Cursuri Machine Vision

Cursuri Machine Vision

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Machine Vision (MV) demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna principiile și aplicațiile Machine Vision Exercițiul Machine Vision este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Marvin este o extensibil, Cross-Platform, Open-Source de imagine și de procesare video cadru dezvoltat în Java. dezvoltatorii pot folosi Marvin pentru a manipula imagini, extrage caracteristici din imagini pentru sarcini de clasificare, generează cifre algoritmic, procesează Seturile de date ale fișierelor video și configurați automatizarea unității de testare.

niște de la Marvin & #39; s vizual cerere a cuprinde filtering, augmentată realitate, obiect Tracking și Deplasare Detection.

în acest instructor-condus, Live curs participanții vor învăța principiile de imagine și video de analiză și de a utiliza Marvin Framework și a imaginii sale algoritmi de procesare pentru a construi propria lor cerere.

format al cursului

- principiile de bază ale analizei imaginilor, analiza video și cadrul Marvin sunt introduse pentru prima dată. Elevilor li se oferă sarcini bazate pe proiecte care le permit să practice conceptele învățate. Până la sfârșitul clasei, participanții își vor fi dezvoltat propria aplicație folosind Marvin Framework și bibliotecile.
28 hours
Sinoptic
OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencvorg) este o bibliotecă BSDlicensed care include câteva sute de algoritmi de vizualizare a calculatorului Public Acest curs este adresat inginerilor și arhitecților care încearcă să utilizeze OpenCV pentru proiecte de viziune pe calculator .
14 hours
Sinoptic
model Matching este o tehnica folosita pentru a localiza tiparele specificate intr-o imagine. Acesta poate fi utilizat pentru a determina existența unor caracteristici specificate într-o imagine capturată, de exemplu eticheta așteptată pe un produs defect într-o linie de fabrică sau dimensiunile specificate ale unei componente. Este diferit de "Pattern recunoașterea" (care recunoaște modele generale bazate pe colecții mai mari de eșantioane conexe), în care aceasta dicteaza în mod specific ceea ce cautam, apoi ne spune dacă modelul de așteptat există sau nu.

format al cursului

- acest curs introduce abordări, tehnologii și algoritmi utilizate în domeniul de potrivire model, deoarece se aplică la Machine Vision.
Sfarsit de saptamana Machine Vision Cursuri, Seara Machine Vision Training, Machine Vision Camp, Machine Vision Cu instructor, Sfarsit de saptamana Machine Vision Training, Seara Machine Vision Cursuri, Machine Vision Coaching, Machine Vision Instructor, Machine Vision Trainer, Machine Vision Cursuri, Machine Vision Clase, Machine Vision Pe pagina, Machine Vision curs privat, Machine Vision one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!