Cursuri Midjourney

Cursuri Midjourney

Online sau la fața locului, cursurile live de formare Midjourney conduse de instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Midjourney pentru a genera imagini în diverse scopuri. Antrenamentul la mijlocul călătoriei este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Midjourney Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Midjourney este un program și un serviciu bazat pe inteligență artificială care generează imagini din descrieri în limbaj natural sau „îndemnuri”.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează artiștilor digitali și pasionaților de inteligență artificială care doresc să folosească Midjourney pentru a genera imagini în diverse scopuri, cum ar fi publicitate, artă și design.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele de bază ale Midjourney și cum funcționează. Utilizați Midjourney pentru a genera imagini din descrierile în limbaj natural. Ajustați modelele Midjourney pentru a genera imagini personalizate. Implementați Midjourney în fluxul lor de lucru pentru crearea imaginii.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Midjourney Cursuri, Seara Midjourney Training, Midjourney Camp, Midjourney Cu instructor, Sfarsit de saptamana Midjourney Training, Seara Midjourney Cursuri, Midjourney Coaching, Midjourney Instructor, Midjourney Trainer, Midjourney Cursuri, Midjourney Clase, Midjourney Pe pagina, Midjourney curs privat, Midjourney one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions