Cursuri Oracle GoldenGate

Cursuri Oracle GoldenGate

Cursurile de formare Oracle GoldenGate, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să configurați, să implementați și să gestionați Oracle GoldenGate pentru transformarea datelor. Instruirea Oracle GoldenGate este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Oracle GoldenGate Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Oracle GoldenGate este un produs software pentru replicarea în timp real și migrația prin diferite baze de date. Acesta oferă o platformă fiabilă, sigură și simplă pentru transformarea și integrarea datelor pe o bază de date largă. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată sysadminilor și dezvoltatorilor care doresc să stabilească, să implementeze și să gestioneze Oracle GoldenGate pentru transformarea datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Oracle GoldenGate. Înțelegeți Oracle replicarea bazelor de date folosind Oracle GoldenGate. Înțelegeți arhitectura Oracle GoldenGate Configurați și efectuați o replicare și migrație a bazei de date. Optimizează Oracle GoldenGate performanță și probleme de rezolvare a problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Oracle GoldenGate Cursuri, Seara Oracle GoldenGate Training, Oracle GoldenGate Camp, Oracle GoldenGate Cu instructor, Sfarsit de saptamana Oracle GoldenGate Training, Seara Oracle GoldenGate Cursuri, Oracle GoldenGate Coaching, Oracle GoldenGate Instructor, Oracle GoldenGate Trainer, Oracle GoldenGate Cursuri, Oracle GoldenGate Clase, Oracle GoldenGate Pe pagina, Oracle GoldenGate curs privat, Oracle GoldenGate one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions