Cursuri Piwik PRO

Cursuri Piwik PRO

Cursurile de formare Piwik PRO live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Piwik PRO pentru a analiza traficul site-ului și comportamentul utilizatorilor și pentru a obține informații despre performanța site-ului și oportunitățile de optimizare. Antrenamentul Piwik PRO este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Piwik PRO Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Instruirea acoperă o gamă largă de subiecte legate de analiza web pentru a vă pune în funcțiune și pe dvs. și echipa dvs. cu Piwik PRO Analytics Suite în cel mai scurt timp!Participanților li se va prezenta problema analizei web și rolul acesteia în strategia de marketing, precum și diverse platforme de analiză și caracteristicile acestora. Sesiunile vor acoperi înțelegerea termenilor de bază precum vizite și evenimente, indicatori cheie de performanță (KPI), raportare, conversii, rapoarte personalizate, precum și configurații analitice avansate. Sesiunile acoperă, de asemenea, utilizarea Consent Manager și rolul acestuia în efectuarea de analize conforme GDPR.O parte dedicată a instruirii este dedicată gestionării etichetelor și configurării Managerului de etichete pentru captarea datelor analitice. De asemenea, vi se va prezenta Piwik PRO API-uri. Participanții vor dobândi o înțelegere profundă a analizei web și a modului în care să folosească în mod eficient Piwik PRO pentru a-și atinge obiectivele de marketing.Public - cui se adresează acest curs:Această sesiune de instruire este potrivită în special pentru cei care doresc să-și dezvolte sau să-și îmbunătățească abilitățile de analiză web și înțelegerea platformei Piwik PRO.Formarea este concepută pentru profesioniștii în marketing digital, analiștii de date, dezvoltatorii și alte persoane care sunt implicate în gestionarea și optimizarea site-urilor web și a campaniilor de marketing online.Dacă doriți să aflați mai multe despre analiza web și despre cum poate fi folosită pentru a-și îmbunătăți site-ul web și performanța de marketing - acest curs este pentru dvs. 

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Piwik PRO Cursuri, Seara Piwik PRO Training, Piwik PRO Camp, Piwik PRO Cu instructor, Sfarsit de saptamana Piwik PRO Training, Seara Piwik PRO Cursuri, Piwik PRO Coaching, Piwik PRO Instructor, Piwik PRO Trainer, Piwik PRO Cursuri, Piwik PRO Clase, Piwik PRO Pe pagina, Piwik PRO curs privat, Piwik PRO one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions