Cursuri Web Services

Cursuri Web Services

Cursurile de instruire live la nivel local, instruit și live, demonstrează, prin discuții interactive și practică de managerială, fundamentele serviciilor Web Servicii de formare în domeniul formării profesionale sunt disponibile ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Mule (sau Mule ESB) este o magistrală ușoară a serviciului de întreprindere (ESB) și cadrul de integrare creat de MuleSoft Mule este bazată pe Java, dar poate intermedia interacțiuni între alte platforme, cum ar fiNET, utilizând servicii web sau prize În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să conecteze diferite aplicații, surse de date și API-uri în timp ce construiesc o aplicație de rutare cu ajutorul Mule Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați, construiți și gestionați conectivitatea dintre API-uri și aplicații și servicii Gestionați interacțiunile între sistemele vechi și aplicațiile personalizate Conectați software-ul ca serviciu (SaaS) și software-ul de bază Utilizați instrumentele de proiectare și dezvoltare ale Mule pentru a proiecta, testa și executa fluxurile Mule Înțelegeți și sprijiniți diferite standarde de mesagerie, inclusiv AMQP, JMS și WMQ Monitorizați, implementați și configurați aplicații cu Consola de administrare Mule (MMC) Public Dezvoltatori Arhitecti Designeri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Cursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
21 hours
Sinoptic
SoapUI este cel mai utilizat Open Source API instrument de testare pentru săpun și restul API-uri. Acesta oferă SOAP servicii web de testare funcțională, REST API testarea funcțională, WSDL acoperire, mesaj afirmația de testare și de testare refactoring.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții să învețe să testeze servicii web folosind SoapAPI. Vom discuta despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre neajunsurile de UI și unitatea de testare pe bază. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a suitei de testare API.

până la sfârșitul formării, participanții vor avea o idee fermă de când să pună în aplicare testarea API, să exploreze și să acceseze API-uri, să efectueze diferite tipuri de testare pe ambele SOAP și REST pe bază de API-uri, precum și modul de a aduce munca lor împreună într-o integrată , automat Test Suite.

format al cursului

- un instructor-condus curs care include o introducere în API de testare, instrumentele și procesele sale, precum și o hands-on SoapUI pe bază de testare suita de proiect de dezvoltare.
35 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat elevilor de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va fi o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică).

La sfârșitul cursului studentul trebuie să poată:

Cunoștințe și înțelegere.

- Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
- Fiți conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul de servicii web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii împreună. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspectele de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai bine stabilite ale standardului.
- Înțelegeți în detaliu tehnologia utilizată pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să furnizeze servicii Web.

Competențe intelectuale:

- Identificați locul în care abordarea orientată spre servicii și, în special, serviciile web sunt potrivite pentru anumite scenarii de afaceri.
- Luați în considerare proiectarea cea mai eficientă pentru o soluție de servicii web
- Să dobândească, în viitor, cunoașterea și înțelegerea aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă

Abilitati practice:

- Operați cu tehnologiile actuale asociate cu serviciile web care sunt neutre pe platformă - XML, SOAP, WSDL
- Scrieți și expuneți servicii web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în acea limbă pentru a invoca servicii web.
14 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a serviciilor Web dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
7 hours
Sinoptic
WSO2 API Manager este o platformă open-source pentru publicarea și gestionarea API-urilor. Este o alegere ideală pentru crearea de arhitecturi API-Centric sau IOT-driven.

în acest instructor-condus, Live de formare, participanții vor învăța caracteristicile, conceptele și standardele din spatele WS02 API Manager. Teoria va fi cuplat cu mâinile vii-pe practică și punerea în aplicare în întreaga formare. Până la sfârșitul cursului participanții vor avea cunoștințele și practica de a implementa propriile API-uri folosind caracteristicile de bază ale WS02 API Manager.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Acest curs de două zile se adresează participanților prin intermediul principiilor Web Services, Simple Object Access Protocol (SOAP) și Web Service Description Language (WSDL) cu exerciții practice.
Sfarsit de saptamana Web Services Cursuri, Seara Web Services Training, Web Services Camp, Web Services Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Services Training, Seara Web Services Cursuri, Web Services Coaching, Web Services Instructor, Web Services Trainer, Web Services Cursuri, Web Services Clase, Web Services Pe pagina, Web Services curs privat, Web Services one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!