Cursuri Wildfly

Cursuri Wildfly

Cursurile de instruire WildFly (cunoscute anterior ca JBoss AS sau pur și simplu JBoss) la nivel local, instruite, demonstrează prin discuții interactive și practici de manevră cum să gestionați WildFly Application Server Exercițiul WildFly este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Acest curs este creat pentru administratori, dezvoltatori sau oricine este interesat în gestionarea aplicației WildFly Application Server (AKA JBoss Application Server).

Acest curs rulează, de obicei, pe cea mai nouă versiune a Serverului de aplicații, dar poate fi adaptat (ca un curs privat) versiunilor mai vechi începând cu versiunea 5.1.
Sfarsit de saptamana Wildfly Cursuri, Seara Wildfly Training, Wildfly Camp, Wildfly Cu instructor, Sfarsit de saptamana Wildfly Training, Seara Wildfly Cursuri, Wildfly Coaching, Wildfly Instructor, Wildfly Trainer, Wildfly Cursuri, Wildfly Clase, Wildfly Pe pagina, Wildfly curs privat, Wildfly one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!