Cursuri SOA Governance

Cursuri SOA Governance

Cursuri de formare în direct, on-line sau la fața locului, conduse de instructor, în domeniul guvernării SOA în România.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SOA Governance Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Go vernance Framework Un program de guvernanță pentru arhitectura orientată pe servicii nu ia decizii operaționale. SOA de guvernare stabilește politicile prin decizii care trebuie luate deciziile, cine ar trebui să le facă și cum să le facă. Într-un mediu de servicii partajat ca o întreprindere SOA, nici o guvernare sau o guvernare disfuncțională sau chiar o politică de guvernare necorespunzătoare pot avea efecte grave și negative asupra întreprinderii. Acest atelier de două zile vă arată cum să faceți corect SOA. Veți învăța cum să proiectați, să construiți și să gestionați un cadru eficient de guvernanță pentru crearea, comunicarea și implementarea politicilor de servicii web pentru corporații în întreaga întreprindere SOA. Politici SOA Atelierul se concentrează pe a vă arăta cum să creați procesele și politicile care stabilesc și gestionează serviciile web partajate. Întrucât organizațiile încep să utilizeze servicii web prin intermediul unei întreprinderi SOA, acestea trec de la "silo la comun". Proprietatea procesului de afaceri de bază se transferă dintr-o singură zonă de afaceri și "devine externalizată" într-o responsabilitate a întreprinderii. Administrarea SOA direcționează și coordonează procesele necesare pentru a accepta și a exercita responsabilitatea pentru Web Services partajate, în numele tuturor actorilor implicați.
21 hours
În cadrul acestui curs, oferim o imagine de ansamblu asupra SOA și SOA Go vernance . Veți obține informații despre valoarea adăugată a utilizării contractelor de servicii ca parte a procesului de dezvoltare.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SOA Governance Cursuri, Seara SOA Governance Training, SOA Governance Camp, SOA Governance Cu instructor, Sfarsit de saptamana SOA Governance Training, Seara SOA Governance Cursuri, SOA Governance Coaching, SOA Governance Instructor, SOA Governance Trainer, SOA Governance Cursuri, SOA Governance Clase, SOA Governance Pe pagina, SOA Governance curs privat, SOA Governance one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions