Cursuri Web Services

Cursuri Web Services

Cursurile de instruire live la nivel local, instruit și live, demonstrează, prin discuții interactive și practică de managerială, fundamentele serviciilor Web Servicii de formare în domeniul formării profesionale sunt disponibile ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Web Services Subcategories

Web Services Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Kong este o soluție de gestionare a API care acționează ca o poartă de acces API pentru microservicii. Are o arhitectură plug-in care permite utilizatorilor să extindă funcționalitatea principală a Kong.

Acest instruire în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să înființeze un gateway API Kong pentru a gestiona traficul cu microservicii.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați un cluster Kong.
- Gestionează un gateway API Kong pentru a oferi un singur punct de comunicare pentru accesarea API-urilor.
- Controlează traficul de servicii web la nivel granular.
- API-uri sigure prin autentificarea accesului.
- Controlează traficul prin limitarea ratelor și a cotelor.
- Monitorizați, înregistrați și analizați traficul API folosind o soluție terță parte, cum ar fi stiva ELK

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre Kong, vă rugăm să vizitați: https://github.com/Kong/kong
14 hours
Sinoptic
Cursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
14 hours
Sinoptic
API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie API de calitate superioară pe măsură ce construiesc și asigură un server API de backend Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Alegeți dintr-un număr de cadre pentru construirea API-urilor Înțelegeți și modelați API-urile publicate de companii precum Google și Facebook Creați și publicați propriile API-uri Restful pentru consumul public Asigurați API-urile lor prin autentificarea tokenbased Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a personaliza acest curs pentru alte limbi, cum ar fi PHP, Javascript etc, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații Un API Web ca RESTful este ca un serviciu web care funcționează în întregime cu HTTP Laravel este un framework open-source bazat pe PHP MVC (model-view-controller) Simplitatea, intuitivitatea și gama de funcții utile pentru proiectele web o fac ideală pentru dezvoltarea API-urilor RESTful În cadrul acestei instruiri live (la distanță), participanții vor învăța cum să construiască un API RESTful de la zero utilizând Laravel în timp ce parcurg o serie de exerciții livelab livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Laravel și alte instrumente pentru construirea API-urilor RESTful cu Laravel Construiți, testați, implementați și depanați un API RESTful utilizând Laravel Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
35 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat studenților de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va reprezenta o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică).

La sfârșitul cursului, studentul ar trebui să poată:

Cunoașterea și înțelegerea.

- Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
- Deveniți pe deplin conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul serviciilor web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspecte de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai stabilite ale standardului.
- Înțelegeți în profunzime tehnologia folosită pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să ofere Web Services .

Aptitudini intelectuale:

- Identificați unde abordarea orientată către servicii și, în special, serviciile web sunt adecvate pentru anumite scenarii de afaceri.
- Luați în considerare cel mai eficient design pentru o soluție de servicii web
- Dobândiți, în viitor, cunoștințe și înțelegere a aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă

Abilitati practice:

- Operați cu tehnologiile actuale asociate cu Web Services care sunt neutre din platformă - XML , SOAP, WSDL
- Scrieți și expuneți serviciile web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în limba respectivă pentru a invoca servicii web.
14 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a Web Services dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
14 hours
Sinoptic
Acest curs de două zile parcurge participanții prin elementele fundamentale ale Web Services , Protocolului de Access obiecte simple (SOAP) și Web Service Description Language (WSDL) cu exerciții practice.
Sfarsit de saptamana Web Services Cursuri, Seara Web Services Training, Web Services Camp, Web Services Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Services Training, Seara Web Services Cursuri, Web Services Coaching, Web Services Instructor, Web Services Trainer, Web Services Cursuri, Web Services Clase, Web Services Pe pagina, Web Services curs privat, Web Services one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!