Cursuri SonarQube

Cursuri SonarQube

Cursurile de formare SonarQube live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați SonarQube pentru a rula recenzii de cod care sunt complet integrate în lanțurile de instrumente de dezvoltare, cum ar fi Jenkins, GitHub, Azure DevOps etc. Instruirea SonarQube este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

SonarQube Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
SonarQube este un instrument de testare a calității codului dezvoltat de SonarSource pentru a efectua recenzii automate pentru a detecta bug-uri și vulnerabilități de securitate. Acesta poate fi integrat cu ușurință în fluxurile de lucru existente și poate construi tuburi pentru inspecția continuă a codului. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată DevOps ingineri și dezvoltatori care doresc să utilizeze SonarQube pentru a efectua recenzii de cod care sunt complet integrate în lanțurile de instrumente de dezvoltare, cum ar fi Jenkins, GitHub, Azure DevOps, etc. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe să se desfășoare recenzii de cod automat. Integrarea SonarQube cu instrumente de integrare continuă, cum ar fi Jenkins, Azure DevOps, etc. Faceți inspecții continue de cod pentru a elimina bug-urile și vulnerabilitățile de securitate. Colectarea și analizarea datelor pentru a conduce îmbunătățiri pentru curățarea, întreținerea și securitatea codului.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SonarQube Cursuri, Seara SonarQube Training, SonarQube Camp, SonarQube Cu instructor, Sfarsit de saptamana SonarQube Training, Seara SonarQube Cursuri, SonarQube Coaching, SonarQube Instructor, SonarQube Trainer, SonarQube Cursuri, SonarQube Clase, SonarQube Pe pagina, SonarQube curs privat, SonarQube one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions