Cursuri Secure Code

Cursuri Secure Code

Cursuri de formare securizate cu coduri securizate live în România .

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Secure Code Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Instruirea combinată SDL core oferă o perspectivă asupra proiectării, dezvoltării și testării software-ului securizat prin intermediul Microsoft Secure Development Lifecycle (SDL). Acesta oferă o imagine de ansamblu la nivel 100 a blocurilor fundamentale ale SDL, urmate de tehnicile de proiectare care se aplică pentru detectarea și remedierea defectelor în stadiile incipiente ale procesului de dezvoltare.

În ceea ce privește faza de dezvoltare, cursul oferă o imagine de ansamblu a programelor tipice de securitate relevante atât pentru codurile de administrare, cât și pentru codurile native. Metodele de atac sunt prezentate pentru vulnerabilitățile discutate împreună cu tehnicile asociate de atenuare, toate explicate printr-o serie de exerciții practice care oferă distracție live hacking pentru participanți. Introducerea diferitelor metode de testare a securității este urmată de demonstrarea eficacității diferitelor instrumente de testare. Participanții pot înțelege funcționarea acestor instrumente printr-o serie de exerciții practice prin aplicarea instrumentelor la codul vulnerabil deja discutat.

Participanții care participă la acest curs vor

-

Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate

-

Aflați pașii esențiali ai ciclului de viață Microsoft Secure Development Lifecycle

-

Învață practici de proiectare și dezvoltare sigure

-

Aflați mai multe despre principiile de implementare sigure

-

Înțelegeți metodologia de testare a securității

- Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codare sigure

Public

Dezvoltatori, Manageri
35 hours
Sinoptic
Dincolo de cunoștințele solide în utilizarea soluțiilor de securitate ale tehnologiilor aplicate, chiar și pentru programatorii cu experiență, este esențial să avem o înțelegere profundă a tehnicilor tipice de atac care sunt posibile datorită diverselor vulnerabilități, adică greșeli de programare relevante pentru securitate. Acest curs abordează codarea sigură din punctul de vedere al tehnicilor de atac, dar în același scop ca orice alt curs al S CAD EMY Secure Coding Academy: să înveți cele mai bune practici de securitate software.

Vulnerabilitățile generale bazate pe web sunt demonstrate prin prezentarea atacurilor relevante, în timp ce tehnicile de codificare recomandate și metodele de atenuare sunt explicate cu scopul cel mai important de a evita problemele asociate. Pe lângă problemele legate de server (în principal în urma celor zece principii OWASP ), un accent special este acordat securității din partea clientului care abordează probleme de securitate Java Script, Ajax și HTML 5, care este urmată de discutarea serviciilor web și a securității XML . O scurtă introducere în bazele criptografiei oferă o bază practică comună pentru înțelegerea scopului și a funcționării diferiților algoritmi.

În mod special pentru C și C++ , vom intra în mai multe detalii cu privire la exploatarea revărsărilor de tampon la stivă și la grămadă. După afișarea tehnicilor de atac, oferim o imagine de ansamblu asupra metodelor practice de protecție care pot fi aplicate la diferite niveluri (componente hardware, sistemul de operare, limbajele de programare, compilatorul, codul sursă sau în producție) pentru a preveni apariția diferitelor bug-uri , pentru a le detecta în timpul dezvoltării și înainte de lansarea pe piață sau pentru a preveni exploatarea lor în timpul funcționării sistemului. În cele din urmă, discutăm despre atacuri de atac și apoi măsuri de contra-protecție, subliniind natura de protecție a hack-urilor și pisicii.

În cele din urmă, cursul explică cele mai frecvente și mai grave defecte de programare în general, prin aducerea de exemple în limbaje și platforme Java , .NET, C și C++ . Pe lângă erorile tipice comise de programatori, vulnerabilitățile de securitate introduse acoperă atât probleme specifice limbajului, cât și probleme care decurg din mediul de rulare sau din bibliotecile utilizate. Toate vulnerabilitățile și atacurile relevante sunt demonstrate prin exerciții ușor de înțeles, urmate de ghidurile de codificare recomandate și de posibilele tehnici de atenuare.

În cele din urmă, prezentăm tehnici și instrumente de testare a securității care pot fi aplicate pentru a dezvălui vulnerabilitățile discutate, împreună cu diferitele tehnici de recunoaștere, configurare și întărire a mediului.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile din partea clientului și practicile sigure de codare
- Înțelegeți conceptele de securitate ale serviciilor web
- Înțelegeți practic criptografia
- Realizați consecințele grave ale manipulării nesigurante a tamponului
- Înțelegeți tehnicile de protecție arhitecturală și punctele slabe ale acestora
- Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le exploatați
- Fiți informat despre vulnerabilitățile recente din diverse platforme, cadre și biblioteci
- Aflați tehnici și instrumente de analiză a vulnerabilității esențiale și testare
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Dezvoltatori
21 hours
Sinoptic
This course covers the secure coding concepts and principals with ASP.net through the Open Web Application Security Project (OWASP) methodology of testing , OWASP is an online community which creates freely-available articles, methodologies, documentation, tools, and technologies in the field of web application security.

This Course explores the Dot Net Framework Security features and how to secure web applications.
21 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă conceptele și principiile de codare sigure cu Java prin metodologia de testare Open Web Application Security Project ( OWASP ). Proiectul Open Web Security Security este o comunitate online care creează articole, metodologii, documentații, instrumente și tehnologii disponibile gratuit, în domeniul securității aplicațiilor web.
7 hours
Sinoptic
Apache Shiro este un puternic cadru de securitate Java care efectuează autentificarea, autorizarea, criptografia și gestionarea sesiunilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație web cu Apache Shiro Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați API-ul Shiro pentru a asigura diverse tipuri de aplicații, inclusiv mobile, web și întreprinderi Activați autentificările din diferite surse de date, inclusiv LDAP, JDBC, Active Directory etc Public Dezvoltatori Ingineri de securitate Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Testarea securității aplicațiilor interactive (IAST) este o formă de testare a securității aplicațiilor care combină Testarea securității aplicațiilor statice (SAST) și Testarea securității dinamice a aplicațiilor (DAST) sau tehnicile RASP (Runtime Application Selfprotection) IAST este capabil să raporteze liniile specifice de cod responsabil pentru un exploatare de securitate și reluarea comportamentelor care duc și urmează un astfel de exploatare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație prin instruirea agenților de runtime și a inductorilor de atac pentru a simula comportamentul aplicațiilor în timpul unui atac Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Simulați atacurile împotriva aplicațiilor și validați capacitățile lor de detectare și protecție Utilizați RASP și DAST pentru a obține vizibilitatea codului în calea de date luată de o aplicație în diferite scenarii de rulare Fixați repede și corect codul aplicației responsabil pentru vulnerabilitățile detectate Prioritizați constatările de vulnerabilitate din scanările dinamice Utilizați alerte RASP în timp real pentru a proteja aplicațiile din producție împotriva atacurilor Reduceți riscurile de vulnerabilitate a aplicațiilor, menținând țintele programelor de producție Stabiliți o strategie integrată pentru detectarea și protecția generală a vulnerabilităților Public Ingineri DevOps Ingineri de securitate Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce arhitecturile de sistem, sistemele de operare, rețelele, stocarea și problemele criptografice care ar trebui luate în considerare la proiectarea sistemelor încorporate sigure.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea o înțelegere solidă a principiilor, preocupărilor și tehnologiilor de securitate. Mai important, participanții vor fi dotați cu tehnicile necesare dezvoltării de software încorporat în condiții de siguranță.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
DevOps este o abordare de dezvoltare software care aliniază dezvoltarea aplicațiilor cu operațiunile IT. Unele dintre instrumentele care au apărut pentru a sprijini DevOps includ: instrumente de automatizare, containerizare și platforme de orchestrare. Securitatea nu a ținut pasul cu aceste evoluții.

În acest curs live, condus de instructor, participanții vor învăța cum să formuleze strategia de securitate adecvată pentru a face față provocării de securitate DevOps .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
După atacurile majore împotriva infrastructurilor naționale, profesioniștii de securitate au constatat că majoritatea vulnerabilităților care au provocat atacurile provin din coduri sărace și vulnerabile pe care le scriu dezvoltatorii.

Dezvoltatorii trebuie acum să stăpânească tehnicile modului de a scrie Secure Code , deoarece ne aflăm într-o situație în care oricine poate folosi instrumente disponibile pentru a scrie un script care poate dezactiva efectiv sistemele unei organizații mari, deoarece dezvoltatorii au scris cod slab.

Acest curs își propune să ajute în următoarele:

- Ajută dezvoltatorii să stăpânească tehnicile de scriere a Secure Code
- Ajutați testatorii de software să testeze securitatea aplicației înainte de publicarea în mediul de producție
- Ajută-i pe arhitecții software să înțeleagă riscurile din aplicații
- Ajută liderii echipei să stabilească liniile de bază de securitate pentru dezvoltatori
- Ajută-i pe Maeștrii Web să configureze serverele pentru a evita configurațiile de eroare

În acest curs veți vedea, de asemenea, detalii despre ultimele atacuri cibernetice care au fost utilizate și contramăsurile utilizate pentru a opri și preveni aceste atacuri.

Vei vedea pentru tine cum greșelile dezvoltatorilor au dus la atacuri catastrofale și, prin participarea la laboratoare în timpul cursului, vei putea pune în practică controalele de securitate și vei câștiga experiența și cunoștințele pentru a produce codări sigure.

Cine ar trebui să participe la acest curs?

Acest antrenament pentru Secure Code este ideal pentru cei care lucrează în posturi precum, dar fără a se limita la:

- Dezvoltatori web
- Dezvoltatori de telefonie mobilă
- Dezvoltatori Java
- Dezvoltatori Net Dot
- Arhitecți software
- Tester software
- Profesioniști în securitate
- Maeștri Web
21 hours
Sinoptic
În calitate de dezvoltator, datoria dvs. este să scrieți cod antiderapant.

Ce se întâmplă dacă v-am spune că, în ciuda tuturor eforturilor dvs., codul în care v-ați scris întreaga carieră este plin de slăbiciuni pe care nu le-ați știut niciodată? Ce se întâmplă dacă, pe măsură ce citiți acest lucru, hackerii ar încerca să intre în codul dvs.? Cât de probabil ar avea succesul? Dacă ar putea să vă fure baza de date și să o vândă pe piața neagră?

Acest curs de securitate a aplicațiilor Web va schimba modul în care vă uitați la cod. Un antrenament hands-on în timpul căruia vă vom învăța toate trucurile atacatorilor și cum să le atenuați, lăsându-vă fără alt sentiment decât dorința de a ști mai multe.

Alegerea ta este să fii în fața pachetului și să fii văzut ca un schimbător de jocuri în lupta împotriva criminalității informatice.

Delegații prezenți vor:

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile din partea clientului și practicile sigure de codare
- Aflați mai multe despre securitatea Node.js
- Aflați mai multe despre securitatea MongoDB
- Înțelegeți practic criptografia
- Înțelegeți protocoalele esențiale de securitate
- Înțelegeți conceptele de securitate ale serviciilor web
- Aflați mai multe despre securitatea JSON
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea tehnicilor și instrumentelor de testare a securității
- Aflați cum puteți gestiona vulnerabilitățile din platformele, cadrele și bibliotecile utilizate
- Obțineți surse și lecturi suplimentare privind practicile de codare sigure
14 hours
Sinoptic
Cursul prezintă câteva concepte de securitate comune, oferă o imagine de ansamblu asupra naturii vulnerabilităților, indiferent de limbile și platformele de programare folosite, și explică modul de gestionare a riscurilor care se aplică în ceea ce privește securitatea software-ului în diferitele faze ale ciclului de viață al dezvoltării software Fără a trece adânc în detalii tehnice, aceasta evidențiază unele dintre cele mai interesante și cele mai dureroase vulnerabilități din diverse tehnologii de dezvoltare software și prezintă provocările testării securității, împreună cu unele tehnici și instrumente care se pot aplica pentru a găsi orice probleme existente în codul lor Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Înțelegeți vulnerabilitățile web atât pe server cât și pe client Realizați consecințele grave ale manipulării nesigure a tamponului Informați-vă despre unele vulnerabilități recente în mediile și cadrele de dezvoltare Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Înțelegeți abordările și metodologiile de testare a securității Public Managerii .
21 hours
Sinoptic
Implementarea unei aplicații în rețea sigură poate fi dificilă, chiar și pentru dezvoltatorii care ar fi putut utiliza mai multe blocuri de construcții criptografice (cum ar fi criptare și semnături digitale). Pentru a face participanții să înțeleagă rolul și modul de utilizare al acestor primitive criptografice, se oferă mai întâi o bază solidă pe principalele cerințe ale comunicării sigure - recunoașterea sigură, integritatea, confidențialitatea, identificarea la distanță și anonimatul - prezentând, de asemenea, problemele tipice care poate deteriora aceste cerințe împreună cu soluțiile din lumea reală.

Întrucât un aspect critic al securității rețelei este criptografia, cei mai importanți algoritmi criptografici din criptografia simetrică, hashing, criptografie asimetrică și acordul cheie sunt de asemenea discutați. În loc să prezinte un fond matematic aprofundat, aceste elemente sunt discutate din perspectiva dezvoltatorului, arătând exemple tipice de caz de utilizare și considerente practice legate de utilizarea criptelor, cum ar fi infrastructurile publice cheie. Sunt introduse protocoale de securitate în multe domenii de comunicare sigură, cu o discuție aprofundată despre cele mai utilizate familii de protocoale precum IPSEC și SSL / TLS.

Vulnerabilitățile tipice criptelor sunt discutate atât legate de anumiți algoritmi criptografici cât și protocoale criptografice, cum ar fi BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE și similare, precum și atacul de cronometrare RSA. În fiecare caz, considerentele practice și consecințele potențiale sunt descrise din nou pentru fiecare problemă, fără a intra în detalii matematice profunde.

În cele din urmă, deoarece tehnologia XML este centrală pentru schimbul de date de către aplicațiile în rețea, sunt descrise aspectele de securitate ale XML . Aceasta include utilizarea XML în cadrul serviciilor web și mesaje SOAP alături de măsuri de protecție , cum ar fi XML semnătură și XML criptare - precum și deficiențe ale acestor măsuri de protecție și XML probleme de securitate specifice , cum ar fi XML injecție, XML entități externe atacuri (XXE), Bombele XML și injecția XPath .

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Înțelegeți cerințele unei comunicări sigure
- Aflați mai multe despre atacurile de rețea și apărarea la diferite niveluri OSI
- Înțelegeți practic criptografia
- Înțelegeți protocoalele esențiale de securitate
- Înțelegeți câteva atacuri recente împotriva criptosistemelor
- Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente legate
- Înțelegeți conceptele de securitate ale serviciilor web
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Dezvoltatori, profesioniști
21 hours
Sinoptic
Migrarea spre nor introduce avantaje imense pentru companii și persoane în ceea ce privește eficiența și costurile În ceea ce privește securitatea, efectele sunt destul de diverse, dar este o percepție comună că utilizarea serviciilor cloud are un impact pozitiv asupra securității Opiniile, însă, diferă de multe ori chiar și de la definirea cine este responsabil pentru asigurarea securității resurselor nor Acoperind IaaS, PaaS și SaaS, se discută în primul rând securitatea infrastructurii: probleme de întărire și configurare, precum și diverse soluții de autentificare și autorizare, alături de gestionarea identității care ar trebui să se afle în centrul întregii arhitecturi de securitate Acest lucru este urmat de câteva aspecte fundamentale referitoare la aspecte juridice și contractuale, și anume, cum este înființată și guvernată încrederea în nor Călătoria prin securitatea cloud-ului continuă cu înțelegerea amenințărilor cu nori și a obiectivelor și motivațiilor atacatorilor, precum și a pașilor tipici de atac împotriva soluțiilor cloud O atenție deosebită este acordată și auditării cloud și furnizării evaluării securității soluțiilor cloud la toate nivelurile, inclusiv testarea penetrării și analiza vulnerabilității Cursul se concentrează pe aspectele legate de securitatea aplicațiilor, care privesc atât securitatea datelor, cât și securitatea aplicațiilor Din punctul de vedere al securității aplicațiilor, securitatea cloud computing nu este substanțial diferită de securitatea generală a software-ului și, prin urmare, toate vulnerabilitățile OWASPliste sunt relevante și în acest domeniu Este setul de amenințări și riscuri care fac diferența și, astfel, formarea este încheiată cu enumerarea diverselor vectori de atac specifici noriilor conectate la punctele slabe discutate în prealabil Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Înțeleg amenințările și riscurile majore din domeniul nor Aflați mai multe despre soluțiile elementare de securitate în cloud Obțineți informații despre încrederea și guvernarea cu privire la nor Au o înțelegere practică a criptografiei Obțineți cunoștințe aprofundate în domeniul securității aplicațiilor în cloud Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Înțelegeți provocările legate de auditul și evaluarea sistemelor cloud pentru securitate Aflați cum să vă asigurați mediul și infrastructura cloud Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori, Manageri, Profesioniști .
14 hours
Sinoptic
Android este o platformă deschisă pentru dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele și tabletele. Are o varietate mare de caracteristici de securitate pentru a facilita dezvoltarea de software sigur; cu toate acestea, lipsesc și anumite aspecte de securitate care sunt prezente în alte platforme portabile. Cursul oferă o imagine de ansamblu asupra acestor caracteristici și subliniază cele mai critice deficiențe de a cunoaște legătura cu Linux bază, sistemul de fișiere și mediul în general, precum și cu privire la utilizarea permisiunilor și a altor componente de dezvoltare software Android .

Obstacolele și vulnerabilitățile tipice de securitate sunt descrise atât pentru aplicațiile de cod nativ, cât și pentru aplicațiile Java , alături de recomandări și bune practici pentru evitarea și atenuarea acestora. În multe cazuri, problemele discutate sunt acceptate cu exemple din viața reală și studii de caz. În cele din urmă, oferim o scurtă privire de ansamblu asupra modului de utilizare a instrumentelor de testare a securității pentru a dezvălui eventualele erori de programare relevante pentru securitate.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați soluțiile de securitate pe Android
- Învață să folosești diferite caracteristici de securitate ale platformei Android
- Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente în Java pe Android
- Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați
- Înțelegeți cu privire la vulnerabilitățile codului autohton pe Android
- Realizați consecințele grave ale manipulării nesigure a tamponului în cod nativ
- Înțelegeți tehnicile de protecție arhitecturală și punctele slabe ale acestora
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Profesioniști
28 hours
Sinoptic
Chiar și programatorii cu experiență nu stăpânează prin toate mijloacele diferitele servicii de securitate oferite de platformele lor de dezvoltare și, de asemenea, nu sunt conștienți de diferitele vulnerabilități relevante pentru evoluțiile lor Acest curs vizează dezvoltatorii care folosesc atât Java cât și PHP, oferindu-i abilități esențiale necesare pentru ca aplicațiile lor să fie rezistente la atacurile contemporane prin Internet Nivelurile arhitecturii de securitate Java sunt abordate prin abordarea controlului accesului, a autentificării și a autorizației, a comunicării securizate și a diferitelor funcții criptografice De asemenea, sunt introduse diverse API care pot fi folosite pentru a vă asigura codul în PHP, cum ar fi OpenSSL pentru criptografie sau Purificator HTML pentru validarea intrărilor Pe partea de server, sunt oferite cele mai bune practici pentru întărirea și configurarea sistemului de operare, a containerului web, a sistemului de fișiere, a serverului SQL și a PHP în sine, în timp ce o atenție specială este acordată clienților prin intermediul problemelor de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5 Vulnerabilitățile generale ale webului sunt discutate prin exemple aliniate la Top Ten OWASP, care prezintă diferite atacuri de injectare, injecții de script, atacuri împotriva manipulării sesiunilor, trimiteri de obiecte directe nesigure, probleme cu încărcarea fișierelor și multe altele Diferitele probleme ale limbajului Java și PHP și problemele care derivă din mediul de execuție sunt introduse grupate în tipurile standard de vulnerabilitate a validării intrărilor lipsă sau necorespunzătoare, utilizarea incorectă a caracteristicilor de securitate, erorile incorecte și tratarea excepțiilor, problemele legate de timp și de stat, vulnerabilități mobile codererate Participanții pot încerca API-urile discutate, instrumentele și efectele configurațiilor pentru ei înșiși, în timp ce introducerea vulnerabilităților este susținută de o serie de exerciții de manevră care demonstrează consecințele atacurilor reușite, arătând cum să corecteze bug-urile și să aplice tehnici de atenuare și introducând utilizarea diferitelor extensii și instrumente Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Învățați să utilizați diferite funcții de securitate ale mediului de dezvoltare Java Au o înțelegere practică a criptografiei Învață să utilizezi diferite funcții de securitate ale PHP Înțelegerea conceptelor de securitate ale serviciilor Web Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Fiți informat despre vulnerabilitățile recente din cadrele și bibliotecile Java și PHP Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Acest curs de trei zile acoperă elementele de bază ale securizării codului C / C++ împotriva utilizatorilor rău-intenționați, care pot exploata multe vulnerabilități în codul cu gestionarea memoriei și manipularea datelor, cursul acoperă principiile de scriere a codului securizat.
28 hours
Sinoptic
Elaborarea de echipe care utilizează codul gestionat (NET și ASPNET tipic scris în C #), împreună cu dezvoltarea codului nativ (de obicei C / C ++), această instruire oferă o imagine de ansamblu a problemelor de securitate în ambele medii În ceea ce privește C / C ++, sunt discutate vulnerabilități comune de securitate, susținute de exerciții practice cu privire la metodele de atac care exploatează aceste vulnerabilități, cu accent pe tehnicile de atenuare care pot fi aplicate pentru a preveni apariția acestor erori periculoase, preveni exploatarea acestora Cursul acoperă, de asemenea, atât diferite generale (cum ar fi serviciile web) și soluții și instrumente de securitate specifice, cât și defectele cele mai frecvente și grave de securitate ale codului gestionat, care se ocupă atât de problemele limbajului specific, cât și de problemele care decurg din mediul de rulare Vulnerabilitățile relevante pentru platforma ASPNET sunt detaliate împreună cu vulnerabilitățile generale legate de web după lista OWASP Top Ten Cursul constă într-o serie de exerciții prin care participanții pot înțelege cu ușurință și executa atacuri și metode de protecție Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Învață să utilizezi diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltareNET Au o înțelegere practică a criptografiei Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente dinNET și ASPNET Realizați consecințele grave ale manipulării tampon nesigure în codul nativ Înțelegeți tehnicile de protecție arhitecturală și punctele slabe ale acestora Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
28 hours
Sinoptic
Pentru a servi în cel mai bun mod grupurile de dezvoltare heterogene care utilizează simultan diferite platforme în timpul muncii lor de zi cu zi, am îmbinat diferite teme într-un curs combinat care prezintă diverse discipline de codificare securizată în mod didactic pe un singur eveniment de instruire Acest curs combină securitatea platformelor C / C ++ și a platformei Java pentru a oferi o expertiză extensivă de codificare securizată încrucișată În ceea ce privește C / C ++, sunt discutate vulnerabilități comune de securitate, susținute de exerciții practice cu privire la metodele de atac care exploatează aceste vulnerabilități, cu accent pe tehnicile de atenuare care pot fi aplicate pentru a preveni apariția acestor erori periculoase, preveni exploatarea acestora Componentele și serviciile de securitate ale Java sunt discutate prin prezentarea diferitelor API-uri și instrumente prin intermediul unui număr de exerciții practice în care participanții pot dobândi experiență în utilizarea lor Cursul acoperă, de asemenea, problemele de securitate ale serviciilor web și ale serviciilor Java legate de acestea, care pot fi aplicate pentru a preveni cele mai dure amenințări ale serviciilor bazate pe Internet În cele din urmă, vulnerabilitățile de securitate web și Javarelated sunt demonstrate prin exerciții ușor de rezolvat, care nu numai că prezintă cauza principală a problemelor, ci demonstrează și metodele de atac împreună cu tehnicile de atenuare și codare recomandate pentru a evita problemele de securitate asociate Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Învățați să utilizați diferite funcții de securitate ale mediului de dezvoltare Java Au o înțelegere practică a criptografiei Realizați consecințele grave ale manipulării nesigure a tamponului Înțelegeți tehnicile de protecție arhitecturală și punctele slabe ale acestora Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Fiți informat despre vulnerabilitățile recente din diferite platforme, cadre și biblioteci Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Cursul oferă abilități esențiale pentru dezvoltatorii PHP necesare pentru ca aplicațiile lor să fie rezistente la atacurile contemporane prin Internet Vulnerabilitățile web sunt discutate prin exemplele bazate pe PHP care depășesc cele mai bune zece din OWASP, abordând diferite atacuri de injecție, injecții de script, atacuri împotriva manipulării sesiunii de PHP, referințe nesigure la obiecte directe, probleme cu încărcarea fișierelor și multe altele Vulnerabilitățile legate de vulnerabilități sunt introduse grupate în tipurile de vulnerabilitate standard, de validare a intrărilor lipsă sau necorespunzătoare, de eroare incorectă și de tratare a excepțiilor, de utilizarea necorespunzătoare a caracteristicilor de securitate și de probleme legate de timp și de stat Pentru aceasta din urmă discutăm despre atacuri cum ar fi eludarea deschisă, respingerea serviciului prin float magic sau atacul de coliziune a tabelului hash În toate cazurile, participanții se vor familiariza cu cele mai importante tehnici și funcții care vor fi utilizate pentru a atenua riscurile enumerate O atenție specială este acordată clienților în ceea ce privește securitatea în abordarea problemelor de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5 Un număr de extensii de securitate legate de PHP sunt introduse ca hash, mcrypt și OpenSSL pentru criptografie, sau Ctype, ext / filter și Purifier HTML pentru validarea intrărilor Încadrarea celor mai bune practici sunt date în legătură cu configurarea PHP (setarea phpini), Apache și serverul în general În cele din urmă, este prezentată o privire de ansamblu asupra diferitelor instrumente și tehnici de testare a securității pe care dezvoltatorii și testerele pot folosi, inclusiv scanere de securitate, teste de penetrare și pachete de exploatare, sniffers, servere proxy, instrumente fuzzing și analizoare statice de cod sursă Atât introducerea vulnerabilităților, cât și practicile de configurare sunt susținute de o serie de exerciții de manevră care demonstrează consecințele atacurilor de succes, demonstrând modul de aplicare a tehnicilor de atenuare și introducerea utilizării diferitelor extensii și instrumente Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Au o înțelegere practică a criptografiei Învață să utilizezi diferite funcții de securitate ale PHP Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Fiți informat despre vulnerabilitățile recente ale cadrului PHP Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Protejarea aplicațiilor care sunt accesibile prin intermediul web-ului necesită profesioniști de securitate bine pregătiți care sunt în permanență conștienți de metodele și tendințele actuale de atac. Există o mulțime de tehnologii și medii care permit dezvoltarea confortabilă a aplicațiilor web. Nu trebuie să fim conștienți numai de problemele de securitate relevante pentru aceste platforme, ci și de toate vulnerabilitățile generale care se aplică indiferent de instrumentele de dezvoltare folosite.

Cursul oferă o privire de ansamblu asupra soluțiilor de securitate aplicabile în aplicațiile web, cu un accent deosebit pe înțelegerea celor mai importante soluții criptografice care trebuie aplicate. Diferitele vulnerabilități ale aplicațiilor web sunt prezentate atât pe partea de server (după OWASP Top Ten) cât și pe partea clientului, demonstrată prin atacurile relevante, urmate de tehnicile de codare recomandate și de metodele de atenuare pentru a evita problemele asociate. Subiectul codificării securizate este încheiat prin discutarea unor erori tipice de securitate relevante în domeniul securității în domeniul validării intrărilor, utilizării necorespunzătoare a caracteristicilor de securitate și calității codului.

Testarea joacă un rol foarte important în asigurarea securității și a robusteții aplicațiilor web. Diferitele abordări - de la auditul la nivel înalt prin testarea penetrării la hacking-ul etic - pot fi aplicate pentru a găsi vulnerabilități de diferite tipuri. Cu toate acestea, dacă doriți să depășiți fructele ușor de găsit, testul de securitate ar trebui să fie bine planificat și executat corect. Amintiți-vă: testatorii de securitate ar trebui să găsească în mod ideal toate bug-urile pentru protejarea unui sistem, în timp ce pentru adversari este suficient să se găsească o vulnerabilitate exploatabilă pentru a pătrunde în el.

Exercițiile practice vor ajuta la înțelegerea vulnerabilităților aplicațiilor web, a greșelilor de programare și, mai ales, a tehnicilor de diminuare a impactului, împreună cu procesele hands-on ale diferitelor instrumente de testare de la scanerele de securitate, prin sniffers, servere proxy, instrumente fuzzing la analizoare statice de cod sursă. abilități practice esențiale care pot fi aplicate în ziua următoare la locul de muncă.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate
- Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile clientului și practicile de codificare securizate
- Au o înțelegere practică a criptografiei
- Înțelegeți abordările și metodologiile de testare a securității
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea tehnicilor și instrumentelor de testare a securității
- Fiți informați despre vulnerabilitățile recente din diverse platforme, cadre și biblioteci
- Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codare sigure

Public

Dezvoltatori, Testeri
14 hours
Sinoptic
După familiarizarea cu vulnerabilitățile și metodele de atac, participanții învață despre abordarea generală și metodologia de testare a securității și despre tehnicile care pot fi aplicate pentru a descoperi vulnerabilități specifice Testarea securității ar trebui să înceapă prin colectarea de informații despre sistem (ToC, adică obiectivul evaluării), atunci o amenințare minuțioasă ar trebui să dezvăluie și să evalueze toate amenințările, ajungând la cel mai adecvat plan de analiză a riscurilor Evaluările de securitate se pot întâmpla în diferite etape ale SDLC și, prin urmare, discutăm despre revizuirea designului, analiza codului, recunoașterea și colectarea de informații despre sistem, testarea implementării și testarea și întărirea mediului pentru o implementare sigură Multe tehnici diferite de testare a securității sunt introduse în detaliu, cum ar fi analiza taint și reexaminarea codului euristic, analiza codului static, testarea dinamică a web vulnerabilității sau fuzzarea Sunt introduse diferite tipuri de instrumente care pot fi aplicate pentru a automatiza evaluarea securității produselor software, care este, de asemenea, susținută de un număr de exerciții, în care executăm aceste instrumente pentru a analiza codul vulnerabil deja discutat Multe studii de caz din viața reală susțin o mai bună înțelegere a diferitelor vulnerabilități Acest curs pregătește testere și personalul QA pentru a planifica și executa în mod adecvat testele de securitate, a selecta și a folosi cele mai potrivite instrumente și tehnici pentru a găsi chiar deficiențe de securitate ascunse și, astfel, oferă abilități practice esențiale care pot fi aplicate în ziua următoare a zilei de lucru Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Înțelegeți abordările și metodologiile de testare a securității Obțineți cunoștințe practice în utilizarea tehnicilor și instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori, Testeri .
14 hours
Sinoptic
Protejarea aplicațiilor accesibile prin intermediul internetului necesită un profesionist în securitate bine pregătit, care este în permanență la curent cu metodele și tendințele actuale de atac. Există o multitudine de tehnologii și medii care permit dezvoltarea confortabilă a aplicațiilor web (cum ar fi Java , ASP.NET sau PHP , precum și scriptul Java sau Ajax din partea clientului). Nu trebuie să fim conștienți doar de problemele de securitate relevante pentru aceste platforme, ci și de toate vulnerabilitățile generale care se aplică indiferent de instrumentele de dezvoltare utilizate.

Cursul oferă o imagine de ansamblu asupra soluțiilor de securitate aplicabile în aplicațiile web, concentrându-se pe cele mai importante tehnologii precum comunicații sigure și servicii web, abordând atât securitatea în straturi de transport, cât și soluții de securitate end-to-end precum și standarde precum Web Services Security și XML . De asemenea, oferă o scurtă privire de ansamblu asupra greșelilor tipice de programare, mai ales legate de validarea intrării lipsă sau necorespunzătoare.

Vulnerabilitățile bazate pe web sunt demonstrate prin prezentarea atacurilor relevante, în timp ce tehnicile de codare recomandate și metodele de atenuare sunt explicate pentru a evita problemele asociate. Exercițiile pot fi urmate cu ușurință de programatori folosind diferite limbaje de programare, astfel subiectele legate de aplicația web pot fi ușor combinate cu alte subiecte sigure de codare și pot astfel să satisfacă eficient nevoile grupurilor de dezvoltare corporativă, care se ocupă de obicei cu diverse limbaje și platforme de dezvoltare pentru a dezvolta aplicații web.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile din partea clientului și practicile sigure de codare
- Înțelegeți practic criptografia
- Înțelegeți conceptele de securitate ale serviciilor web
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Dezvoltatori
21 hours
Sinoptic
Dincolo de o cunoaștere solidă în utilizarea diferitelor caracteristici de securitate aleNET și ASPNET, chiar și pentru programatorii cu experiență este esențial să existe o cunoaștere profundă în vulnerabilitățile legate de web, atât pe server cât și pe client, împreună cu consecințele diferitelor riscuri În acest curs, vulnerabilitățile generalizate pe web se demonstrează prin prezentarea atacurilor relevante, în timp ce tehnicile de codare recomandate și metodele de atenuare sunt explicate în contextul ASPNET O atenție specială este acordată clienților în ceea ce privește securitatea în abordarea problemelor de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5 Cursul se ocupă, de asemenea, de arhitectura de securitate și componentele cadruluiNET, inclusiv controlul accesului la coduri și bazate pe roluri, declarația de autorizare și mecanismele de verificare și modelul de transparență O scurtă prezentare a fundamentelor criptografiei oferă o bază practică comună pentru înțelegerea scopului și a funcționării diferitelor algoritmi, pe baza cărora cursul prezintă caracteristicile criptografice care pot fi utilizate înNET Introducerea diferitelor erori de securitate urmează categoriile de vulnerabilitate binecunoscute, abordând validarea datelor de intrare, caracteristicile de securitate, gestionarea erorilor, problemele legate de timp și de stat, grupul de probleme generale legate de calitatea codului și o secțiune specială privind vulnerabilitățile ASPNET specifice Aceste subiecte sunt încheiate cu o privire de ansamblu asupra instrumentelor de testare care pot fi folosite pentru a dezvălui automat unele dintre bug-urile învățate Subiectele sunt prezentate prin exerciții practice în care participanții pot încerca consecințele anumitor vulnerabilități, atenuări, precum și API-urile discutate și instrumentele pentru ei înșiși Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Învață să utilizezi diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltareNET Au o înțelegere practică a criptografiei Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente dinNET și ASPNET Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Un număr de limbi de programare sunt disponibile astăzi pentru a compila coduri în cadrulNET și ASPNET Mediul oferă mijloace puternice de dezvoltare a securității, însă dezvoltatorii ar trebui să știe cum să aplice tehnicile de programare a arhitecturii și a codului de nivel pentru a implementa funcționalitatea de securitate dorită și pentru a evita vulnerabilitățile sau a limita exploatarea acestora Scopul acestui curs este de a învăța dezvoltatorii prin numeroase exerciții de manevră cum să împiediceți efectuarea unor acțiuni privilegiate, protejarea resurselor prin autentificarea și autorizarea puternică, furnizarea de apeluri la proceduri la distanță, gestionarea sesiunilor, introducerea unor implementări diferite pentru anumite funcționalități și multe altele O secțiune specială este dedicată configurației și întăririi mediuluiNET și ASPNET pentru securitate O scurtă prezentare a fundamentelor criptografiei oferă o bază practică comună pentru înțelegerea scopului și a funcționării diferitelor algoritmi, pe baza cărora cursul prezintă caracteristicile criptografice care pot fi utilizate înNET Aceasta este urmată de introducerea unor vulnerabilități cripte recente, legate atât de algoritmi cripto și de protocoale criptografice, cât și de atacurile de canal lateral Introducerea diferitelor vulnerabilități începe cu prezentarea unor probleme tipice de programare comise atunci când se utilizeazăNET, incluzând categorii de erori de validare a intrărilor, manipulare a erorilor sau condiții de rasă O atenție specială este acordată securității XML, în timp ce subiectul vulnerabilităților specifice ASPNET abordează unele probleme speciale și metode de atac cum ar fi atacarea ViewState sau atacurile de terminare a șirului Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învață să utilizezi diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltareNET Au o înțelegere practică a criptografiei Înțelegeți unele atacuri recente împotriva criptosisteme Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente dinNET și ASPNET Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
14 hours
Sinoptic
Un număr de limbi de programare sunt disponibile astăzi pentru a compila coduri în cadrul .NET și ASP.NET. Mediul oferă mijloace puternice de dezvoltare a securității, însă dezvoltatorii ar trebui să știe cum să aplice tehnicile de programare la nivel de arhitectură și de codificare pentru a implementa funcționalitatea de securitate dorită și pentru a evita vulnerabilitățile sau a limita exploatarea acestora.

Scopul acestui curs este de a învăța dezvoltatorii prin numeroase exerciții practice de prevenire a acțiunilor privilegiate, protejarea resurselor prin autentificare și autorizare puternică, furnizarea de apeluri de procedură la distanță, gestionarea sesiunilor, introducerea unor implementări diferite pentru anumite funcționalități și multe Mai Mult.

Introducerea diferitelor vulnerabilități începe cu prezentarea unor probleme tipice de programare comise atunci când se utilizează .NET, în timp ce discuția despre vulnerabilitățile ASP.NET se ocupă de diverse setări de mediu și de efectele acestora. În cele din urmă, tema vulnerabilităților specifice ASP.NET nu se referă doar la unele provocări generale de securitate a aplicațiilor web, ci și la probleme speciale și metode de atac, cum ar fi atacul asupra ViewState sau atacurile de terminare a șirului.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate
- Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Învață să utilizezi diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltare .NET
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității
- Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați
- Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente din .NET și ASP.NET
- Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codare sigure

Public

Dezvoltatori
28 hours
Sinoptic
Dincolo de o cunoaștere solidă în utilizarea componentelor Java, chiar și pentru programatorii Java cu experiență, este esențial să existe o cunoaștere profundă în vulnerabilitățile web legate de server și client, diferitele vulnerabilități relevante pentru aplicațiile web scrise în Java și consecințele diverse riscuri Vulnerabilitățile generale bazate pe web se demonstrează prin prezentarea atacurilor relevante, în timp ce tehnicile de codare recomandate și metodele de atenuare sunt explicate în contextul Java cu scopul cel mai important de a evita problemele asociate În plus, se acordă o atenție specială securității clienților care abordează problemele de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5 Cursul introduce componentele de securitate ale Standard Java Edition, care este precedată de fundamentele criptografiei, oferind o bază de referință comună pentru înțelegerea scopului și funcționării componentelor aplicabile Problemele de securitate ale Java Enterprise Edition sunt prezentate prin diferite exerciții care explică tehnicile de securitate declarative și programatice în JEE În cele din urmă, cursul explică cele mai frecvente și mai grave deficiențe de programare ale limbajului și platformei Java Pe lângă bug-urile tipice comise de programatorii Java, vulnerabilitățile de securitate introduse acoperă atât problemele limbajului specific, cât și problemele care decurg din mediul de execuție Toate vulnerabilitățile și atacurile relevante sunt demonstrate prin exerciții de simulare, urmate de recomandările de codare recomandate și de posibilele tehnici de atenuare Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Învățați să utilizați diferite funcții de securitate ale mediului de dezvoltare Java Au o înțelegere practică a criptografiei Înțelegerea conceptelor de securitate ale serviciilor Web Înțelegeți soluțiile de securitate ale Java EE Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente în cadrul Java Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Chiar și programatorii Java cu experiență nu stăpânesc prin toate mijloacele diferitele servicii de securitate oferite de Java și, de asemenea, nu sunt conștienți de diferitele vulnerabilități care sunt relevante pentru aplicațiile web scrise în Java Cursul - pe lângă introducerea componentelor de securitate ale standardului Java Edition - se ocupă de problemele de securitate ale Java Enterprise Edition (JEE) și ale serviciilor web Discuțiile despre serviciile specifice sunt precedate de fundamentele criptografiei și comunicării securizate Exercițiile diverse se ocupă de tehnicile de securitate declarative și programatice în JEE, în timp ce se discută atât securitatea transportului, cât și securitatea end-end a serviciilor web Utilizarea tuturor componentelor este prezentată prin mai multe exerciții practice, în care participanții pot încerca API-urile și instrumentele discutate pentru ele însele Cursul trece de asemenea și explică cele mai frecvente și mai grave deficiențe de programare ale limbajului și platformei Java și vulnerabilitățile legate de web Pe lângă bug-urile tipice comise de programatorii Java, vulnerabilitățile de securitate introduse acoperă atât problemele limbajului specific, cât și problemele care decurg din mediul de execuție Toate vulnerabilitățile și atacurile relevante sunt demonstrate prin exerciții de simulare, urmate de recomandările de codare recomandate și de posibilele tehnici de atenuare Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Înțelegerea conceptelor de securitate ale serviciilor Web Învățați să utilizați diferite funcții de securitate ale mediului de dezvoltare Java Au o înțelegere practică a criptografiei Înțelegeți soluțiile de securitate ale Java EE Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente în cadrul Java Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
21 hours
Sinoptic
Descriere

Dincolo de cunoștințele solide în utilizarea componentelor Java , chiar și pentru programatorii Java experiență, este esențial să aveți o cunoaștere profundă în ceea ce privește vulnerabilitățile legate de web, atât pe server, cât și pe client, diferitele vulnerabilități relevante pentru aplicațiile web scrise în Java și consecințele diferitele riscuri.

Vulnerabilitățile generale bazate pe web sunt demonstrate prin prezentarea atacurilor relevante, în timp ce tehnicile de codificare recomandate și metodele de atenuare sunt explicate în contextul Java cu scopul cel mai important de a evita problemele asociate. În plus, un accent special este acordat securității din partea clientului care abordează probleme de securitate Java Script, Ajax și HTML 5.

Cursul introduce componente de securitate ale ediției Java Standard, care este precedată de fundamentele criptografiei, oferind o linie de bază comună pentru înțelegerea scopului și a funcționării componentelor aplicabile. Utilizarea tuturor componentelor este prezentată prin exerciții practice, unde participanții pot încerca API-urile și instrumentele discutate pentru ei înșiși.

În sfârșit, cursul explică cele mai frecvente și mai grave defecte de programare ale limbajului și platformei Java . Pe lângă erorile tipice comise de programatorii Java , vulnerabilitățile de securitate introduse acoperă atât probleme specifice limbii, cât și probleme care decurg din mediul de rulare. Toate vulnerabilitățile și atacurile relevante sunt demonstrate prin exerciții ușor de înțeles, urmate de ghidurile de codificare recomandate și de posibilele tehnici de atenuare.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile din partea clientului și practicile sigure de codare
- Învață să folosești diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltare Java
- Înțelegeți practic criptografia
- Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați
- Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente în cadrul Java
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Dezvoltatori
14 hours
Sinoptic
Descriere

Limba Java și Runtime Environment (JRE) a fost concepută pentru a nu fi protejată de cele mai problematice vulnerabilități comune de securitate cu alte limbi, cum ar fi C / C++ . Cu toate acestea, dezvoltatorii de software și arhitecții nu trebuie să știe să folosească diferitele caracteristici de securitate ale mediului Java (securitate pozitivă), ci ar trebui să fie conștienți de numeroasele vulnerabilități care sunt încă relevante pentru dezvoltarea Java (securitate negativă).

Introducerea serviciilor de securitate este precedată de o scurtă privire de ansamblu asupra fundamentelor criptografiei, oferind o bază de referință comună pentru înțelegerea scopului și a funcționării componentelor aplicabile. Utilizarea acestor componente este prezentată prin mai multe exerciții practice, unde participanții pot încerca singuri API-urile discutate.

De asemenea, cursul parcurge și explică cele mai frecvente și mai grave defecte de programare ale limbajului și platformei Java , acoperind atât bug-urile tipice comise de programatorii Java , cât și problemele specifice limbajului și mediului. Toate vulnerabilitățile și atacurile relevante sunt demonstrate prin exerciții ușor de înțeles, urmate de ghidurile de codificare recomandate și de posibilele tehnici de atenuare.

Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Învață să folosești diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltare Java
- Înțelegeți practic criptografia
- Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați
- Obțineți informații despre unele vulnerabilități recente în cadrul Java
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare

Public

Dezvoltatori
21 hours
Sinoptic
Acest curs va ajuta profesioniștii să înțeleagă valoarea și limitele Securității Aplicațiilor. În timp ce directorii de securitate a aplicațiilor oferă o conștientizare valoroasă în legătură cu unele dintre riscurile majore ale aplicațiilor de astăzi, acest curs va evidenția atât binele, cât și nu atât de bine.

Acest curs este crucial datorită nevoii crescânde a dezvoltatorilor de a codifica într-o manieră sigură. Este esențial să introduceți securitatea ca o componentă de calitate în ciclul de dezvoltare. Acest curs are ca scop educarea dezvoltatorilor despre diverse vulnerabilități de securitate prin practica practică utilizând aplicația noastră web nesigură dezvoltată intenționat.

Upcoming Secure Code Courses

Sfarsit de saptamana Secure Code Cursuri, Seara Secure Code Training, Secure Code Camp, Secure Code Cu instructor, Sfarsit de saptamana Secure Code Training, Seara Secure Code Cursuri, Secure Code Coaching, Secure Code Instructor, Secure Code Trainer, Secure Code Cursuri, Secure Code Clase, Secure Code Pe pagina, Secure Code curs privat, Secure Code one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions