Cursuri Tableau

Cursuri Tableau

Cursurile de pregătire locală, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici practice cum să utilizați Tableau pentru a crea tablouri de bord, foi de lucru și alte vizualizări pentru a obține o imagine mai clară asupra datelor Instruirea tabelului este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Tableau Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at data scientists and developers who wish to use and integrate SQL, Python, and Tableau to perform complex data analysis, processing, and visualization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary environment to perform data analysis with SQL, Python, and Tableau.
 • Understand the key concepts of software integration (data, servers, clients, APIs, endpoints, etc.).
 • Get a refresher on the fundamentals of Python and SQL.
 • Perform data pre-processing techniques in Python.
 • Learn how to connect Python and SQL for data analysis.
 • Create insightful data visualizations and charts with Tableau.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele.
14 hours
Tableau îi ajută pe oameni să vadă și să înțeleagă datele .
14 hours
Tableau este un instrument de business intelligence și de vizualizare a datelor Python este un limbaj de programare utilizat pe scară largă, care oferă suport pentru o mare varietate de tehnici de învățare statistică și de mașină Capacitatea de vizualizare a datelor Tableau și capacitățile de învățare ale mașinii Python, când sunt combinate, ajută dezvoltatorii să creeze rapid aplicații avansate de analiză a datelor pentru diverse cazuri de utilizare a afacerilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să combine Tableau și Python pentru a efectua analize avansate Integrarea Tableau și Python se va face prin API-ul TabPy Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Integrați Tableau și Python utilizând API-ul TabPy Utilizați integrarea Tableau și Python pentru a analiza scenarii complexe de afaceri cu câteva linii de cod Python Public Dezvoltatori Cercetătorii de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Tableau este un software de business intelligence și de vizualizare a datelor Tableau oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare și API-uri pentru integrarea, personalizarea, automatizarea și extensia caracteristicilor Tableau pentru nevoile organizațiilor specifice În acest training instruit, participanții vor învăța cum să extindă capacitățile Tableau pentru a corespunde nevoilor specifice ale organizației lor Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Tableau (Desktop, Server, Online) Înțelegeți fundamentele dezvoltării cu Tableau Creați și publicați vizualizări de date și interacțiuni cu Tableau Utilizați instrumentele de dezvoltare și API ale Tableau pentru a personaliza și extinde capacitățile Tableau pentru organizarea acestora Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Acesta este un curs de începători pentru utilizatorii Tableau ; este destinat tuturor celor care caută să lucreze cu date și este conceput pentru a vă ajuta să utilizați funcțiile principale din Tableau . În timpul cursului veți putea:
 • Conectați-vă la datele dvs.
 • Editează și salvează o sursă de date.
 • Înțelegeți terminologia Tableau .
 • Utilizați interfața / paradigma Tableau pentru a crea eficient vizualizări puternice.
 • Creați calcule de bază, inclusiv calcule aritmetice de bază, agregări și rapoarte personalizate, matematica datei și calcule de tabel rapid.
 • Reprezentați-vă datele utilizând următoarele tipuri de vizualizare:
  • Tabele încrucișate
  • Hărți geografice
  • Hărți de căldură
  • Hărți arbore
  • Grafice de plăcintă și diagrame de bare
  • Axe duale și diagrame combinate cu diferite tipuri de marcă
  • Evidențiați Tabelele
  • Scotter Plots
 • Construiți tablouri de bord pentru a partaja vizualizări.
14 hours
Tableau helps people see and understand data.
14 hours
R este un limbaj de programare și un mediu de software pentru calculul statistic. Împreună cu R și Tableau, utilizatorii pot implementa caracteristicile analitice ale R cu Tableau vizualizări pentru analiza eficientă a datelor. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să programeze în R pentru Tableau. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Implementarea Tableau a analizelor cu R. Call R algoritm în Tableau pentru a automatiza prelucrarea datelor. Structura și vizualizarea funcțiilor R în Tableau. Faceți decizii bazate pe date pentru operațiunile de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Tableau este un software de inteligență de afaceri și de vizualizare a datelor. Tableau oferă o gamă largă de instrumente de dezvoltare și API-uri pentru integrarea, personalizarea, automatizarea și extinderea caracteristicilor Tableau pentru nevoile specifice organizației. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date și cercetătorilor de date care doresc să caute, să analizeze și să vizualizeze datele folosind Tableau. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Conectați-vă la datele dvs. Editați și salvați o sursă de date Cunoașterea terminologiei Tableau Utilizați interfața Tableau / paradigma pentru a crea în mod eficient vizualizări puternice. Creați calculele, inclusiv calculele aritmetice, agregările și ratele personalizate, matematica datei și calculele de tabel. Reprezintă datele dvs. folosind diferite tipuri de vizualizare. Creați dashboards pentru a partaja vizualizări.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Tableau Serverul este o platformă de inteligență corporativă și de vizualizare a datelor. Acesta permite utilizatorilor să analizeze și să genereze rapoarte și vizualizări cu privire la cantități mari de date pentru a obține o perspectivă de afaceri valoroasă. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să instaleze și să gestioneze Tableau Server. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea Tableau a serverului. Configurați utilizatori, roluri și permisiuni pentru a obține o echipă și pentru a rula. Access diverse surse de date, gestionarea conținutului și accesul la conținut de către utilizatori. Funcții administrative automate, inclusiv monitorizarea și gestionarea jurnalelor. Dezvoltarea Tableau Server către cluster.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Tableau Prep Builder este o aplicație software pentru combinarea, formarea și curățarea datelor pentru analiză. Acesta poate extrage date dintr-o varietate de surse, transformă-le și apoi produce datele pentru analiză. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date care doresc să pregătească și să formeze datele folosind Tableau Prep Builder. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea 1 Prep. Înțelegeți și implementați un flux de lucru Data Science. Citiți date dintr-o varietate de surse, cum ar fi Excel și baze de date. Pregătiți, formați și mostrați datele pentru analiză în Tableau Desktop. Explorați și validați datele. Creați și publicați Tableau fluxuri Prep.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
This course is designed for the learner who has never used Tableau before, or who may need a refresher.  It will guide you through the steps necessary to create your first visualization from the beginning. You will also learn how to apply essential design principles to your Tableau visualizations. By the end of the course, you will be able to create and share your insights with the broader audience.
14 hours
This course teaches you about human perception and how to leverage it to deliver the best insights. You will get familiar with design theory, including Gestalt Laws, pre-attentive attributes, and inclusivity. You will also understand the similarities and differences between exploratory and explanatory analysis. You will discover the usage of the charts and learn how to choose the most suitable one. At the end of the course, you will know how to implement the design principles is visualizations created using Tableau software.
28 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at ___ who wish to use ___ to ___. By the end of this training, participants will be able to:
 • The course is divided into lectures dedicated to each topic, followed by practical exercises. The course will end with 30 minutes test and 60 minutes project assignment. Course milestones:
 • Get familiar with Tableau interface.
 • Connect to and work with your data.
 • Use the Tableau features.
 • Build an insightful visualization.
 • Share your work with a broader audience.
 • Format of the Course:
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
 • Knowledge test and hands-on project at the end of the course

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Tableau Cursuri, Seara Tableau Training, Tableau Camp, Tableau Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tableau Training, Seara Tableau Cursuri, Tableau Coaching, Tableau Instructor, Tableau Trainer, Tableau Cursuri, Tableau Clase, Tableau Pe pagina, Tableau curs privat, Tableau one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions