Cursuri Talend

Cursuri Talend

Cursurile de formare Talend live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin practică interactivă bazele și subiectele avansate ale Talend. Instruirea Talend este disponibilă ca „formare live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Talend Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Talend Open Studio pentru ESB este un instrument de integrare a aplicațiilor în timp real, de sursă deschisă, pentru mediarea și rutarea serviciilor. Simplifică integrarea sistemelor, serviciilor și aplicațiilor din clasa întreprinderii. Prin aplicații care permit servicii și sisteme vechi, permite crearea de arhitecturi orientate către servicii (SOA). În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Talend Open Studio pentru ESB pentru a crea, conecta, media și gestiona servicii și interacțiunile lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea
 • Integrați, îmbunătățiți și furnizați tehnologiile ESB ca pachete unice într-o varietate de medii de implementare.
 • Înțelegeți și utilizați cele mai utilizate componente ale Talend Open Studio .
 • Integrați orice aplicație, bază de date, API sau servicii Web.
 • Integrați perfect sisteme și aplicații eterogene.
 • Încorporați bibliotecile de cod Java existente pentru extinderea proiectelor.
 • Închideți componentele comunității și codul pentru extinderea proiectelor.
 • Integrați rapid sisteme, aplicații și surse de date într-un mediu Eclipse drag-and-drop.
 • Reduceți timpul de dezvoltare și costurile de întreținere prin generarea de coduri reutilizabile optimizate.
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Talend Open Studio pentru Big Data este un instrument ETL de sursă deschisă pentru prelucrarea datelor mari. Acesta include un mediu de dezvoltare pentru a interacționa cu Big Data surse și obiective și pentru a efectua locuri de muncă fără a trebui să scrie cod. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să implementeze Open Studio pentru Big Data pentru a simplifica procesul de citire și crunching prin Big Data. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Talend Open Studio pentru Big Data. Conectați-vă cu sistemele Big Data cum ar fi Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR și Apache. Înțelegeți și configurați componentele și conectorele de date mari ale Open Studio. Configurați parametrii pentru a genera automat codul MapReduce. Utilizați Open Studio's drag-and-drop interfață pentru a rula Hadoop locuri de muncă. Pipe de date mari de prototip. Proiecte de integrare automată a datelor mari.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Talend Centrul de administrare (TAC) este aplicația de comandă centralizată a suitei de software Talend. Acesta este implementat de soluții Talend ca o aplicație web și integrează alte Talend instrumente pentru a gestiona eficient procesele de informare. Talend Centrul de administrare permite utilizatorilor să-și gestioneze sistemele de afaceri și să converteze seturile de date în informații utile pentru întreprindere. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sisteme, cercetătorilor de date și analistilor de afaceri care doresc să înființeze Centrul de Administrație pentru a deplasa și a gestiona rolurile și sarcinile organizației. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Centrul de Administrare Talend Înțelegeți și implementați Talend fundamentele managementului. Construiți, deplasați și conduceți proiecte sau sarcini de afaceri în Talend. Monitorizează securitatea seturilor de date și dezvoltă rutine de afaceri bazate pe cadrul TAC. Obțineți o înțelegere mai largă a aplicațiilor de date mari.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Talend Cloud este o platformă cu sursă deschisă care oferă soluții de integrare și gestionare a datelor end-to-end. Talend Cloud este specializat în big data, calitatea datelor, managementul de date master și integrarea aplicațiilor pentru întreprinderi. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de date și dezvoltatorilor care doresc să gestioneze, să monitorizeze și să opereze procesele de integrare a datelor folosind Talend servicii cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Navigați Talend Management Consola pentru a gestiona utilizatorii și rolurile din platformă. Evaluarea datelor pentru a găsi și a înțelege seturile de date relevante. Creați un pipeline pentru a procesa și monitoriza datele în repaus sau în acțiune. Pregătiți datele pentru analiză pentru a genera înțelegeri relevante pentru afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Talend Cursuri, Seara Talend Training, Talend Camp, Talend Cu instructor, Sfarsit de saptamana Talend Training, Seara Talend Cursuri, Talend Coaching, Talend Instructor, Talend Trainer, Talend Cursuri, Talend Clase, Talend Pe pagina, Talend curs privat, Talend one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions