Cursuri System Monitoring

Cursuri System Monitoring

Online sau la fața locului, cursurile de formare live de monitorizare a sistemului, conduse de instructor, demonstrează prin practică interactivă elementele fundamentale ale monitorizării sistemului. Instruirea pentru monitorizarea sistemului este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

System Monitoring Subcategories

System Monitoring Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Datadog este o platformă de monitorizare pentru aplicații bazate pe cloud, care oferă instrumente pentru monitorizarea serverelor și bazelor de date. Ajută la determinarea valorilor de performanță și la monitorizarea evenimentelor pentru infrastructură și serviciile bazate pe cloud.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe cum funcționează Datadog în monitorizarea serverelor, bazelor de date și aplicațiilor și serviciilor bazate pe cloud.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați și înțelegeți cum funcționează instrumentul de monitorizare Datadog. Înțelegeți conceptele și caracteristicile de bază ale Datadog. Configurați Datadog pentru monitorizarea infrastructurii și gestionarea contului. Utilizați Datadog Application Performance Monitoring (APM) și profilarea continuă.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at intermediate-level systems administrators who wish to learn and utilize the advanced features and components of Nagios for IT monitoring. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand Nagios architecture, components, and advanced monitoring strategies.
 • Implement advanced service monitoring and extend Nagios functionality.
 • Explore Nagios add-ons and advanced techniques.
21 hours
Zenoss Community Edition este o platformă de administrare a aplicațiilor, a serverelor și a rețelelor pentru monitorizarea disponibilității, a inventarii/configurării, a performanței și a evenimentelor. Se bazează pe serverul de aplicații Zope. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor care doresc să utilizeze Zenoss pentru a monitoriza rețelele fizice și virtuale în cloud și on-premise. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Zenoss. Înțelegeți modelul în timp real al lui Zenoss pentru monitorizarea unei rețele. Îndeplinește sarcinile administrative de bază în Zenoss. Monitorizarea dispozitivelor, evenimentelor și serviciilor. Asigurați performanța de aplicare superioară.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Netdata este o soluţie de monitorizare de performanță de infrastructură de suurse deschisă și de rezolvare de probleme care simplifica colectarea datelor de timp real al sistemului, hardware și a aplicației metricelor. Netdata ajută utilizatorilor să visualizeze și să păstraţi date, alarme de emisiune de performance, și să colecteze mii de metrice cu configurarea zero.Această formare de instructor, întâlnire live (online sau sur loc) este destinată la SysAdmins, DevOps ingenieri și profesionali de IT care doriți să installeze, să configureze și să gestioneze Netdata caracteristicile pentru a colecte și monitoriza metricele de infrastructure.Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Colectează sistemul şi metricele de aplicare. Vizualizează datele în timpul real. Monitorizează sănătatea de performance. Problemele de rezolvare a problemelor în timp ce se surprinde.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
21 hours
Acest curs acoperă instalarea, planificarea și configurarea Nagios Core Nivelul acestui curs este Intermediar
35 hours
Cursul de 5 zile demonstrează prin practica practică fundamentele lui Nagios .
21 hours
Nagios XI este software de monitorizare a serverului de întreprindere și a rețelei. În cadrul acestui antrenament, instruit în direct, participanții vor învăța cum să configureze și să funcționeze Nagios XI pe măsură ce trec prin procesul de gestionare a serverelor Linux și Windows într-o serie de exerciții hands-on live-lab. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Nagios XI
 • Monitorizați mașinile Windows și Linux
 • Monitorizați dispozitivele de rețea
 • Efectuați administrarea sarcinilor, inclusiv copierea de rezervă, restaurarea și programarea timpului de oprire a Nagios XI
Public
 • Administratori de sistem
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să înființeze o arhitectură în care totul este înregistrat. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Fluentd .
 • Colectați jurnalele de la un număr mare de servere disparate.
 • Unificați stratul de înregistrare în cadrul unei organizații.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Această instruire acoperă abordările de logare pentru diferite tipuri de sisteme. Vă rugăm să ne contactați pentru a aranja acoperirea pentru sisteme specifice (syslog, Apache, Nginx , IoT, Elastic Search , MongoDB , Hadoop , etc.).
 • Pentru a afla mai multe despre Fluentd , vizitați: https://www.fluentd.org/
14 hours
This course focuses on practical implementation and tooling. This course covers the installation, planning and configuration of Zabbix
7 hours
Munin este un instrument de monitorizare open-source care ajută administratorii de sistem să monitorizeze resursele precum serverele, stațiile de lucru, rețelele, SAN-urile, aplicațiile, dispozitivele de rețea etc. Prezintă tendințele resurselor și oferă informații despre întrebări precum „ce s-a întâmplat să ne omorăm performanțele ?“ Include instrumente de vizualizare și este disponibil pe diverse arome de Linux și FreeBSD.
  Formatul cursului
  • Accent puternic pe practica practică. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
  14 hours
  Sensu este un serviciu de telemetrie și monitorizare pentru infrastructurile multi-cloud la scară. Sensu se adresează infrastructurilor dinamice care necesită o schimbare a abordării sistemelor de monitorizare pe care sistemele tradiționale de monitorizare nu le pot oferi. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor devops care doresc să creeze sisteme de monitorizare pentru infrastructurile multi-cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Monitorizează o întreprindere din orice cloud. Utilizați auto-scalare și vizibilitate în timp real pentru a crea sisteme avansate de monitorizare. Authentizați un sistem de monitorizare cu API Sensu. Partajarea fluxurilor de lucru de monitorizare programate între membrii echipei.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana System Monitoring Cursuri, Seara System Monitoring Training, System Monitoring Camp, System Monitoring Cu instructor, Sfarsit de saptamana System Monitoring Training, Seara System Monitoring Cursuri, System Monitoring Coaching, System Monitoring Instructor, System Monitoring Trainer, System Monitoring Cursuri, System Monitoring Clase, System Monitoring Pe pagina, System Monitoring curs privat, System Monitoring one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions