Cursuri API management | Cursuri API Management

Cursuri API management

Instruirea locală, instruită de conducătorii API live, demonstrează prin discuții interactive și studiile de caz fundamentele managementului API. Trainingul API pentru management este disponibil ca "training live la fața locului" sau "training live live". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

API management Subcategories

API management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use OpenAI API to review applications before deployment, continually improve safety tools, and scale applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the concept of OpenAI API.
 • Configure OpenAI API and use its features to manage applications.
 • Use different libraries and models within the OpenAI API interface.
 • Generate and manipulate text, code, and images in developing applications.
21 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn how to use IBM API Connect to support the entire API lifecycle. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the API lifecycle.
 • Create API specifications with built-in policies.
 • Create and manage API products.
 • Implement API authentication and OAuth v2.0 security.
7 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to understand how API security works and apply the different API authentication strategies for API protection. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand and identify different API security strategies.
 • Set up API keys and method requests in the API gateway.
 • Use API gateway and set up API security.
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn and use Apigee Hybrid to manage and control API runtime, debug, and deploy API proxies. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the Apigee Hybrid features and architecture.
 • Learn how to use the tools and commands of the hybrid runtime plane.
 • Manage environments in Apigee hybrid.
 • Deploy and debug API proxies on a hybrid platform.
7 hours
WSO2 API Manager este o platformă open-source pentru publicarea și gestionarea API-urilor. Este o alegere ideală pentru crearea arhitecturilor centrate pe API sau bazate pe IOT. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța caracteristicile, conceptele și standardele din spatele managerului API WS02. Teoria va fi cuplată cu practica practică și implementarea live pe toată durata formării. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și practici pentru a implementa propriile API folosind caracteristicile de bază ale Managerului API WS02.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie API de calitate superioară pe măsură ce construiesc și asigură un server API de backend Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Alegeți dintr-un număr de cadre pentru construirea API-urilor Înțelegeți și modelați API-urile publicate de companii precum Google și Facebook Creați și publicați propriile API-uri Restful pentru consumul public Asigurați API-urile lor prin autentificarea tokenbased Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a personaliza acest curs pentru alte limbi, cum ar fi PHP, Javascript etc, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
  14 hours
  API-urile (Application Programming Interface) permit aplicației dvs să se conecteze cu alte aplicații Un API Web ca RESTful este ca un serviciu web care funcționează în întregime cu HTTP Laravel este un framework open-source bazat pe PHP MVC (model-view-controller) Simplitatea, intuitivitatea și gama de funcții utile pentru proiectele web o fac ideală pentru dezvoltarea API-urilor RESTful În cadrul acestei instruiri live (la distanță), participanții vor învăța cum să construiască un API RESTful de la zero utilizând Laravel în timp ce parcurg o serie de exerciții livelab livelab Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Laravel și alte instrumente pentru construirea API-urilor RESTful cu Laravel Construiți, testați, implementați și depanați un API RESTful utilizând Laravel Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
  14 hours
  API First Design se referă la practica de a prioritiza interesele dezvoltatorului țintă prin proiectarea mai întâi a unei API foarte bune, apoi construirea software-ului deasupra acestuia. Această abordare susține stabilirea unei baze puternice pentru ceilalți să se construiască. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să îmbunătățească eficiența cu care se dezvoltă API-urile, îmbunătățind în același timp calitatea, fiabilitatea și reutilizabilitatea API-urilor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Planificați și organizați un proiect de software în jurul conceptelor de design API. Discursul este de acord cu privire la o viziune comună a API-ului cu alte părți interesate. Evaluarea și adoptarea instrumentelor necesare pentru a implementa eficient o primă abordare API. Dezvoltați software-ul în paralel cu alți membri ai echipei. Reduceți costurile dezvoltării aplicațiilor software.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  7 hours
  Axway API Gateway oferă servicii de infrastructură care permit utilizatorilor să gestioneze, să furnizeze și să asigure interfețele de programare a aplicațiilor de grad de întreprindere (API). Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să implementeze caracteristicile și instrumentele Axway API Gateway pentru a dezvolta, a deplasa, a gestiona și a monitoriza API. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați Axway API Gateway pentru a configura servere și domenii. Planificați un sistem de gateway API pentru a construi o infrastructură de întreprindere fără fir. Gestionați poartele API pentru a crea, edita și implementa configurații API. Servicii de monitorizare pentru a urmări performanța și metrica API.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to design, write, and build web APIs while taking advantage of existing technologies to develop high-value products. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing web APIs.
  • Understand the core concepts, architecture, and common uses of web APIs.
  • Build a strategy on developing highly valuable web APIs.
  • Learn how to define the web API architecture and specifications.
  • Apply the best practices of API security, design, and scaling throughput.
  • Learn how to build, test, debug, and publish web APIs.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Akana to create, build, deploy, and manage APIs across multiple platforms. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start creating and managing APIs with Akana.
  • Understand the features and architecture of Akana.
  • Integrate other applications (Docker, Elasticsearch, Kafka, MongoDB, etc.) with the Akana API Platform.
  • Learn how to set up and use the Community Manager Developer Portal.
  • Use the API gateway to secure, manage, and monitor APIs.
  14 hours
  Kong este o soluție de gestionare a API care acționează ca o poartă de acces API pentru microservicii. Are o arhitectură plug-in care permite utilizatorilor să extindă funcționalitatea principală a Kong. Acest instruire în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să înființeze un gateway API Kong pentru a gestiona traficul cu microservicii. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați un cluster Kong.
  • Gestionează un gateway API Kong pentru a oferi un singur punct de comunicare pentru accesarea API-urilor.
  • Controlează traficul de servicii web la nivel granular.
  • API-uri sigure prin autentificarea accesului.
  • Controlează traficul prin limitarea ratelor și a cotelor.
  • Monitorizați, înregistrați și analizați traficul API folosind o soluție terță parte, cum ar fi stiva ELK
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre Kong, vă rugăm să vizitați: https://github.com/Kong/kong
  14 hours
  Swagger este un cadru open source de instrumente care utilizează fișiere Open API Specification (OAS) pentru construirea, proiectarea, documentarea și consumarea serviciilor web RESTful. Acest instruire în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Swagger pentru a construi, proiecta, documenta și consuma servicii web RESTful. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Creați o strategie de management API pentru infrastructura software.
  • Utilizați instrumentele Swagger pentru a edita fișierele OAS și a crea SDK-uri.
  • Implementați securitatea API, versiunea, documentația și alte funcții importante.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Hub este o platformă integrată de instrumente open-source. Este construit în jurul specificației Swagger (OpenAPI) și este utilizat pentru a dezvolta APIs RESTful și pentru a gestiona ciclul lor de viață. SwaggerTrei instrumente principale ale Hub, Swagger Editor, UI și Codegen permit echipelor să colaboreze și să-și consolideze fluxul de lucru de dezvoltare a API-urilor pentru aplicațiile de afaceri. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze SwaggerHub pentru a proiecta, a crea și a deplasa API-uri în aliniere cu obiectivele specifice ale întreprinderii. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Configurați și configurați mediul SwaggerHub pentru a începe dezvoltarea. Utilizați și integrați instrumentele SwaggerHub pentru a elimina și a construi API RESTful. Generați documentația interactivă pentru definițiile API bazate pe specificația OpenAPI. Implementarea SwaggerHub framework add-ons pentru a îmbunătăți componentele și caracteristicile API. Gestionarea ciclului de viață general al API-ului dezvoltat și a versiunilor sale publicate.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Go ogle Cloud Apigee este o platformă de gestionare completă a ciclului de viață API (Application Programming Interface). Acest antrenament, în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să construiască, să testeze, să debugareze și să desfășoare o API pe partea de sus a platformei API APIGEE a lui Go ogle Cloud Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate resursele necesare pentru a începe dezvoltarea unui API.
  • Înțelegeți și implementați instrumentele disponibile în Apigee Edge .
  • Construiți și implementați o API pentru Go ogle Cloud.
  • Monitorizați și depanați erorile API.
  • Leverage Go ogle Cloud analizele și soluțiile de învățare automată pentru a face API-urile mai inteligente.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Apigee X to design, develop, and manage APIs efficiently and securely. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing API solutions with Apigee X.
  • Understand the fundamentals and best practices of developing, securing, and managing the lifecycle of APIs.
  • Learn how to design, build, and test APIs, and then deploy them on the Apigee X platform.
  • Implement multi-layer API security for APIs with API key policies and OAuth access tokens.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use MuleSoft Anypoint Platform to design, build, and manage APIs and integrations faster in a secure and universal platform. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing APIs with MuleSoft Anypoint Platform.
  • Understand the features and architecture of MuleSoft Anypoint Platform.
  • Learn how to design, build, manage, and deploy APIs with AnyPoint Platform.
  • Get to know the role of each component in building integrations and APIs.
  • Connect to databases and transform data using APIs.
  • Manage access to APIs by creating and deploying API proxies.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers and sysadmins who wish to use Red Hat 3Scale to build, distribute, manage, and monetize APIs while keeping control of the API lifecycle usage, security, and support. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start managing APIs with Red Hat 3Scale.
  • Understand the features and architecture of 3Scale API management.
  • Learn how to create, manage, and monetize APIs.
  • Use the developer portal to publish APIs, configure signup flows and customer access.
  • Get to know how to make the adoption of APIs effective and secure.
  • Define and implement webhooks to enable real-time notifications.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana API management Cursuri, Seara API management Training, API management Camp, API management Cu instructor, Sfarsit de saptamana API management Training, Seara API management Cursuri, API management Coaching, API management Instructor, API management Trainer, API management Cursuri, API management Clase, API management Pe pagina, API management curs privat, API management one on one trainingSfarsit de saptamana API Management Cursuri, Seara API Management Training, API Management Camp, API Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana API Management Training, Seara API Management Cursuri, API Management Coaching, API Management Instructor, API Management Trainer, API Management Cursuri, API Management Clase, API Management Pe pagina, API Management curs privat, API Management one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions