Cursuri OpenDJ

Cursuri OpenDJ

Cursurile de formare OpenDJ live conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, printr-o practică interactivă, cum să utilizați OpenDJ pentru a gestiona acreditările de utilizator ale unei organizații într-un mediu de producție. Antrenamentul OpenDJ este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

OpenDJ Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
OpenDJ este un serviciu de directorie în conformitate cu LDAPv3 utilizat pentru stocarea și gestionarea identității. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze OpenDJ pentru a gestiona credențialele utilizatorilor organizației lor într-un mediu de producție. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați OpenDJ. Mențineți un server OpenDJ, inclusiv monitorizarea, rezolvarea problemelor și optimizarea performanței. Creați și gestionați mai multe baze de date OpenDJ. Copiați și migrați un server OpenDJ.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenDJ Cursuri, Seara OpenDJ Training, OpenDJ Camp, OpenDJ Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenDJ Training, Seara OpenDJ Cursuri, OpenDJ Coaching, OpenDJ Instructor, OpenDJ Trainer, OpenDJ Cursuri, OpenDJ Clase, OpenDJ Pe pagina, OpenDJ curs privat, OpenDJ one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions