Cursuri ML Kit

Cursuri ML Kit

Cursurile de formare live ML Kit, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați ML Kit pentru a construi modele de învățare automată care sunt optimizate pentru procesare pe dispozitive mobile. Antrenamentul ML Kit este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Kitul ML este cunoscut și sub numele de Kit ML Google. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

ML Kit Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
ML Kit este un SDK mobil furnizat de Google pentru integrarea tehnologiilor de învățare automată în aplicațiile Android și iOS. Acesta dispune de API-uri utilizabile pentru scanarea codurilor de bare, detectarea fețelor, etichetarea imaginilor, detectarea și urmărirea obiectelor, recunoașterea textului, traduceri și alte funcții de procesare a vederii și a limbajului. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Google ML Kit pentru a construi modele de învățare automată optimizate pentru procesarea pe dispozitive mobile. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe să dezvoltați funcții de învățare automată pentru aplicațiile mobile. Integrați noile tehnologii de învățare automată în aplicațiile Android și iOS utilizând API-urile ML Kit; Îmbunătățiți și optimizați aplicațiile existente utilizând ML Kit SDK pentru procesare și implementare pe dispozitiv.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ML Kit Cursuri, Seara ML Kit Training, ML Kit Camp, ML Kit Cu instructor, Sfarsit de saptamana ML Kit Training, Seara ML Kit Cursuri, ML Kit Coaching, ML Kit Instructor, ML Kit Trainer, ML Kit Cursuri, ML Kit Clase, ML Kit Pe pagina, ML Kit curs privat, ML Kit one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions