile IT. ITOA este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Advanced operaționale Analytics" sau "IT date Analytics".

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat managerilor care doresc să aplice practici ITOA pentru a măsura, analiza și în cele din urmă a îmbunătăți performanța operațiunilor lor de IT.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Aplicați tehnologii și practici de analiză a datelor mari pentru Seturile de date mari generate în cadrul unui departament IT.
- Descoperiți modele complexe în volume mari de disponibilitate a sistemului IT și date de performanță.
- Procesați și analizați datele pentru a obține perspective de afaceri în probleme și oportunități.
- Creșterea veniturilor și reducerea costurilor.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
OpenShift Container Platform este o platformă de aplicații container pentru implementarea Docker și Kubernetes în cadrul companiei Este menținută de Red Hat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze, actualizeze și să mențină aplicații utilizând OpenShift Container Platform Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Automatizați o parte a conductei de livrare a software-ului Implementați articole de utilizator pentru o aplicație Java EE existentă Implementați o aplicație într-o instanță OpenShift Aplicați principiile Filozofiei DevOps și permiteți livrarea continuă a unei aplicații Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Jenkins este un instrument de integrare continuă open source (CI) scris în Java . Maven este un instrument de automatizare pentru proiecte Java . Împreună, ele pot fi folosite pentru a declanșa compilări continue care includ, de exemplu: executarea testelor JUnit ori de câte ori este angajat un nou cod, implementarea acestor versiuni la producție și programarea acestor sarcini la orele strategice ale zilei, de exemplu la miezul nopții. Aceste instrumente și procese alcătuiesc o abordare DevOps pentru dezvoltarea și desfășurarea software-ului și sunt populare în dezvoltarea Agile .

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor începe cu o introducere la DevOps , controlul versiunilor și scripturi de automatizare, apoi vor trece la practica practică, învățând cum să instalați, configurați și implementați Jenkins și Maven într-un mediu de laborator live. .

Public

- Dezvoltatori
- Administratori de sistem
- Ingineri DevOps

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Când dezvoltatorii finalizează scrierea unei bucăți de cod, adesea își integrează codul într-o aplicație, copiază aplicația într-un dosar, execută programul de instalare a aplicației, apoi inițializează aplicația pentru a verifica dacă rulează conform așteptărilor Această abordare manuală nu scade foarte bine, este plictisitoare, foarte eronată și nu oferă niciun mecanism de urmărire a modificărilor în timpul procesului O abordare mai bună ar fi automatizarea procesului prin integrarea continuă Integrarea continuă se referă la procesele, instrumentele și infrastructura necesare pentru automatizarea construirii, implementării și testarea aplicațiilor software În cadrul acestei instruiri instruite (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să transforme o abordare tradițională, manuală (sau semimanuală) în implementarea software-ului într-o agendă de integrare continuă (CI) utilizând Jenkins Participanții efectuează o serie de exerciții live, livelab de-a lungul cursului, aplicând noile lor cunoștințe diferitelor probleme de dezvoltare și implementare a software-ului la fiecare pas Este încurajată interacțiunea dintre instructor și participanți Evenimentele Realworld sunt discutate și problemele și întrebările specifice sunt abordate și rezolvate pe tot parcursul formării Instruirea este axată în special pe dezvoltarea de aplicațiiNet Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Jenkins pentru dezvoltarea aplicațieiNet Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de verificare și de îmbinare a codului sursăNet într-un depozit de coduri Utilizați Jenkins pentru a automatiza procesul de descărcare, compilare și implementare a unei aplicații pe un server de lansare Integrați Jenkins cu alte instrumente de dezvoltare software, cum ar fi trackers-ul de emisiuni și Public Net dezvoltatori Construiți ingineri Ingineri QA Manageri de proiect Managerii de lansare Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Sinoptic
Livrarea continuă este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii lansează rapid și durabil noi modificări utilizatorilor. Go CD este un instrument open source utilizat pentru realizarea livrării continue în dezvoltarea de software.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța fundamentele de livrare continuă (CD) pe măsură ce trec prin configurarea și configurarea conductelor de CD pe Go CD.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți fundamentele livrării continue
- Utilizați Go CD pentru a configura procesul de CD și conductele lor
- Configurați Go CD - ul în funcție de nevoile lor

Public

- Dezvoltatori
- Profesioniști IT
- Ingineri DevOps
- Managerii de Business

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Acest curs se concentrează pe implementarea și instrumentarea practică. Acest curs acoperă instalarea, planificarea și configurarea Zabbix
21 hours
Sinoptic
Acest curs se concentrează pe implementarea practică și instrumentarea. Aceasta presupune cunoașterea bună a principiilor teoretice (vezi cursul DEVOPS), deoarece se concentrează pe cele mai noi instrumente și metode de implementare a principiilor DevOps .
7 hours
Sinoptic
DevOps este o abordare de dezvoltare software care aliniază dezvoltarea aplicațiilor cu operațiunile IT. Unele dintre instrumentele care au apărut pentru a sprijini DevOps includ: instrumente de automatizare, containerizare și platforme de orchestrare. Securitatea nu a ținut pasul cu aceste evoluții.

În acest curs live, condus de instructor, participanții vor învăța cum să formuleze strategia de securitate adecvată pentru a face față provocării de securitate DevOps .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
Acest curs de pregătire introduce conceptele și principiile DevOps bază, precum și modalitățile de a susține practica DevOps în organizația dvs. Este axat în mod special pe proiectele de pe platforma Java . După finalizarea acestui curs de formare, studenții vor înțelege fundamental propunerea de valoare a DevOps ; vor câștiga, de asemenea, experiență practică lucrând cu instrumente DevOps selecte, inclusiv Puppet , Jenkins , Git și altele. Acest curs de formare este completat de laboratoare practice care ajută participanții să își consolideze cunoștințele teoretice despre materialul învățat.

Subiecte:

- Practici și instrumente DevOps
- Puppet
- Introducere tehnică în cloud computing
- Jenkins
21 hours
Sinoptic
Acest curs de pregătire introduce conceptele și principiile DevOps bază, precum și modalitățile de a susține practica DevOps în organizația dvs. După finalizarea acestui curs de pregătire, studenții vor înțelege în mod fundamental propunerea de valoare a DevOps ; vor câștiga, de asemenea, experiență practică lucrând cu instrumente DevOps selectate, inclusiv Puppet , Jenkins și altele. Acest curs de formare este completat de laboratoare practice care ajută participanții să își consolideze cunoștințele teoretice despre materialul învățat. TOPICS DevOps practici și instrumente de Puppet Introducere tehnică pentru cloud computing Jenkins
7 hours
Sinoptic
Continuous Integration (CI) este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii combină modificările codului lor cât mai des posibil pentru a detecta și localiza erorile rapid. Codeship este o platformă care oferă servicii de integrare continuă în cloud.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța elementele fundamentale ale integrării continue, în timp ce pășesc prin crearea unui simplu proces de integrare continuă pe cod.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți fundamentele integrării continue
- Operați funcțiile esențiale în cod
- Configurați un proces CI simplu folosind Codul

Public

- Dezvoltatori
- Profesioniști IT
- Ingineri DevOps
- Managerii de Business

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să utilizeze instrumente open source pentru a automatiza procesul de construire, testare și implementarea aplicațiilor și serviciilor PHP.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- instalați și configurați diferite instrumente open source pentru a permite integrarea continuă, testarea și desfășurarea.
- înțelege avantajele și dezavantajele instrumentelor CI, ar fi Gitlab CI și Jenkins.
- combinați instrumentele CI cu instrumente de testare unitate și integrare.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Continuous Integration (CI) este o practică de dezvoltare în care dezvoltatorii combină modificările codului lor cât mai des posibil pentru a detecta și localiza erorile rapid.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța elementele de bază ale integrării continue pentru scriptul Java timp ce pășesc prin configurarea unui proces de integrare continuă pentru un proiect Java Script.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți fundamentele integrării continue
- Construiți propriul sistem de integrare continuă pentru proiectele lor de scripturi Java

Public

- Dezvoltatori
- Profesioniști IT
- Ingineri DevOps
- Managerii de Business

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
Public:

Ingineri de cloud, Arhitecți de soluții, Echipa de centru de excelență, Administratori de server de ferestre, Administrator Unix / Linux , Administratori de stocare, Administratori de rețea, Administratori de virtualizare

Obiectivele cursului:

Acest curs este conceput pentru a vă învăța cum să:

- Utilizați conceptele și practicile principale din spatele metodologiei DevOps
- Proiectarea și implementarea unei infrastructuri pe AWS care acceptă unul sau mai multe proiecte de dezvoltare DevOps
- Utilizați AWS CloudFormation și AWS OpsWorks pentru a implementa infrastructura necesară pentru a crea medii de dezvoltare, testare și producție pentru un proiect de dezvoltare software
- Utilizați AWS CodeCommit și înțelegeți gama de opțiuni pentru a permite un mediu de integrare continuă pe AWS
- Utilizați AWS CodePipeline pentru a proiecta și implementa o integrare continuă și livrare pe AWS
- Implementați mai multe cazuri comune de utilizare a implementării continue utilizând tehnologii AWS, inclusiv implementare albastru / verde și testare A / B
- Distingeți între gama de tehnologii de implementare a aplicațiilor disponibile pe AWS (inclusiv AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service și Amazon EC2 Container Registry) și decideți ce tehnologie se potrivește cel mai bine unui scenariu dat.
- Reglați perfect aplicațiile pe care le furnizați pe AWS pentru performanțe ridicate și folosiți instrumente și tehnologii AWS pentru a monitoriza aplicația și mediul dvs. pentru probleme potențiale.
7 hours
Sinoptic
Travis CI este găzduit, distribuit continuu de servicii de integrare utilizate pentru a construi și testa proiecte de software găzduit pe GitHub. Este o alternativa gazduita la Jenkins.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța o abordare bazată pe Cloud pentru integrarea continuă, deoarece acestea construi și implementa o aplicație web eșantion folosind Travis CI.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Build și de testare a proiectelor găzduite pe GitHub
- implementa o aplicatie la diferite furnizori de hosting folosind Travis CI
- utilizarea Travis CI pentru a verifica automat software-ul atunci când sunt angajate în GitHub
- Run teste automate pe diferite masini, sisteme de operare si versiuni software
- integrarea Travis CI cu instrumente de la terți

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
Sfarsit de saptamana DevOps Cursuri, Seara DevOps Training, DevOps Camp, DevOps Cu instructor, Sfarsit de saptamana DevOps Training, Seara DevOps Cursuri, DevOps Coaching, DevOps Instructor, DevOps Trainer, DevOps Cursuri, DevOps Clase, DevOps Pe pagina, DevOps curs privat, DevOps one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!