Cursuri Web Services

Cursuri Web Services

Local, instructor-led live Web Services training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals of Web Services.

Web Services training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Web Services training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
wssoapwsdlWebServices with SOAP and WSDL Basics14 oreAcest curs de două zile se adresează participanților prin intermediul principiilor Web Services, Simple Object Access Protocol (SOAP) și Web Service Description Language (WSDL) cu exerciții practice.
restapiREST API - a pattern of exchange of information between sites14 oreCursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
wsbnpWeb Services Basics for Non-Programmers14 oreAcest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a serviciilor Web dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
soastmService-Oriented Architecture: Strategy, Technology and Methodology35 oreAcest curs este destinat elevilor de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va fi o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică).

La sfârșitul cursului studentul trebuie să poată:

Cunoștințe și înțelegere.

- Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
- Fiți conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul de servicii web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii împreună. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspectele de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai bine stabilite ale standardului.
- Înțelegeți în detaliu tehnologia utilizată pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să furnizeze servicii Web.

Competențe intelectuale:

- Identificați locul în care abordarea orientată spre servicii și, în special, serviciile web sunt potrivite pentru anumite scenarii de afaceri.
- Luați în considerare proiectarea cea mai eficientă pentru o soluție de servicii web
- Să dobândească, în viitor, cunoașterea și înțelegerea aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă

Abilitati practice:

- Operați cu tehnologiile actuale asociate cu serviciile web care sunt neutre pe platformă - XML, SOAP, WSDL
- Scrieți și expuneți servicii web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în acea limbă pentru a invoca servicii web.
soapuiSoapUI: Introduction to API Testing with SoapUI21 oreSoapUI este cel mai răspândit instrument de testare open source API pentru API-urile SOAP și REST Oferă testări funcționale SOAP Web Services, testări funcționale REST API, acoperire WSDL, testarea afirmațiilor de afirmare și refactorizarea testelor În acest training, participanții învață cum să testeze serviciile web folosind SoapAPI Discutăm despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre deficiențele testării UI și a unităților Formarea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a suitei de teste API Până la sfârșitul instruirii, participanții vor avea o idee fermă când să pună în aplicare testarea API, cum să exploreze și să acceseze API-uri, cum să efectueze diferite tipuri de teste pe API-uri SOAP și REST și cum să le aducem împreună într-o suită de testare automată integrată Public Ingineri QA Testere și dezvoltatori de teste implicați în testarea aplicațiilor software și API-urilor pentru servicii web Formatul cursului Un curs instructorat care include o introducere în testarea API, instrumentele și procesele sale și un proiect de dezvoltare bazat pe soapUI bazat pe SoapUI .
WSO2WSO2 API Manager for Developers7 oreWSO2 API Manager este o platformă open source pentru publicarea și gestionarea API-urilor Este o alegere ideală pentru crearea arhitecturilor APIcentric sau IOTdriven În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța caracteristicile, conceptele și standardele din spatele WS02 API Manager Teoria va fi cuplată cu practica live handson și implementarea pe tot parcursul antrenamentului Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințele și practica de a-și implementa propriile API-uri folosind caracteristicile principale ale WS02 API Manager Public Întreprinderi arhitecți Strategii web Analiști de afaceri și de sistem Directori tehnici APIdevelopers Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat .
muleMule: Integrating Your Applications14 oreMule (sau Mule ESB) este o magistrală ușoară a serviciului de întreprindere (ESB) și cadrul de integrare creat de MuleSoft Mule este bazată pe Java, dar poate intermedia interacțiuni între alte platforme, cum ar fiNET, utilizând servicii web sau prize În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să conecteze diferite aplicații, surse de date și API-uri în timp ce construiesc o aplicație de rutare cu ajutorul Mule Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați, construiți și gestionați conectivitatea dintre API-uri și aplicații și servicii Gestionați interacțiunile între sistemele vechi și aplicațiile personalizate Conectați software-ul ca serviciu (SaaS) și software-ul de bază Utilizați instrumentele de proiectare și dezvoltare ale Mule pentru a proiecta, testa și executa fluxurile Mule Înțelegeți și sprijiniți diferite standarde de mesagerie, inclusiv AMQP, JMS și WMQ Monitorizați, implementați și configurați aplicații cu Consola de administrare Mule (MMC) Public Dezvoltatori Arhitecti Designeri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Mule: Integrating Your Applications - Cluj-Napoca, Strada PiteștiLun, 2019-03-18 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-03-19 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Iasi, Piata UniriiMar, 2019-03-26 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Constanta, Str. Mircea cel BatranMie, 2019-04-10 09:303000EUR / 3600EUR
Mule: Integrating Your Applications - Bucuresti, Centru NordJoi, 2019-04-11 09:303000EUR / 3600EUR
Sfarsit de saptamana Web Services Cursuri, Seara Web Services Training, Web Services Camp, Web Services Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Services Training, Seara Web Services Cursuri, Web Services Coaching, Web Services Instructor, Web Services Trainer, Web Services Cursuri, Web Services Clase, Web Services Pe pagina, Web Services curs privat, Web Services one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!