Cursuri Web Server

Cursuri Web Server

Cursuri de instruire live la nivel local instruite în România.

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
apacheadminApache Web Server Administration28 oreAcest curs a fost creat pentru administratorii de site-uri Web, pentru masterat Web sau pentru oricine dorește să instaleze sau să întrețină un server Web Apache este cel mai popular server Web folosit pe internet Este un software Open Source și funcționează bine cu alte aplicații software Open Source, cum ar fi Linux și MySQL Acest curs arată cum să configurați un simplu server Web Apache sub Linux și cum să îl îmbunătățiți într-un server web comercial complet funcțional capabil să susțină site-uri web sofisticate .
iis7aspadmIIS 7 and ASP.NET Administration21 orePredă participanților fundamentele administrării IIS 7 și a aplicațiilor pe platformaNET Cursul este un amestec de cursuri și exerciții de manevră Delegații învață prin acțiuni, cu oportunități imediate de a aplica materialul pe care îl învață pentru problemele din lumea reală .
2794HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss)28 ore
dnswebmaildbTop 4 Linux/Unix Servers - DNS,Web,Mail and Database 28 ore- Creat Administratori și dezvoltatori Linux / Unix care sunt interesați să se implice în Serverele LInux / Unix
- Chiar și începătorii, care au abilitățile de bază și cunoștințele de pe Linux, pot prinde acest curs doar dacă urmați în detaliu laboratorul instructorului și explicația acestuia.
- Acest curs are rolul de a practica suficiente Gestionarea serverelor Linux și de a arăta că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
- Acest curs va fi difuzat publicului cu 40% prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q & A. Acest curs de cinci zile pune accentul pe activitățile de laborator.
- Veți învăța cum să implementați și să gestionați cele mai importante 4 servere Linux care oferă servicii de rețea extrem de utile într-un mediu de afaceri critic.
- Acesta poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate în mod obișnuit)
iis8aspadmIIS 8 and ASP.NET Administration21 orePredă participanților fundamentele administrării IIS 8 și a aplicațiilor pe platforma .NET.
Cursul este un amestec de prelegeri și exerciții practice. Delegații învață prin practică, cu oportunități imediate de a aplica materialele pe care le învață despre problemele din lumea reală.
lighttpdLighttpd Web Server: Setup, Configuration and Administration14 oreLighttpd este un server web opensource sigur, rapid, compatibil și foarte flexibil, care a fost optimizat pentru medii de performanță ridicată Are o amprentă de memorie foarte mică comparativ cu alte servere web și are grijă de cpuload Funcțiile sale avansate (FastCGI, CGI, Auth, OutputCompression, URLRewriting și multe altele) fac lighttpd o alegere excelentă pentru aplicațiile Web de înaltă performanță În acest curs, acoperim principalele aspecte legate de instalarea, configurarea, securizarea, optimizarea și gestionarea unui server Lighttpd Discuțiile sunt interactive și exercițiile practice sunt realizate de toți participanții Public Administratorii de sistem DevOps Dezvoltatorii de aplicații web care doresc să îmbunătățească performanța serverului web Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
varnishVarnish: Speeding Up Your Website with HTTP Reverse Proxy Caching7 oreLacul este un proxy reversibil pentru site-uri dinamice de site-uri dinamice Spre deosebire de Squid, care a fost inițial o cache client, sau Apache și nginx, care sunt servere web, Varnish a fost proiectat ca un accelerator HTTP Lacul este concentrat exclusiv pe HTTP, spre deosebire de alte servere proxy care suportă protocoale FTP, SMTP și alte rețele Lacul este utilizat de Wikipedia, The New York Times, Facebook și Twitter, printre alte site-uri web de mare profil În acest curs, participanții vor învăța despre caracteristicile lui Varnish și despre abordarea caching-ului în timp ce practică configurarea și configurarea unui proxy varnish pe Linux Cursul începe cu o reîmprospătare a principiilor cheie ale rețelei, apoi se înscrie în subiecte de configurare și de configurare și se mută în mod constant spre implementări complexe Până la sfârșitul instruirii participanții vor înțelege când și unde este logic să implementeze Varnish și vor avea practica necesară pentru a-și implementa propriile soluții de proxy varnish Public Tehnicieni de rețea Designerii de rețele Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, dezbatere parțială, practică și implementare greu de manevrat, ocazional pentru a măsura progresul .
httpngxHTTP fundamentals and Nginx web server21 oreAcest curs este destinat administratorilor de sistem care doresc să poată configura și monitoriza serverele web Ambele se concentrează asupra teoriei generale din spatele HTTP și, din punct de vedere practic, prezintă un server web de înaltă performanță, Nginx .
jettyJetty: Embedding A Web Server Inside Your Application7 oreDezvoltarea Java Enterprise nu trebuie să fie greu și Antdriven Învățați să ocoliți complexitatea înființării și menținerii unui container web autonom În schimb, învățați cum să încorporați serverul web în aplicația dvs cu Jetty încorporat "Nu implementați aplicația în Jetty, implementați Jetty în aplicația dvs!" Unele dintre subiectele abordate în acest instructaj live, includ: Instanțiator Jetty ca POJO (obiect obișnuit Java obișnuit) Înlocuirea Tomcat cu Jetty pentru integrarea în Spring Boot Instalarea automată a jetului încorporat cu Maven Cereți acest curs acum! Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
undertowUndertow: Embed a Web Server into Your Application7 oreUndertow este un server de web ușor redactat în Java Acesta este folosit de WilfFly JBoss intern și este popular ca un server web încorporat pentru aplicații bazate pe JVM În acest curs, participanții vor învăța cum să înființeze un server web Undertow ca server web autonom și încorporat Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere a arhitecturii, caracteristicilor și capabilităților Undertow și vor putea: Implementați și gestionați un server Undertow atât în ​​modul standalone, cât și în cel încorporat Încorporați Undertow în codul aplicației folosind API-urile embedded ale Undertow Integrați Undertow într-un server de aplicații Wildfly Configurați Undertow ca container de servlet încorporat pentru Boot Spring Public Administratorii de sistem Dezvoltatori de aplicații web pentru întreprinderi Tehnicieni DevOps Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Cluj-Napoca, Strada PiteștiLun, 2018-12-31 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-01-21 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-03-19 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-05-06 09:307000EUR / 8000EUR
HTTP Web Server (Nginx, Apache, JBoss) - Cluj-Napoca, Strada PiteștiMar, 2019-05-21 09:307000EUR / 8000EUR
Sfarsit de saptamana Web Server Cursuri, Seara Web Server Training, Web Server Camp, Web Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Server Training, Seara Web Server Cursuri, Web Server Coaching, Web Server Instructor, Web Server Trainer, Web Server Cursuri, Web Server Clase, Web Server Pe pagina, Web Server curs privat, Web Server one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!