Cursuri Web Services

Cursuri Web Services

Cursurile de instruire live la nivel local, instruit și live, demonstrează, prin discuții interactive și practică de managerială, fundamentele serviciilor Web Servicii de formare în domeniul formării profesionale sunt disponibile ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Web Services Subcategories

Web Services Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Acest curs de două zile parcurge participanții prin elementele fundamentale ale Web Services , Protocolului de Access obiecte simple (SOAP) și Web Service Description Language (WSDL) cu exerciții practice.
14 hours
Sinoptic
Cursul este conceput pentru dezvoltatori, aplicații web, are scopul de a oferi oportunități oferite de modelul arhitectural REST prin care puteți comunica între site-uri.
14 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat să ofere o înțelegere cu privire la modul de utilizare, depanare și gestionare a Web Services dintr-o perspectivă non-dezvoltator / programator.
35 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat studenților de nivel postuniversitar (sau echivalent) și va reprezenta o combinație de prelegeri și sesiuni de laborator (teorie și practică).

La sfârșitul cursului, studentul ar trebui să poată:

Cunoașterea și înțelegerea.

- Înțelegeți principiile și avantajele de afaceri ale sistemelor dezvoltate în jurul serviciilor.
- Deveniți pe deplin conștienți de protocoalele și tehnologiile majore implicate în standardul serviciilor web și înțelegeți cum se potrivesc aceste tehnologii. Cunoștințele dvs. se vor extinde la aspecte de vârf și emergente ale serviciilor web, precum și la elementele mai stabilite ale standardului.
- Înțelegeți în profunzime tehnologia folosită pentru a permite sistemelor bazate pe un limbaj de programare utilizat pe scară largă să utilizeze și să ofere Web Services .

Aptitudini intelectuale:

- Identificați unde abordarea orientată către servicii și, în special, serviciile web sunt adecvate pentru anumite scenarii de afaceri.
- Luați în considerare cel mai eficient design pentru o soluție de servicii web
- Dobândiți, în viitor, cunoștințe și înțelegere a aspectelor emergente ale standardului de servicii web în evoluție rapidă

Abilitati practice:

- Operați cu tehnologiile actuale asociate cu Web Services care sunt neutre din platformă - XML , SOAP, WSDL
- Scrieți și expuneți serviciile web într-un limbaj de programare utilizat pe scară largă și scrieți codul clientului în limba respectivă pentru a invoca servicii web.
7 hours
Sinoptic
WSO2 API Manager este o platformă open-source pentru publicarea și gestionarea API-urilor. Este o alegere ideală pentru crearea arhitecturilor centrate pe API sau bazate pe IOT.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța caracteristicile, conceptele și standardele din spatele managerului API WS02. Teoria va fi cuplată cu practica practică și implementarea live pe toată durata formării. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și practici pentru a implementa propriile API folosind caracteristicile de bază ale Managerului API WS02.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie API de calitate superioară pe măsură ce construiesc și asigură un server API de backend Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Alegeți dintr-un număr de cadre pentru construirea API-urilor Înțelegeți și modelați API-urile publicate de companii precum Google și Facebook Creați și publicați propriile API-uri Restful pentru consumul public Asigurați API-urile lor prin autentificarea tokenbased Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a personaliza acest curs pentru alte limbi, cum ar fi PHP, Javascript etc, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații Un API Web ca RESTful este ca un serviciu web care funcționează în întregime cu HTTP Laravel este un framework open-source bazat pe PHP MVC (model-view-controller) Simplitatea, intuitivitatea și gama de funcții utile pentru proiectele web o fac ideală pentru dezvoltarea API-urilor RESTful În cadrul acestei instruiri live (la distanță), participanții vor învăța cum să construiască un API RESTful de la zero utilizând Laravel în timp ce parcurg o serie de exerciții livelab livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Laravel și alte instrumente pentru construirea API-urilor RESTful cu Laravel Construiți, testați, implementați și depanați un API RESTful utilizând Laravel Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Kong este o soluție de gestionare a API care acționează ca o poartă de acces API pentru microservicii. Are o arhitectură plug-in care permite utilizatorilor să extindă funcționalitatea principală a Kong.

Acest instruire în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să înființeze un gateway API Kong pentru a gestiona traficul cu microservicii.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați un cluster Kong.
- Gestionează un gateway API Kong pentru a oferi un singur punct de comunicare pentru accesarea API-urilor.
- Controlează traficul de servicii web la nivel granular.
- API-uri sigure prin autentificarea accesului.
- Controlează traficul prin limitarea ratelor și a cotelor.
- Monitorizați, înregistrați și analizați traficul API folosind o soluție terță parte, cum ar fi stiva ELK

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre Kong, vă rugăm să vizitați: https://github.com/Kong/kong
14 hours
Sinoptic
Swagger este un cadru open source de instrumente care utilizează fișiere Open API Specification (OAS) pentru construirea, proiectarea, documentarea și consumarea serviciilor web RESTful.

Acest instruire în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Swagger pentru a construi, proiecta, documenta și consuma servicii web RESTful.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Creați o strategie de management API pentru infrastructura software.
- Utilizați instrumentele Swagger pentru a edita fișierele OAS și a crea SDK-uri.
- Implementați securitatea API, versiunea, documentația și alte funcții importante.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to enhance the efficiency with which APIs are developed while improving the quality, reliability, and reusability of the APIs.

By the end of this training, participants will be able to:

- Plan and organize a software project around API first design concepts.
- Discuss agree on a shared vision of the API with other stakeholders.
- Evaluate and adopt the tools needed to efficiently implement an API first approach.
- Develop software in parallel with other team members.
- Reduce the cost of developing software applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use SwaggerHub to design, create, and deploy APIs in alignment with specific enterprise goals.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up and configure the SwaggerHub environment to start developing.
- Utilize and integrate SwaggerHub tools to lay out and build RESTful APIs.
- Generate interactive documentation for API definitions based on the OpenAPI Specification.
- Implement SwaggerHub framework add-ons to enhance API components and features.
- Manage the overall lifecycle of the developed API and its published versions.
7 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers and administrators who wish to implement Axway API Gateway features and tools to develop, deploy, manage, and monitor APIs.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install Axway API Gateway to set up servers and domains.
- Plan an API gateway system to build a seamless enterprise infrastructure.
- Manage API gateways to create, edit, and deploy API configurations.
- Monitor services to track API performance and metrics.

Upcoming Web Services Courses

Sfarsit de saptamana Web Services Cursuri, Seara Web Services Training, Web Services Camp, Web Services Cu instructor, Sfarsit de saptamana Web Services Training, Seara Web Services Cursuri, Web Services Coaching, Web Services Instructor, Web Services Trainer, Web Services Cursuri, Web Services Clase, Web Services Pe pagina, Web Services curs privat, Web Services one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions