Cursuri ServiceNow

Cursuri ServiceNow

Cursurile de formare Live ServiceNow, on-line sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să oferiți suport de management tehnic și să implementați fluxuri de lucru digitale pentru operațiunile IT ale unei întreprinderi. Training ServiceNow este disponibil ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

ServiceNow Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
ServiceNow este un produs de flux de lucru bazat pe cloud. ServiceNow are o abordare software-as-a-Service, oferind suport tehnic de management pentru operatiunile IT ale corporatiilor. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat administratorilor de sistem care doresc să implementeze fluxuri de lucru digitale pentru o întreprindere folosind ServiceNow. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Master configurații de bază în ServiceNow.
 • Migrarea particularizărilor din instanțe prin Seturile de actualizări.
 • Înțelegeți și aplicați activitățile de administrare în ServiceNow.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
35 hours
ServiceNow este un produs de flux de lucru bazat pe cloud pentru definirea, structurarea, administrarea și automatizarea activelor și serviciilor. Încorporarea scripturilor în platforma ServiceNow oferă posibilitatea de a crea aplicații personalizate, personalizare avansată, API-uri ServiceNow și multe altele. Acest instruire live (la fața locului sau de la distanță), condus de instructor, se adresează dezvoltatorilor web care doresc să dezvolte și să scrie scripturi pe platforma ServiceNow. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Scripturi laterale pe serverul principal și scripturi din partea clientului în ServiceNow.
 • Înțelegeți când și unde să faceți scriptul în ServiceNow.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
ServiceNow este o platformă bazată pe cloud pentru automatizarea managementului afacerilor IT. ServiceNow ia o abordare software-as-a-service, oferind suport tehnic de management pentru operațiunile IT ale corporațiilor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată utilizatorilor care doresc să utilizeze ServiceNow pentru a gestiona operațiunile și serviciile de afaceri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Implementarea configurațiilor de bază în ServiceNow. Generarea și menținerea rapoartelor. Navigați cu succes interfața ServiceNow
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
ServiceNow Discovery este o aplicație software IT Operations Management (ITOM) care scanează rețeaua unei organizații (private, cloud public, etc.) pentru a identifica hardware-ul și software-ul conectat la rețea, configurațiile lor, conexiunile de bază de date, relațiile și dependențele etc. Această formare directă (online sau on-site) este destinată profesioniștilor IT care doresc să utilizeze Discovery pentru a simplifica procesul de identificare, urmărire și diagnosticare a infrastructurii IT a unei organizații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele și beneficiile descoperirii necredincioase. Instalați și configurați serverele necesare pentru scanarea unei rețele. Identificați eficient o companie cu mașini, mașini Windows, dispozitive de rețea, aplicații software și baze de date. Descoperiți deșeurile în utilizarea hardware-ului, evitați sancțiunile de conformitate cu licențele software-ului și preveniți perturbarea software-ului și expirarea timpului.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
ServiceNow este o platformă de software pentru gestionarea serviciilor IT.  ServiceNow Portfolio de aplicații Management (APM) este un instrument pentru evaluarea și optimizarea unei organizații cu aplicații și servicii bazate pe cloud. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor IT care doresc să utilizeze ServiceNow APM pentru a automatiza procesul de evaluare și optimizare a software-ului și serviciilor organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați APM în interiorul ServiceNow. Înțelegeți cum APM se potrivește în interiorul ecosistemului ServiceNow. Generați metrice cuprinzătoare pentru a măsura beneficiile de afaceri ale aplicațiilor unei organizații. Evaluarea costurilor IT pentru diferitele unități de afaceri din cadrul organizației. Optimizează inventariile aplicațiilor software pentru a atinge obiectivele de afaceri. Faceți decizii informate cu privire la investiția, susținerea sau înlocuirea aplicațiilor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ServiceNow Cursuri, Seara ServiceNow Training, ServiceNow Camp, ServiceNow Cu instructor, Sfarsit de saptamana ServiceNow Training, Seara ServiceNow Cursuri, ServiceNow Coaching, ServiceNow Instructor, ServiceNow Trainer, ServiceNow Cursuri, ServiceNow Clase, ServiceNow Pe pagina, ServiceNow curs privat, ServiceNow one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions