Cursuri MuleSoft

Cursuri MuleSoft

Cursurile de instruire MuleSoft live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați MuleSoft pentru a proiecta, construi și gestiona API-uri și integrări. Antrenamentul MuleSoft este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

MuleSoft Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
MuleSoft Anypoint Platform este o platformă unificată de integrare pentru proiectarea, dezvoltarea și gestionarea API-urilor. Permite conectivitate între dispozitive, date, servicii și aplicații atât în cloud cât și pe site-uri. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze MuleSoft Anypoint Platform pentru a proiecta, a construi și a gestiona mai repede API-urile și integrările într-o platformă sigură și universală. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea API-urilor cu MuleSoft Anypoint Platform. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura platformei MuleSoft Anypoint. Aflați cum să proiectați, să construiți, să gestionați și să implementați API-uri cu AnyPoint Platform. Cunoașteți rolul fiecărui component în integrările și API-urile de construcție. Conectați-vă la baze de date și transformați datele folosind API-uri. Gestionarea accesului la API prin crearea și implementarea proxy-urilor API.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana MuleSoft Cursuri, Seara MuleSoft Training, MuleSoft Camp, MuleSoft Cu instructor, Sfarsit de saptamana MuleSoft Training, Seara MuleSoft Cursuri, MuleSoft Coaching, MuleSoft Instructor, MuleSoft Trainer, MuleSoft Cursuri, MuleSoft Clase, MuleSoft Pe pagina, MuleSoft curs privat, MuleSoft one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions