Cursuri Tableau

Cursuri Tableau

Local, instructor-led live Tableau training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice how to use Tableau to create dashboards, worksheets and other visualizations to gain clearer insights into data.

Tableau training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Tableau trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
tableau1Data analysis with Tableau14 oreTableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele.
tableauvraVisual Reporting and Analysis with Tableau14 oreTableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele .
tbladvTableau Advanced14 oreTableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele .
tableaupythonTableau with Python14 oreTableau este un instrument de business intelligence și de vizualizare a datelor Python este un limbaj de programare utilizat pe scară largă, care oferă suport pentru o mare varietate de tehnici de învățare statistică și de mașină Capacitatea de vizualizare a datelor Tableau și capacitățile de învățare ale mașinii Python, când sunt combinate, ajută dezvoltatorii să creeze rapid aplicații avansate de analiză a datelor pentru diverse cazuri de utilizare a afacerilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine Tableau și Python pentru a efectua analize avansate Integrarea Tableau și Python se va face prin API-ul TabPy Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Integrați Tableau și Python utilizând API-ul TabPy Utilizați integrarea Tableau și Python pentru a analiza scenarii complexe de afaceri cu câteva linii de cod Python Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
tableaufordevTableau for Developers21 oreTableau este un software de business intelligence și de vizualizare a datelor Tableau oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare și API-uri pentru integrarea, personalizarea, automatizarea și extensia caracteristicilor Tableau pentru nevoile organizațiilor specifice În acest training instruit, participanții vor învăța cum să extindă capacitățile Tableau pentru a corespunde nevoilor specifice ale organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Tableau (Desktop, Server, Online) Înțelegeți fundamentele dezvoltării cu Tableau Creați și publicați vizualizări de date și interacțiuni cu Tableau Utilizați instrumentele de dezvoltare și API ale Tableau pentru a personaliza și extinde capacitățile Tableau pentru organizarea acestora Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
tabfundTableau Fundamentals14 oreAcesta este un curs de utilizare pentru începători de la Tableau; este destinat oricui caută să lucreze cu date și este conceput pentru a vă ajuta să utilizați funcțiile principale din Tableau În timpul cursului veți putea: Conectați-vă la datele dvs Editați și salvați o sursă de date Înțelege terminologia Tableau Utilizați interfața / paradigma Tableau pentru a crea efectiv vizualizări puternice Creați calcule de bază, inclusiv calcule aritmetice de bază, agregări personalizate și rapoarte, date math și calcule rapide ale tabelelor Reprezentați datele utilizând următoarele tipuri de vizualizări: Tab-uri încrucișate Harta geografică Hărți de căldură Arborele hărți Pieptene și diagrame Două axe și diagrame combinate cu diferite tipuri de marcaje Evidențiați tabelele Scatter Ploturi Construiți tablouri de bord pentru a împărtăși vizualizările .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPrețul cursului [Remote - Clasă]
Tableau Fundamentals - Bucuresti, Centru NordMar, 2019-04-16 09:303000EUR / 3600EUR
Tableau Fundamentals - Cluj-Napoca, Strada PiteștiJoi, 2019-04-18 09:303000EUR / 3600EUR
Tableau Fundamentals - Iasi, Piata UniriiMie, 2019-05-08 09:303000EUR / 3600EUR
Tableau Fundamentals - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaJoi, 2019-05-16 09:303000EUR / 3600EUR
Tableau Fundamentals - Constanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-05-16 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Tableau Cursuri, Seara Tableau Training, Tableau Camp, Tableau Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tableau Training, Seara Tableau Cursuri, Tableau Coaching, Tableau Instructor, Tableau Trainer, Tableau Cursuri, Tableau Clase, Tableau Pe pagina, Tableau curs privat, Tableau one on one training

Reduceri pentru cursuri

CursLoculData cursuluiPrețul cursului [Remote - Clasă]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!