Cursuri Veeva

Cursuri Veeva

Cursurile de formare Veeva live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați aplicațiile Veeva pentru a gestiona mai bine documentele și datele din știința vieții. Antrenamentul Veeva este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Veeva Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Veeva Vault este o platformă de conducere a conținutului de conținut de conținut de conținut de conținut și suita de servicii de viziuni de tip "Lista de interese, de tipul de conducere, de tipul de conducere, de tipul de conducere, care doresc săl folosească pe Vevoula de ași gestiona mai bine documentele și datele de știință din viața de viață.

Până la sfârșitul acestei formări, participanții vor putea să gestioneze documentele, să colaboreze cu alte membri ai echipei.
Descriere Curs de lucru Lentuție interactivă și discuții.
O mulțime de exerciții și practică.
Imprimarea handson a
14 hours
Veeva Commercial Cloud este un sistem de gestionare a datelor clienților, a interacțiunilor cu mai multe canale și a conținutului compatibil. Se adresează în special companiilor de știință a vieții, cum ar fi farmacii, instituțiile medicale, organizațiile de sănătate, etc. În centrul său este Veeva CRM, un CRM bazat pe cloud bazat pe Salesforce, dar cu câmpuri suplimentare, forme și fluxuri de lucru. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor care doresc să utilizeze aplicațiile Commercial Cloud Engagement pentru a oferi o experiență personalizată a clienților pe mai multe canale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Personalizați interacțiunile clienților folosind Veeva CRM. Planificarea și executarea evenimentelor corporative folosind Veeva Evenimente digitale. Align teritorii de vânzare folosind Veeva Align.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Veeva Cursuri, Seara Veeva Training, Veeva Camp, Veeva Cu instructor, Sfarsit de saptamana Veeva Training, Seara Veeva Cursuri, Veeva Coaching, Veeva Instructor, Veeva Trainer, Veeva Cursuri, Veeva Clase, Veeva Pe pagina, Veeva curs privat, Veeva one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions