Cursuri Data Integration

Cursuri Data Integration

Online sau la fața locului, cursurile de formare live de integrare a datelor conduse de un instructor demonstrează, prin practică interactivă, elementele fundamentale și conceptele avansate ale integrării datelor. Instruirea pentru integrarea datelor este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Data Integration Subcategories

Data Integration Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Oracle GoldenGate este un produs software pentru replicarea în timp real și migrația prin diferite baze de date. Acesta oferă o platformă fiabilă, sigură și simplă pentru transformarea și integrarea datelor pe o bază de date largă. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată sysadminilor și dezvoltatorilor care doresc să stabilească, să implementeze și să gestioneze Oracle GoldenGate pentru transformarea datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Oracle GoldenGate. Înțelegeți Oracle replicarea bazelor de date folosind Oracle GoldenGate. Înțelegeți arhitectura Oracle GoldenGate Configurați și efectuați o replicare și migrație a bazei de date. Optimizează Oracle GoldenGate performanță și probleme de rezolvare a problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Pentaho Data Integration este un instrument de integrare a datelor din surse opționale pentru definirea locurilor de muncă și a transformărilor de date În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze capabilitățile puternice ETL ale Pentaho Data Integration și GUI-ul bogat pentru a gestiona întregul ciclu de viață mare, maximizând valoarea organizațiilor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați, previzualizați și executați transformări de date de bază care conțin pași și hamei Configurați și securizați Pentaho Enterprise Repository Utilizați sursele disparate de date și generați o singură versiune unică a adevărului într-un format analitic Oferiți rezultate aplicațiilor din partea terților pentru prelucrare ulterioară Public Analist de date Dezvoltatori ETL Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) este un pachet de informații de afaceri care oferă integrare de date, raportare, tablouri de bord și capacități de încărcare. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să maximizeze caracteristicile Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE)
 • Înțelegeți fundamentele instrumentelor Pentaho CE și caracteristicile acestora
 • Creați rapoarte folosind Pentaho CE
 • Integrați datele terților în Pentaho CE
 • Lucrați cu date mari și analitice în Pentaho CE
Public
 • Programatorii
 • Dezvoltatori BI
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Platforma KNIME Analytics este o opțiune principală a sursei deschise pentru inovația bazată pe date, ajutându-vă să descoperiți potențialul ascuns în datele dvs., pentru a avea perspective noi sau pentru a prezice noi viitoruri. Cu peste 1000 de module, sute de exemple gata de rulare, o gamă cuprinzătoare de instrumente integrate și cea mai largă alegere de algoritmi avansați disponibili, KNIME Analytics Platform este caseta de instrumente perfectă pentru orice om de știință de date și analist de afaceri. Acest curs pentru Platforma KNIME Analytics este o oportunitate ideală pentru începători, utilizatori avansați și experți KNIME pentru a fi introduse în KNIME , pentru a învăța cum să-l folosească mai eficient și cum să creeze rapoarte clare și complete bazate pe fluxuri de lucru KNIME
35 hours
Constanz Information Miner este o platformă destinată integrării, analizei interactive și raportării datelor, disponibilă pe baza principiilor software-ului liber și deschis. KNIME permite integrarea multor componente róóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó data mining) datorită conceptului modular de prelucrare a fluxului data. interfața grafică a utilizatorului și utilizarea JDBC permite setarea ușoară și rapidă a nodurilorów (ang. nodes) pentru a conecta surse de date rógeinóparte cu procesul de prelucrare prealabilă - ETL  și modelarea, analiza și vizualizarea datelor fără a fi nevoie de programare (sau într-o măsură minimă). KNIME într-o anumită măsură, ca un instrument analitic avansat, poate fi considerat o alternativă SAS. De la 2006 KNIME este utilizat în cercetarea farmaceutică, precum și în alte domenii, cum ar fi analiza datelor clienților (CRM), Business Intelligence (BI) și analiza datelor financiare.
14 hours
Sensor Fusion este combinarea și integrarea datelor de la mai mulți senzori pentru a oferi o imagine mai exactă, mai fiabilă și mai contextuală a datelor Implementările de senzor Fusion necesită algoritmi pentru filtrarea și integrarea diferitelor surse de date Public Acest curs este destinat inginerilor, programatorilor și arhitecților care se ocupă de implementări multisenzor .
21 hours
Talend Open Studio pentru ESB este un instrument de integrare a aplicațiilor în timp real, de sursă deschisă, pentru mediarea și rutarea serviciilor. Simplifică integrarea sistemelor, serviciilor și aplicațiilor din clasa întreprinderii. Prin aplicații care permit servicii și sisteme vechi, permite crearea de arhitecturi orientate către servicii (SOA). În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Talend Open Studio pentru ESB pentru a crea, conecta, media și gestiona servicii și interacțiunile lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea
 • Integrați, îmbunătățiți și furnizați tehnologiile ESB ca pachete unice într-o varietate de medii de implementare.
 • Înțelegeți și utilizați cele mai utilizate componente ale Talend Open Studio .
 • Integrați orice aplicație, bază de date, API sau servicii Web.
 • Integrați perfect sisteme și aplicații eterogene.
 • Încorporați bibliotecile de cod Java existente pentru extinderea proiectelor.
 • Închideți componentele comunității și codul pentru extinderea proiectelor.
 • Integrați rapid sisteme, aplicații și surse de date într-un mediu Eclipse drag-and-drop.
 • Reduceți timpul de dezvoltare și costurile de întreținere prin generarea de coduri reutilizabile optimizate.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Talend Open Studio pentru Big Data este un instrument ETL de sursă deschisă pentru prelucrarea datelor mari. Acesta include un mediu de dezvoltare pentru a interacționa cu Big Data surse și obiective și pentru a efectua locuri de muncă fără a trebui să scrie cod. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să implementeze Open Studio pentru Big Data pentru a simplifica procesul de citire și crunching prin Big Data. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Talend Open Studio pentru Big Data. Conectați-vă cu sistemele Big Data cum ar fi Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR și Apache. Înțelegeți și configurați componentele și conectorele de date mari ale Open Studio. Configurați parametrii pentru a genera automat codul MapReduce. Utilizați Open Studio's drag-and-drop interfață pentru a rula Hadoop locuri de muncă. Pipe de date mari de prototip. Proiecte de integrare automată a datelor mari.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Talend Centrul de administrare (TAC) este aplicația de comandă centralizată a suitei de software Talend. Acesta este implementat de soluții Talend ca o aplicație web și integrează alte Talend instrumente pentru a gestiona eficient procesele de informare. Talend Centrul de administrare permite utilizatorilor să-și gestioneze sistemele de afaceri și să converteze seturile de date în informații utile pentru întreprindere. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sisteme, cercetătorilor de date și analistilor de afaceri care doresc să înființeze Centrul de Administrație pentru a deplasa și a gestiona rolurile și sarcinile organizației. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Centrul de Administrare Talend Înțelegeți și implementați Talend fundamentele managementului. Construiți, deplasați și conduceți proiecte sau sarcini de afaceri în Talend. Monitorizează securitatea seturilor de date și dezvoltă rutine de afaceri bazate pe cadrul TAC. Obțineți o înțelegere mai largă a aplicațiilor de date mari.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Talend Cloud este o platformă cu sursă deschisă care oferă soluții de integrare și gestionare a datelor end-to-end. Talend Cloud este specializat în big data, calitatea datelor, managementul de date master și integrarea aplicațiilor pentru întreprinderi. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de date și dezvoltatorilor care doresc să gestioneze, să monitorizeze și să opereze procesele de integrare a datelor folosind Talend servicii cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Navigați Talend Management Consola pentru a gestiona utilizatorii și rolurile din platformă. Evaluarea datelor pentru a găsi și a înțelege seturile de date relevante. Creați un pipeline pentru a procesa și monitoriza datele în repaus sau în acțiune. Pregătiți datele pentru analiză pentru a genera înțelegeri relevante pentru afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Data Integration Cursuri, Seara Data Integration Training, Data Integration Camp, Data Integration Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Integration Training, Seara Data Integration Cursuri, Data Integration Coaching, Data Integration Instructor, Data Integration Trainer, Data Integration Cursuri, Data Integration Clase, Data Integration Pe pagina, Data Integration curs privat, Data Integration one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions