Cursuri Tableau

Cursuri Tableau

Cursurile de instruire Tableau live conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, cum să utilizați Tableau pentru a crea tablouri de bord, foi de lucru și alte vizualizări pentru a obține informații mai clare asupra datelor. Antrenamentul Tableau este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Tableau Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Tableau Serverul este o platformă online de gestionare a datelor care oferă instrumente pentru găzduirea și gestionarea Tableau surselor de date, registrelor de lucru, rapoartelor și tablourilor de bord de pe un desktop Tableau. Această instruire live, condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează arhitecților de date de nivel intermediar și avansat care doresc să învețe abilități pentru instalarea, configurarea, gestionarea și întreținerea unui server Tableau. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:
  Aveți o înțelegere aprofundată a arhitecturii serverului Tableau. Înțelegeți Tableau Procesele și funcțiile serverului. Utilizator Tableau Server pentru a automatiza sarcinile. Configurați și gestionați serverul Tableau. Configurați Tableau Server pentru disponibilitate ridicată și scalabilitate.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. O mulțime de exerciții și practică. Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-laborator.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Python este cel mai popular limbaj de programare pentru știința datelor și învățarea mașinilor. SQL este cel mai utilizat instrument pentru gestionarea datelor de bază, în timp ce Tableau este un instrument de inteligență de afaceri și de vizualizare a datelor. Combinarea SQL, Python, și Tableau oferă o soluție puternică, de la capăt la capăt pentru analiza datelor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze și să integreze SQL, Python, și Tableau pentru a efectua analize complexe de date, prelucrare și vizualizare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a efectua analiza datelor cu SQL, Python, și Tableau. Înțelegeți conceptele cheie ale integrării software-ului (data, serverele, clienții, API-urile, punctele finale etc.) Fă o refrescă asupra fundamentelor Python și SQL. Performanța tehnicilor de prelucrare a datelor în Python. Aflați cum să conectați Python și SQL pentru analiza datelor. Creați vizualizări și diagrame de date vizibile cu Tableau.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele .
14 hours
Tableau este un instrument de business intelligence și de vizualizare a datelor Python este un limbaj de programare utilizat pe scară largă, care oferă suport pentru o mare varietate de tehnici de învățare statistică și de mașină Capacitatea de vizualizare a datelor Tableau și capacitățile de învățare ale mașinii Python, când sunt combinate, ajută dezvoltatorii să creeze rapid aplicații avansate de analiză a datelor pentru diverse cazuri de utilizare a afacerilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine Tableau și Python pentru a efectua analize avansate Integrarea Tableau și Python se va face prin API-ul TabPy Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Integrați Tableau și Python utilizând API-ul TabPy Utilizați integrarea Tableau și Python pentru a analiza scenarii complexe de afaceri cu câteva linii de cod Python Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Tableau este un software de business intelligence și de vizualizare a datelor Tableau oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare și API-uri pentru integrarea, personalizarea, automatizarea și extensia caracteristicilor Tableau pentru nevoile organizațiilor specifice În acest training instruit, participanții vor învăța cum să extindă capacitățile Tableau pentru a corespunde nevoilor specifice ale organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Tableau (Desktop, Server, Online) Înțelegeți fundamentele dezvoltării cu Tableau Creați și publicați vizualizări de date și interacțiuni cu Tableau Utilizați instrumentele de dezvoltare și API ale Tableau pentru a personaliza și extinde capacitățile Tableau pentru organizarea acestora Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Acesta este un curs de începători pentru utilizatorii Tableau ; este destinat tuturor celor care caută să lucreze cu date și este conceput pentru a vă ajuta să utilizați funcțiile principale din Tableau . În timpul cursului veți putea:
 • Conectați-vă la datele dvs.
 • Editează și salvează o sursă de date.
 • Înțelegeți terminologia Tableau .
 • Utilizați interfața / paradigma Tableau pentru a crea eficient vizualizări puternice.
 • Creați calcule de bază, inclusiv calcule aritmetice de bază, agregări și rapoarte personalizate, matematica datei și calcule de tabel rapid.
 • Reprezentați-vă datele utilizând următoarele tipuri de vizualizare:
  • Tabele încrucișate
  • Hărți geografice
  • Hărți de căldură
  • Hărți arbore
  • Grafice de plăcintă și diagrame de bare
  • Axe duale și diagrame combinate cu diferite tipuri de marcă
  • Evidențiați Tabelele
  • Scotter Plots
 • Construiți tablouri de bord pentru a partaja vizualizări.
14 hours
Tableau helps people see and understand data.
14 hours
R este un limbaj de programare și un mediu de software pentru calculul statistic. Împreună cu R și Tableau, utilizatorii pot implementa caracteristicile analitice ale R cu Tableau vizualizări pentru analiza eficientă a datelor. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să programeze în R pentru Tableau. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Implementarea Tableau a analizelor cu R. Call R algoritm în Tableau pentru a automatiza prelucrarea datelor. Structura și vizualizarea funcțiilor R în Tableau. Faceți decizii bazate pe date pentru operațiunile de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Tableau este un software de inteligență de afaceri și de vizualizare a datelor. Tableau oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare și API-uri pentru integrarea, personalizarea, automatizarea și extinderea caracteristicilor Tableau pentru nevoile specifice organizației. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date și cercetătorilor de date care doresc să caute, să analizeze și să vizualizeze datele folosind Tableau. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Conectați-vă la datele dvs. Editați și salvați o sursă de date Cunoașterea terminologiei Tableau Utilizați interfața Tableau / paradigma pentru a crea în mod eficient vizualizări puternice. Creați calculele, inclusiv calculele aritmetice, agregările și ratele personalizate, matematica datei și calculele de tabel. Reprezintă datele dvs. folosind diferite tipuri de vizualizare. Creați dashboards pentru a partaja vizualizări.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Tableau Serverul este o platformă de inteligență corporativă și de vizualizare a datelor. Acesta permite utilizatorilor să analizeze și să genereze rapoarte și vizualizări cu privire la cantități mari de date pentru a obține o perspectivă de afaceri valoroasă. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să instaleze și să gestioneze Tableau Server. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea Tableau a serverului. Configurați utilizatori, roluri și permisiuni pentru a obține o echipă și pentru a rula. Access diverse surse de date, gestionarea conținutului și accesul la conținut de către utilizatori. Funcții administrative automate, inclusiv monitorizarea și gestionarea jurnalelor. Dezvoltarea Tableau Server către cluster.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Tableau Prep Builder este o aplicație software pentru combinarea, formarea și curățarea datelor pentru analiză. Acesta poate extrage date dintr-o varietate de surse, transformă-le și apoi produce datele pentru analiză. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să pregătească și să formeze datele folosind Tableau Prep Builder. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea 1 Prep. Înțelegeți și implementați un flux de lucru Data Science. Citiți date dintr-o varietate de surse, cum ar fi Excel și baze de date. Pregătiți, formați și mostrați datele pentru analiză în Tableau Desktop. Explorați și validați datele. Creați și publicați Tableau fluxuri Prep.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Acesta este un curs dedicat tuturor profesioniștilor care lucrează în sectorul nonprofit. Scopul este de a învăța cum să comunici datele unui public mai larg folosind Tableau Public.Acest curs este conceput pentru cursantul care nu a folosit niciodată Tableau înainte sau care ar putea avea nevoie de o actualizare. Vă va ghida prin pașii necesari pentru a vă crea prima vizualizare de la început. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați principiile esențiale de design la vizualizările dvs. Tableau. Până la sfârșitul cursului, veți putea să creați și să vă împărtășiți cunoștințele unui public mai larg.Etape ale cursului:
  Configurați profilul dvs. public Tableau. Conectați-vă și lucrați cu datele dvs. Utilizați interfața Tableau. Construiți o vizualizare perspicace. Împărtășiți-vă munca unui public mai larg.
Formatul cursului:
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
14 hours
Acest curs vă învață despre percepția umană și cum să o utilizați pentru a oferi cele mai bune perspective. Te vei familiariza cu teoria designului, inclusiv Legile Gestalt, atributele pre-atente și incluziunea. Veți înțelege, de asemenea, asemănările și diferențele dintre analiza exploratorie și cea explicativă. Veți descoperi modul de utilizare a diagramelor și veți învăța cum să alegeți cel mai potrivit. La sfârșitul cursului, veți ști cum să implementați principiile de proiectare și vizualizări create folosind software-ul Tableau.Etape ale cursului:
  Aflați despre percepția umană. Familiarizați-vă cu teoria designului.; Înțelegeți diferitele tipuri de diagrame. Definiți scopul vizualizării datelor. Examinați și îmbunătățiți o vizualizare ineficientă.
Formatul cursului:
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
28 hours
Acesta este un curs convingător de 4 zile pentru Tableau începători. În timpul acestui curs, vă veți familiariza cu toate funcțiile Tableau și veți învăța cum să creați și să partajați vizualizarea datelor cu alții. Cursul vă va ghida prin toți pașii, inclusiv conectarea la date, crearea calculelor, alegerea unei diagrame, construirea tabloului de bord și publicarea lucrării dvs.Cursul este împărțit în prelegeri dedicate fiecărei teme, urmate de exerciții practice. Cursul se va încheia cu 30 de minute de testare și 60 de minute de proiectare.Etape ale cursului:
  Familiarizați-vă cu interfața Tableau. Conectați-vă și lucrați cu datele dvs. Utilizați funcțiile Tableau. Construiți o vizualizare perspicace. Împărtășiți-vă munca unui public mai larg.
Formatul cursului:
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live. Test de cunoștințe și proiect practic la sfârșitul cursului

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Tableau Cursuri, Seara Tableau Training, Tableau Camp, Tableau Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tableau Training, Seara Tableau Cursuri, Tableau Coaching, Tableau Instructor, Tableau Trainer, Tableau Cursuri, Tableau Clase, Tableau Pe pagina, Tableau curs privat, Tableau one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions