Cursuri NLTK

Cursuri NLTK

Programele de instruire locale, instruite live NLTK (Python Natural Language Toolkit) demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna fundamentele și subiectele avansate ale NLTK Instruirea NLTK este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Natural Language Toolkit (NLTK) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Sinoptic
Până la sfârșitul instruirii se așteaptă ca delegații să fie suficient de echipați cu conceptele python esențiale și să fie capabili să utilizeze în mod suficient NLTK pentru a implementa majoritatea operațiunilor bazate pe NLP și ML Formarea are scopul de a oferi nu numai cunoștințe de execuție ci și cunoștințele logice și operaționale ale tehnologiei respective .
28 hours
Sinoptic
Acest curs introduce lingviști sau programatori la NLP în Python . În timpul acestui curs vom folosi în cea mai mare parte nltk.org (Natural Language Tool Kit), dar vom folosi și alte biblioteci relevante și utile pentru NLP. În acest moment putem conduce acest curs în Python 2.x sau Python 3.x. Exemplele sunt în engleză sau mandarină (普通话). Alte limbi pot fi puse la dispoziție și dacă sunt convenite înainte de rezervare.
Sfarsit de saptamana Natural Language Toolkit Cursuri, Seara Natural Language Toolkit Training, Natural Language Toolkit Camp, NLTK Cu instructor, Sfarsit de saptamana NLTK Training, Seara Natural Language Toolkit (NLTK) Cursuri, Natural Language Toolkit Coaching, NLTK Instructor, NLTK (Natural Language Toolkit) Trainer, Natural Language Toolkit (NLTK) Cursuri, NLTK (Natural Language Toolkit) Clase, NLTK (Natural Language Toolkit) Pe pagina, NLTK curs privat, Natural Language Toolkit one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!