Cursuri Nginx

Cursuri Nginx

Cursurile de formare live Nginx conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum să instalezi și să configurezi serverele web bazate pe Nginx și cum să monitorizezi performanța serverului Nginx. Antrenamentul Nginx este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Nginx Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Serverele web HTTP sunt aplicații software care livrează conținut web clienților prin protocolul HTTP. Acestea pot gestiona conținut static și dinamic, suportă diverse cadre și limbaje web și oferă diverse caracteristici și opțiuni pentru dezvoltarea și administrarea web. Nginx, Apache și JBoss sunt trei servere web populare și utilizate pe scară largă, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează administratorilor de sistem și dezvoltatorilor web de nivel începător sau mediu care doresc să utilizeze serverele web HTTP pentru a găzdui și servi aplicații web folosind Nginx, Apache și JBoss. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalarea și configurarea serverelor web Nginx, Apache și JBoss pe Linux. Comparați și contrastați caracteristicile și performanțele diferitelor servere web. Utilizarea modulelor și a plugin-urilor pentru serverele web pentru a extinde funcționalitatea și securitatea serverelor web. Utilizarea instrumentelor și tehnicilor pentru serverele web pentru a monitoriza și depana problemele legate de serverele web. Utilizarea celor mai bune practici și recomandări pentru serverele web pentru a optimiza performanța și securitatea acestora.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Acest curs este destinat administratorilor de sistem care doresc să poată configura și monitoriza serverele web Ambele se concentrează asupra teoriei generale din spatele HTTP și, din punct de vedere practic, prezintă un server web de înaltă performanță, Nginx .
14 hours
Nginx este popular pentru a fi utilizat ca server web. Alte utilizări includ rularea Nginx ca echilibru de sarcină și proxy înainte, util în special într-o configurație IoT. În acest training instruit, instruit în direct, participanții vor învăța cum să maximizeze performanța Nginx măsură ce înființează, configurează, monitorizează și depanează Nginx pentru gestionarea diferitelor forme de trafic HTTP / TCP. Subiectele abordate includ modul de configurare a celor mai importanți parametri în Nginx , sistemul de operare și o mașină virtuală pentru a obține o valoare maximă în afara Nginx . Public
 • Dezvoltatori
 • Administratori de sistem
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Tengine este un server web bazat pe serverul Nginx HTTP. Este o alegere preferată pentru site-urile cu trafic ridicat. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să instaleze un Tengine ca un server web sau un server proxy invers. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Tengine pentru a gestiona traficul HTTP / TCP. Run Nginx ca un echilibru de încărcare și proxy invers. Maximizați performanța unui site prin optimizarea Tengine, a sistemului de operare și a mașinii virtuale.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Nginx Cursuri, Seara Nginx Training, Nginx Camp, Nginx Cu instructor, Sfarsit de saptamana Nginx Training, Seara Nginx Cursuri, Nginx Coaching, Nginx Instructor, Nginx Trainer, Nginx Cursuri, Nginx Clase, Nginx Pe pagina, Nginx curs privat, Nginx one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions