Cursuri Web analytics

Cursuri Web analytics

Cursuri de formare online sau la fața locului, conduse de instructor, în direct de analiză web în România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Web analytics Subcategories

Web analytics Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Mixpanel este o soluție de analiză care oferă analize aprofundate despre produse și utilizatori pentru web și mobil.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează analiștilor de date care doresc să efectueze analize de produse și utilizatori folosind Mixpanel.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați cum să utilizați Mixpanel ca instrument de analiză web. Înțelegeți conceptele Mixpanel și implementarea. Înțelegeți și interpretați datele despre evenimente.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Matomo este un software de analiză web open-source care oferă rapoarte statistice privind datele bazate pe utilizarea și activitățile site-ului web.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează analiștilor care doresc să folosească Matomo pentru a efectua sarcini de analiză web, cum ar fi generarea unui raport detaliat despre utilizarea unui site web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți cum funcționează Matomo în analiza datelor web. Aflați cum sunt colectate și urmărite datele cu Matomo. Înțelegeți și interpretați rapoartele Matomo.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Instruirea acoperă o gamă largă de subiecte legate de analiza web pentru a vă pune în funcțiune și pe dvs. și echipa dvs. cu Piwik PRO Analytics Suite în cel mai scurt timp!Participanților li se va prezenta problema analizei web și rolul acesteia în strategia de marketing, precum și diverse platforme de analiză și caracteristicile acestora. Sesiunile vor acoperi înțelegerea termenilor de bază precum vizite și evenimente, indicatori cheie de performanță (KPI), raportare, conversii, rapoarte personalizate, precum și configurații analitice avansate. Sesiunile acoperă, de asemenea, utilizarea Consent Manager și rolul acestuia în efectuarea de analize conforme GDPR.O parte dedicată a instruirii este dedicată gestionării etichetelor și configurării Managerului de etichete pentru captarea datelor analitice. De asemenea, vi se va prezenta Piwik PRO API-uri. Participanții vor dobândi o înțelegere profundă a analizei web și a modului în care să folosească în mod eficient Piwik PRO pentru a-și atinge obiectivele de marketing.Public - cui se adresează acest curs:Această sesiune de instruire este potrivită în special pentru cei care doresc să-și dezvolte sau să-și îmbunătățească abilitățile de analiză web și înțelegerea platformei Piwik PRO.Formarea este concepută pentru profesioniștii în marketing digital, analiștii de date, dezvoltatorii și alte persoane care sunt implicate în gestionarea și optimizarea site-urilor web și a campaniilor de marketing online.Dacă doriți să aflați mai multe despre analiza web și despre cum poate fi folosită pentru a-și îmbunătăți site-ul web și performanța de marketing - acest curs este pentru dvs. 
14 hours
Hotjar este un instrument care dezvăluie interacțiunea și comportamentul utilizatorilor. Cu Hotjar, dezvoltatorii pot monitoriza și îmbunătăți experiența utilizatorului, înțelegând traficul utilizatorilor site-ului și al vizitatorilor. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să dezvăluie interacțiunea și comportamentul utilizatorilor cu Hotjar. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Cercetare și interacțiuni cu utilizatorii de profil într-o aplicație web.
 • Obțineți o mai bună înțelegere a utilizatorilor și vizitatorilor site-urilor web pentru a crește conversiile site-urilor web.
 • Încercați și aplicați înregistrările Hotjar într-o manieră adecvată pentru a elimina defecțiunile în proiectarea și / sau funcționalitatea web.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Google Analytics este un software de analiză web pentru urmărirea și raportarea datelor site-ului. Utilizând Google Analytics, utilizatorii pot colecta informații și pot lua decizii bazate pe date pentru operațiunile de afaceri. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să utilizeze Google Analytics pentru a urmări și a raporta datele site-ului. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați Google Analytics pentru a colecta datele site-ului. Creați și analizați rapoartele. Obțineți informații și luați decizii bazate pe date.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
public
 • Web analysist
 • date analysists
 • Market cercetători
 • marketing și profesioniști de vânzări
 • Administratorii de sistem
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Web analytics Cursuri, Seara Web analytics Training, Web analytics Camp, Web analytics Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web analytics Training, Seara Web analytics Cursuri, Web analytics Coaching, Web analytics Instructor, Web analytics Trainer, Web analytics Cursuri, Web analytics Clase, Web analytics Pe pagina, Web analytics curs privat, Web analytics one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions